Tervetuloa

Ajankohtaista

Mikkelin judo valmistautui ensi keväänä pidettäviin nuorten SM-kisoihin järjestämällä perinteiset Mikkeli Shiain 1.10.11. Kirkkonummen judoseurasta lähti matkaan 2 Asklöf-nimistä kisailijaa ja kun kerran matkustetaan kehä III ulkopuolelle osallistuivat he kahteen eri ikäluokkaan.
Seuramme pienimmät judokat eli naperot olivat tänään jo kolmannen kerran opiskelemassa judon salaisuuksia naperotäti Jonnan johdolla. Kuperkeikat sujuivat jo hienosti ja ukemeissakin oli jo tekemisen makua, kunhan vain muistettiin että ei saa tehdä lentokonetta ja että leuka on liimalla kiinni rinnassa. Enää muutamat tuhannet harjoitukset ja sitten ollaankin jo mustavöisiä mestareita!
Aino Asklöf (E-tytöt alle 34,2 kg) voitti kultaa ja Viktor "Vikke" Asklöf (E- pojat alle 29,1kg) oli hienosti viides 24.9.2011 Järvenpäässä pidetyssä junnu-cupissa. Aino tarvitsi kultaan kolme voittoa ja Vikke viidenteen sijaan yhden voiton.
Saku "Sakke" Tuomennoron kisamatka yawara-shiaihin sujui epäonnisuuden merkeissä. Ainoaksi jääneessä ottelussa Saken keskisormi murtui ja lastoituksen ohella luvassa on muutaman viikon judotauko.
Nuorten Swedish Open kisatiin lauantaina 17.9.2011. Tukholmassa. Kirkkonummelaisista mukana olivat Alexandra Barton (AT52), Rasmus Rinne (AP73), Eetu Laaksonen (AP60) ja Matti Juopperi (BP73). Parhaasta tuloksesta vastasi Matti, joka sai hopeaa. Allu ja Eetu saivat pronssia ja Rassekin oli seitsemäs.
Emilia "nollapotenssi" Kanerva aloitti kisakautensa 10.9.2011 Narvassa sijoittumalla pronssille. Pronssiin tarvittiin yksi voitto ja kaksi tappiota. Toivottavasti tämä tulos kuitenkin antaa harjoittelupuhtia tulevia koitoksia varten.
Rasmus Rinne voitti hopeaa ja Matti Juopperi pronssia kauden avauskisassa 10.9.2011 Samurai-cupissa Raisiossa. Molemmilla oli päivässä paljon hienoja ja yksi pimeä hetki, mutta tärkein tavoite eli tuntuman haku saavutettiin hyvin.
Jäsenille on lähetetty sähköpostitse jäsen- ja liittymismaksut 2011-2012 ja samassa yhteydessä tieto harjoitusryhmästä.
Kirkkonummen judoseura järjestää peruskurssit junnuille sekä nuorille ja aikuisille. Kurssit alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Katso tarkempia tietoja painamalla tämän uutisen otsikkoa.
Vaikka varsinainen syyskausi aloitetaankin vasta syyskuun 5. päivä, voivat suurimpia vieroitusoireita kärsivät nuoret ja aikuiset aloittaa tuntuman hakemisen jo elokuussa. Viikolla 35 harjoitellaan tiistaina 30.8 klo 18 ja sunnuntaina 4.9 klo 18.00. Treenien vedosta vastaa Tankki.
RSS ATOM