Tervetuloa

Ajankohtaista

Flanders cupissa Belgian Lommelissa ottelivat lauantaina aikuiset. Sarjoihin ottivat seurastamme osaa Rasmus Rinne (M73) ja Eetu Laaksonen (M60). Molempien päivä päättyi vähän epäonnisesti turhan aikaisin.
Seuramme facebook sivut on avattu. Käy tykkäämässä Kirkkonummen Judoseuraa facebookissa, niin saat tuoreimmat päivitykset näkymään seinälläsi.
Samurai-cup IV käytiin 16.10.2011 Keravalla. Kirkkonummelta kisoihin kykenivät tällä kertaa osallistumaan Rasmus Rinne (AP73) ja Emilia Kanerva (BT44).
Kerava-shiai käytiin lauantaina 15.10.2011 nimensä mukaisesti Keravalla. Kirkkonummelaisia oli Keravan Bodonoksen 40-vuotisjuhlakisoissa mitaleja tavoittelemassa yhdeksän kappaletta. Ja tulihan niitä, yhteensä yhdeksän kappaletta!
Seuramme järjestää totuttuun tapaan Junnu-cupin sunnuntaina 20.11.2011. Kisa ei synny itsestään, vaan vaatii paljon talkootyötä. Eli tekijöitä tarvitaan! Paina otsikkoa niin näet mitä pitäisi tehdä ja koska.
Sunnuntaina 16.10.2011 ei pidetä syysloman takia peruskurssin, pikkujunnujen eikä junnujen treenejä. Sen sijaan torstaina 13.10 ja lauantaina 15.10 on kaikki harjoitukset normaalisti.
Yhden miehen iskujoukko eli Elias "Elkku" Elgh voitti pronssia 8.10.2011 Tampereella käydyssä Eden-shiaissa. Mitaliin vaaditiin sarjassa DP-38 kaksi voitettua ottelua.
Mikkelin judo valmistautui ensi keväänä pidettäviin nuorten SM-kisoihin järjestämällä perinteiset Mikkeli Shiain 1.10.11. Kirkkonummen judoseurasta lähti matkaan 2 Asklöf-nimistä kisailijaa ja kun kerran matkustetaan kehä III ulkopuolelle osallistuivat he kahteen eri ikäluokkaan.
Seuramme pienimmät judokat eli naperot olivat tänään jo kolmannen kerran opiskelemassa judon salaisuuksia naperotäti Jonnan johdolla. Kuperkeikat sujuivat jo hienosti ja ukemeissakin oli jo tekemisen makua, kunhan vain muistettiin että ei saa tehdä lentokonetta ja että leuka on liimalla kiinni rinnassa. Enää muutamat tuhannet harjoitukset ja sitten ollaankin jo mustavöisiä mestareita!
Aino Asklöf (E-tytöt alle 34,2 kg) voitti kultaa ja Viktor "Vikke" Asklöf (E- pojat alle 29,1kg) oli hienosti viides 24.9.2011 Järvenpäässä pidetyssä junnu-cupissa. Aino tarvitsi kultaan kolme voittoa ja Vikke viidenteen sijaan yhden voiton.
RSS ATOM