Tervetuloa

Ajankohtaista

Vasta B-juniori-ikäinen Alexandra Barton kaappasi komeasti judouransa ensimmäisissä aikuisten Suomen mestaruuskilpailuissa pronssia sarjassa N52. Rasse puolestaan joutui tyytymään kahteen tappioon hyvistä otteista huolimatta.
Aikuisten SM-kisat käydään lauantaina 2.4. Porvoossa. Kirkkonummelaisista osallistuvat Rasmus Rinne (M73) ja Alexandra Barton (N52). Kisoja voi seurata TV2:lta finaalien osalta klo 16.35 alkaen. Jo kello 13.55 alkaen kisoja voi seurata Ylen nettilähetyksenä.
Veeti "Tuska" Kanerva suoritti 31.3.2011 oranssin vyön. Veetin vyökoe oli ennätyksellisen pitkä ja tiukka, mutta kyllä Veeti osasikin: harvassa oranssin vyön kokeessa on kokelas osannut niin paljon! Onnea Veetille.
Saku "Sakke" Tuomennoro toi Vantaalla 27.3 pidetyistä alempien vöiden mestaruuskisoista hienosti pronssia.
KIRJU:n nouseva sukupolvi otteli hienosti Hontai-shiaissa Vantaalla 26.3. Kotiintuomisina oli kassikaupalla mitaleja.
Tänä viikonloppuna 19.-20.3 on Saksassa kahdet massiiviset judokisat. Tytöillä Thüringen - Pokal Bad Blankenburgissa ja pojilla Bremen Masters Beremenissä. Tytöistä tulessa on Alexandra Barton ja pojista Eetu Laaksonen ja Rasmus Rinne. Eetu pääsi neljällä voitolla ja kahdella tappiolla yhdeksänneksi.
Kirkkonummen judoseuralle tuli A-nuorten Sm-kisoista värisuora, kun Eetu voitti sarjansa (AP60), Alexandra tuli hopealle (AT52) ja Rasmus pronssille (AP73). Koko viikonlopun (A-ja B-nuorten SM) seurojen välisessä mitalitaulukossa KIRJU oli kakkosena vain niukasti ykköstä eli Espoon Judokania perässä!
Matti Juopperi ja Eetu Laaksonen voittivat kultaa nuorten SM-kisoissa Tampereella 12.3.2011. Lisäksi Alexandra Barton voitti pronssia.
Kirkkonummen kunta palkitsi Eetu Laaksosen 10.3.2011 kunniakirjalla ja stipendillä vuoden 2010 urheilusaavutukistaan. Samalla hän tuli nimetyksi vuoden 2010 Kirkkonummen parhaaksi poikaurheilijaksi. Eetu sai saman kunnianosoituksen nyt toisena vuotena peräkkäin.
Rasmus"Rasputin" Rinne oli seitsemäs Viron kovatasoisissa A-nuorten avoimissa mestaruuskisoissa Tartossa lauantaina 26.2.2011. Hienoa oli, että Rassella kulki hyvin!
RSS ATOM