Tervetuloa

Ajankohtaista

Muksujen ja naperoiden harjoitukset ovat lauantaina 28.1. poikkeuksellisesti klo 14-16. Muksut tulevat salille ensin klo 14-15 ja naperot sen jälkeen klo 15-16. Toivottavasti ryhmäläiset pääsevät osallistumaan poikkeuksellisesta treeniajasta huolimatta. :)
Kirkkonummen Judoseuran kisaajat avasivat vuoden 2012 Orimattilan nuorten Samurai cupissa lauantaina 14.1. Neljän kisaajan joukkueen saalina oli kaksi kultaa (Matti Juopperi BP73 ja Alexandra Barton AT52) ja yksi hopea (Emilia Kanerva BT44).
Kevään harjoitukset pyörähtivät taas käyntiin lauantaina 7.1.2012. Aikataulut ovat samat kuin syksylläkin. Muistakaanhan judopäivä ensi sunnuntaina 15.1.2012 Kisakeskuksessa. Silloin ei ole omalla salilla normitreenejä.
Kirkkonummen Judoseura, Karjaan Fuguda ja Siuntion Keido-kan järjestävät jo perinteeksi muodostuneen judopäivän sunnuntaina 15.1.2012 Kisakeskuksen urheiluopistossa Raaseporin Fiskarsissa. Judopäivä soveltuu kaikille yksin harjoittelemaan kykeneville yli 7 vuotiaille valkoisesta mustaan vyöhön - yläikärajaa ei ole.
Kirkkonummen judoseuran hallitus järjestäytyi 2.1.2012 . Seuran puheenjohtajana jatkaa Stefan Sivaro, varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana Hannu Ruuth, sihteerinä Niina Nikulainen, jäsenrekisterinhoitajana Heikki Hannula ja valmennus-/kisavastaavana Marko Laaksonen.
Judoliiton valmennusvaliokunta on valinnut Matti "Harada"Juopperin B-junioreiden (alle 17-vuotiaiden ja kansainvälisesti kadettien) maajoukkueeseen. Maajoukkueeseen kuuluva voi edustaa Suomea esimerkiksi B-nuorten Eurooppa cupeissa ja näin antaa näyttöjä juhannuksen alla pidettäviin B-nuorten EM-kisoihin.
Kirkkonummen judoseuran vuosi 2011 oli monellakin mittarilla menestyksellinen. Kisapuolella rikottiin monia ennätyksiä, vyökokeissa suoritettiin paljon korkeitakin vöitä ja seuran järjestämä junnu-cup onnistui hienosti. Ja tietysti judon opiskelu eri ryhmissä oli erittäin vilkasta ja aktiivista
Joulutauko alkoi (18.12.2011)
Joulutauko alkoi sunnuntaina 18.12.2011. Salille palataan lauantaina 7.1.2012. POIKKEUS: Omalla salilla harjoitukset innokkaille nuorille ja aikuisille torstaina 22.12.2011 klo 18 - 19.30 by Tankki and the boys! Myös uudenvuoden jälkeisellä viikolla saatetaan järjestää treenejä ja näistä ilmoitetaan erikseen. Hyvää joulua ja ippontäyteistä uutta vuotta.
Juuso "Kantvikin vaaniva kostaja" Hannula sai hopeaa Latvian Aluksnessa pidetyissä "XI Starptautiskais Ziemassvētku turnīrs Aluksne"-kisassa. Saku Tuomennoro, Elias Elgh ja Henrik Asklöf saivat rutkasti kokemusta.
Rasmus "Raz" Rinne suoritti viidentenätoista KIRJU:laisena mustan vyön alugraduoinnissa Nummelassa 18.12.2011. Samassa yhteydessä Alexandra "Allu" Barton suoritti ruskean vyön (1.kyu). Onnittelut molemmille!
RSS ATOM