Tervetuloa

Ajankohtaista

Seuramme järjestää totuttuun tapaan Junnu-cupin sunnuntaina 20.11.2011. Kisa ei synny itsestään, vaan vaatii paljon talkootyötä. Eli tekijöitä tarvitaan! Paina otsikkoa niin näet mitä pitäisi tehdä ja koska.
Sunnuntaina 16.10.2011 ei pidetä syysloman takia peruskurssin, pikkujunnujen eikä junnujen treenejä. Sen sijaan torstaina 13.10 ja lauantaina 15.10 on kaikki harjoitukset normaalisti.
Yhden miehen iskujoukko eli Elias "Elkku" Elgh voitti pronssia 8.10.2011 Tampereella käydyssä Eden-shiaissa. Mitaliin vaaditiin sarjassa DP-38 kaksi voitettua ottelua.
Mikkelin judo valmistautui ensi keväänä pidettäviin nuorten SM-kisoihin järjestämällä perinteiset Mikkeli Shiain 1.10.11. Kirkkonummen judoseurasta lähti matkaan 2 Asklöf-nimistä kisailijaa ja kun kerran matkustetaan kehä III ulkopuolelle osallistuivat he kahteen eri ikäluokkaan.
Seuramme pienimmät judokat eli naperot olivat tänään jo kolmannen kerran opiskelemassa judon salaisuuksia naperotäti Jonnan johdolla. Kuperkeikat sujuivat jo hienosti ja ukemeissakin oli jo tekemisen makua, kunhan vain muistettiin että ei saa tehdä lentokonetta ja että leuka on liimalla kiinni rinnassa. Enää muutamat tuhannet harjoitukset ja sitten ollaankin jo mustavöisiä mestareita!
Aino Asklöf (E-tytöt alle 34,2 kg) voitti kultaa ja Viktor "Vikke" Asklöf (E- pojat alle 29,1kg) oli hienosti viides 24.9.2011 Järvenpäässä pidetyssä junnu-cupissa. Aino tarvitsi kultaan kolme voittoa ja Vikke viidenteen sijaan yhden voiton.
Saku "Sakke" Tuomennoron kisamatka yawara-shiaihin sujui epäonnisuuden merkeissä. Ainoaksi jääneessä ottelussa Saken keskisormi murtui ja lastoituksen ohella luvassa on muutaman viikon judotauko.
Nuorten Swedish Open kisatiin lauantaina 17.9.2011. Tukholmassa. Kirkkonummelaisista mukana olivat Alexandra Barton (AT52), Rasmus Rinne (AP73), Eetu Laaksonen (AP60) ja Matti Juopperi (BP73). Parhaasta tuloksesta vastasi Matti, joka sai hopeaa. Allu ja Eetu saivat pronssia ja Rassekin oli seitsemäs.
Emilia "nollapotenssi" Kanerva aloitti kisakautensa 10.9.2011 Narvassa sijoittumalla pronssille. Pronssiin tarvittiin yksi voitto ja kaksi tappiota. Toivottavasti tämä tulos kuitenkin antaa harjoittelupuhtia tulevia koitoksia varten.
Rasmus Rinne voitti hopeaa ja Matti Juopperi pronssia kauden avauskisassa 10.9.2011 Samurai-cupissa Raisiossa. Molemmilla oli päivässä paljon hienoja ja yksi pimeä hetki, mutta tärkein tavoite eli tuntuman haku saavutettiin hyvin.
RSS ATOM