Tervetuloa

Ajankohtaista

Kivenkova neljän hengen KIRJULAIS-joukkue otteli lauantaina 7.5 pidetyssä Orimattila-shiaissa. Saku voitti kultaa, Konsta ja Aapo hopeaa sekä Seppo pronssia.
Eetu jatkoi EJU:n cadet-kiertuetta Berliinissä. Kivenkovassa sarjassa Eetu kuittasi kaksi selkeää voittoa ennen milleistä kiinni ollutta tappiota. Eetu on tällä hetkellä sarjassaan länsi-eurooppalaisittain selkeää mitalitasoa mutta entisen neuvostoliiton perilliset huomioiden hyvää keskitasoa. Kirgiisien kukistumista odotellen...
Seuran kevätvyökoe järjestetään sunnuntaina 22.5.2011 klo 19.15 alkaen. Lisätietoja vetäjiltä.
Joka keväiseen tapaan on Helsingin kalasatama täyttynyt hilpeistä leiriytyjistä ja ikäänkuin vastavuoroisesti on Kirkkonummen judoseura lähettänyt oman iskuryhmänsä Romaniaan. Matkaan ovat lähteneet Eetu "kippo" Laaksonen sekä henkisestä puolesta huolehtiva Tankki "Karpaattien nero, kansojen ystävä ja aamujemme valo" Laaksonen. Tuliaisisina paikallisen sosiaalitoimiston matkarahojen lisäksi Eetu kuittasi seitsemännen sijan kivenkovassa seurassa. Paremmastakin oli merkkejä mutta tällä kertaa näin.
Naperoilla ja muksuilla ON harjoitukset vappuaattona eli lauantaina normaalisti! Sen sijaan vappupäivänä eli sunnuntaina ei ole treenejä. Fanaattisten muksujen ja naperoiden lisäksi Eetu viettää Vappua perinteisin menoin judon merkeissä Romaniassa.
Pääsiäisenä to 21.4 - ma 25.4 pidetään pienin poikkeuksin taukoa normaalitreeneistä. Kilpailijat ja muut kovemmasta harjoittelusta pitävät sen sijaan paahtavat mämmin syönnin lomassa läpi pääsiäisen.
Hämeenlinnassa käytiin 16.4. perinteinen Hämeenlinna-shiai, jonka puitteet olivat esimerkiksi kelpaavat. Jopa kotiin jäänyt valmentajakin pystyi seuraamaan viiden kirkkonummelaisen otteita reaaliajassa. Kun joku vielä keksisi, miten kannustushuudot Kirkkonummelta saataisiin kuulumaan kisapaikalla, olisi järjestelmä täydellinen. Kirkkonummelaisista kisaamassa olivat tällä kertaa Asklöfit ja Kanervat - yhteensä viisi kisaajaa.
Aino ja Viktor Asklöf muodostivat tällä kertaa pienen mutta pippurisen junnu-cup-joukkueemme. Tuloksena Loviisasta 10.4.2011 oli hopeaa, viides sija ja hyvää kokemusta.
Loviisassa käytiin lauantaina 9.4 Aluemestaruuskisat. Emilia "Emmi" Kanerva otteli mestaruuteen, Konsta "Aapeli" Paananen ja Rasmus "Rasputin" Rinne saivat pronnssia. Myös Henrik "Henkka" Asklöf ja Elias "Elkku" Elgh saivat otteluvoittoja, vaikkei mitalia kotiin tällä kertaa tullutkaa.
Muksujudossa on muutoksia viikolla 15: lauantain 16.4. treenit pidetään sunnuntaina 17.4. normaalina ajankohtina eli 09:30 - 10:30 muksujudon peruskurssi ja 10:30 - 11:30 naperojudo.
RSS ATOM