Tervetuloa

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen on siten niiden osalta päättynyt. Kiiitämme kiinnostuksesta ryhmää kohtaan ja toivotamme kaikki napero- ja muksuikäiset vanhempineen jälleen ensi syksynä tervetulleeksi mukaan. :) P.S: Junnujen, nuorten ja aikuisten peruskursseilla on vielä tilaa
Tulevan kauden harjoitusryhmät on nyt julkaistu ja jäsen-/liittymismaksut toimitetaan kaikille viime kaudella mukana olleille sähköpostitse.
Kausi alkaa 5.9! (10.8.2011)
Normaali syyskausi alkaa rullaamaan maanantaista 5.9.2011. Muksuilla ja naperoilla aloitus on kuitenkin vasta 17.9.2011.
Nuorten olympiafestivaalit käydään Turkissa heinäkuun lopussa. Matkaan lähdetään torstaina 21.7 ja kotimaahan palataan lauantaina 30.7.2011. Suomesta kisoihin osallistuvat Eetu Laaksonen, Heidi Sarén ja Aatu Laamanen sekä valmentajana Marko "Tankki" Laaksonen.
Kirkkonummen judoseuran Eetu Laaksonen edustaa Suomea heinäkuun lopussa Turkissa pidettävillä nuorten olympiafestivaaleilla. Joukkueen valmentajana on kirkkonummelainen Marko "Tankki" Laaksonen.
Alexandra Barton voitti yhden ottelun torstaina 2.6.2011 Ruotsin Lundissa käydyssä Budo Nord Cupissa. "Pataan" tuli kahdessa ottelussa, molemmissa yukolla. Tapahtuma jatkuu kolmen päivän leirillä, Lugi Judo Campillä.
Sunnuntaina 29.5 EI pidetä lasten jatkoryhmää klo 15.15 vaan ne on yhdistetty nuorten treeneihin jotka alkavat klo 16.30. Nämä ovat kauden viimeiset harjoitukset ja niissä vierailee tuttuun tapaan "Rane".
Kirkkonumnmen JS sai taas tänäkin vuonna joukkeen jokavuotiseen hienoon joukkue-wekara-kisaan. Tänä vuonna joukkue sai kapteeninsa Emilian johdolla yhden voiton ja pataan tuli kolme kertaa. Mutta joukkue oli varmasti tänäkin vuonna kärkijoukkueita, jos joukkuehenkeä mitataan. Hienoa!
Kevään viimeiset kotimaiset judokisat käytiin toukokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna Vantaalla. Lähiseudun kisat olivat houkutelleet paikalle ison ryhmän Kirjulaisia ja säpinään riitti niin tatamilla kuin tatamin laidalla. Tässä muutamia paloja vauhdikkaasta kisapäivästä.
Matti Juopperi (BP73) ja Alexandra Barton ovat voittaneet Poismaiden mestaruuspronssia Oslossa 21.3.2011; ALexandra teki tempun varmuuden vuoksi kahdesti, sillä pronssia tuli sekä BT52- että AT52-sarjassa! Lisäksi Rasmus Rinne (AP73) oli 3 voitollaan viides.
RSS ATOM