Tervetuloa

Ajankohtaista

Jäsenille on lähetetty sähköpostitse jäsen- ja liittymismaksut 2011-2012 ja samassa yhteydessä tieto harjoitusryhmästä.
Kirkkonummen judoseura järjestää peruskurssit junnuille sekä nuorille ja aikuisille. Kurssit alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Katso tarkempia tietoja painamalla tämän uutisen otsikkoa.
Vaikka varsinainen syyskausi aloitetaankin vasta syyskuun 5. päivä, voivat suurimpia vieroitusoireita kärsivät nuoret ja aikuiset aloittaa tuntuman hakemisen jo elokuussa. Viikolla 35 harjoitellaan tiistaina 30.8 klo 18 ja sunnuntaina 4.9 klo 18.00. Treenien vedosta vastaa Tankki.
Ilmoittautuminen on siten niiden osalta päättynyt. Kiiitämme kiinnostuksesta ryhmää kohtaan ja toivotamme kaikki napero- ja muksuikäiset vanhempineen jälleen ensi syksynä tervetulleeksi mukaan. :) P.S: Junnujen, nuorten ja aikuisten peruskursseilla on vielä tilaa
Tulevan kauden harjoitusryhmät on nyt julkaistu ja jäsen-/liittymismaksut toimitetaan kaikille viime kaudella mukana olleille sähköpostitse.
Kausi alkaa 5.9! (10.8.2011)
Normaali syyskausi alkaa rullaamaan maanantaista 5.9.2011. Muksuilla ja naperoilla aloitus on kuitenkin vasta 17.9.2011.
Nuorten olympiafestivaalit käydään Turkissa heinäkuun lopussa. Matkaan lähdetään torstaina 21.7 ja kotimaahan palataan lauantaina 30.7.2011. Suomesta kisoihin osallistuvat Eetu Laaksonen, Heidi Sarén ja Aatu Laamanen sekä valmentajana Marko "Tankki" Laaksonen.
Kirkkonummen judoseuran Eetu Laaksonen edustaa Suomea heinäkuun lopussa Turkissa pidettävillä nuorten olympiafestivaaleilla. Joukkueen valmentajana on kirkkonummelainen Marko "Tankki" Laaksonen.
Alexandra Barton voitti yhden ottelun torstaina 2.6.2011 Ruotsin Lundissa käydyssä Budo Nord Cupissa. "Pataan" tuli kahdessa ottelussa, molemmissa yukolla. Tapahtuma jatkuu kolmen päivän leirillä, Lugi Judo Campillä.
Sunnuntaina 29.5 EI pidetä lasten jatkoryhmää klo 15.15 vaan ne on yhdistetty nuorten treeneihin jotka alkavat klo 16.30. Nämä ovat kauden viimeiset harjoitukset ja niissä vierailee tuttuun tapaan "Rane".
RSS ATOM