Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen perinteisissä puurojuhlissa 15.12.2011 palkittiin vuoden judokat: Alexandra Barton palkittiin vuoden judokana ja Saku Tuomennoro vuoden junnujudokana. Tsempparipalkinnot ahkerasta ja hyvällä asenteella tehdystä harjoittelusta ja kisaamisesta saivat Aino Asklöf, Tuomas Hilkos ja Konsta Paananen. Vuoden vetäjäksi valittiin Leif "Lefa" Isaksson
Kirkkonummen judoseuran seuragarduoinneissa 12.12.2011 suoritettiin kolme vihreää, kahdeksan oranssia ja yksi keltainen vyö.
Tämä Kyösti ja Timo Korpiolan sekä Jouko Marttilan tekemä ensimmäinen laaja suomenkielinen judon perusteos kattaa kaikki keskeiset judotekniikat valkoisesta mustaan vyöhön. Havainnollisesti ja värikkäästi kuvitettu teos sopii käsikirjaksi yhtä hyvin vasta-alkajille ja harrastajille kuin kilpailijoille. Kirjaa on myyntävänä salillamme hintaan 30 €. Tiedustele vetäjiltä.
Lahti-shiai kisattiin lauantaina 3.12.2011 Pajulahden upeassa Nikula-hallissa. KIRJU:laisista kisaamassa olivat Aino ja Henrik Asklöf, Emilia Kanerva (CT44, II), Elias Elgh (CP38, II) ja Eetu Laaksonen (BP60, I)
Lauantaina 26.11 pidettiin massiiviset Junior Finnish Open/ Kymijoki-shiai Kouvolassa. Saldomme kisoista oli paljon kokemusta ja Emmille kaksi pronssia (CT44 ja BT44) sekä Alexandralle yksi pronssi (AT52).
Alexandra osallistui sunnuntaina Tartossa "K. Keeraku Memoriaal"-kisoihin. Alexandran osalta kisoista muodostui pienoinen "floppi", kun sarjaan ilmestyi vain yksi vastustaja ja ainoassa ottelussaan Alexandra jäi sidontaan ja hävisi. Harmin paikka!
Kirkkonummen judoseura järjesti perinteiseen tapaan vuoden viimeisen junnu-cupin 20.11.2011 keskustan väestösuojassa. Peräti 206 aloittelevaa junnua kamppaili mitaleista hyvässä tässä KIRJU:lle jo perinteeksi vakiintuneessa kilpailussa. Kirkkonummelaisista kisaamassa oli 11 junnua ja tuloksena oli seuratilaston viides sija 2 kullalla 2 hopealla ja 3 pronssilla.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti pronssia Tartossa 19.11.2011 pidetyissä "Keeraku laste judopäev"-kilpailuissa sarjassa CT44. Matti "Harada" Juopperi teki saman tempun sarjassa B73.
Kirkkonummen judoseuran perinteistäkin perinteisempi puurojuhla on torstaina 15.12.2011 klo 18 alkaen omalla dojolla. Puurojuhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet perheineen. Ohjelmassa puuron lisäksi mm. leikkejä, palkitsemisia ja joulupukin vierailu. Lasten toivotaan tuovan pukinkonttiin muutaman euron hintaisen lahjan.
Juuso "Kantvikin vaaniva kostaja" Hannula osallistui Etelä-Suomen aluejoukkueen 38 kg edustajana Orimattilan joukkuekisaan 12.11.2011. Ja hyvinhän siellä meni: joukkueelle tuli kultaa ja Juuson saldo oli 5 ippon-voittoa ja yksi tappio. Tällä kertaa KIRJU ei koonnut omaa joukuetta päällekäisyyksien vuoksi.
RSS ATOM