Tervetuloa

Ajankohtaista

Loviisassa käytiin lauantaina 9.4 Aluemestaruuskisat. Emilia "Emmi" Kanerva otteli mestaruuteen, Konsta "Aapeli" Paananen ja Rasmus "Rasputin" Rinne saivat pronnssia. Myös Henrik "Henkka" Asklöf ja Elias "Elkku" Elgh saivat otteluvoittoja, vaikkei mitalia kotiin tällä kertaa tullutkaa.
Muksujudossa on muutoksia viikolla 15: lauantain 16.4. treenit pidetään sunnuntaina 17.4. normaalina ajankohtina eli 09:30 - 10:30 muksujudon peruskurssi ja 10:30 - 11:30 naperojudo.
Vasta B-juniori-ikäinen Alexandra Barton kaappasi komeasti judouransa ensimmäisissä aikuisten Suomen mestaruuskilpailuissa pronssia sarjassa N52. Rasse puolestaan joutui tyytymään kahteen tappioon hyvistä otteista huolimatta.
Aikuisten SM-kisat käydään lauantaina 2.4. Porvoossa. Kirkkonummelaisista osallistuvat Rasmus Rinne (M73) ja Alexandra Barton (N52). Kisoja voi seurata TV2:lta finaalien osalta klo 16.35 alkaen. Jo kello 13.55 alkaen kisoja voi seurata Ylen nettilähetyksenä.
Veeti "Tuska" Kanerva suoritti 31.3.2011 oranssin vyön. Veetin vyökoe oli ennätyksellisen pitkä ja tiukka, mutta kyllä Veeti osasikin: harvassa oranssin vyön kokeessa on kokelas osannut niin paljon! Onnea Veetille.
Saku "Sakke" Tuomennoro toi Vantaalla 27.3 pidetyistä alempien vöiden mestaruuskisoista hienosti pronssia.
KIRJU:n nouseva sukupolvi otteli hienosti Hontai-shiaissa Vantaalla 26.3. Kotiintuomisina oli kassikaupalla mitaleja.
Tänä viikonloppuna 19.-20.3 on Saksassa kahdet massiiviset judokisat. Tytöillä Thüringen - Pokal Bad Blankenburgissa ja pojilla Bremen Masters Beremenissä. Tytöistä tulessa on Alexandra Barton ja pojista Eetu Laaksonen ja Rasmus Rinne. Eetu pääsi neljällä voitolla ja kahdella tappiolla yhdeksänneksi.
Kirkkonummen judoseuralle tuli A-nuorten Sm-kisoista värisuora, kun Eetu voitti sarjansa (AP60), Alexandra tuli hopealle (AT52) ja Rasmus pronssille (AP73). Koko viikonlopun (A-ja B-nuorten SM) seurojen välisessä mitalitaulukossa KIRJU oli kakkosena vain niukasti ykköstä eli Espoon Judokania perässä!
Matti Juopperi ja Eetu Laaksonen voittivat kultaa nuorten SM-kisoissa Tampereella 12.3.2011. Lisäksi Alexandra Barton voitti pronssia.
RSS ATOM