Tervetuloa

Ajankohtaista

Aikuisten ja nuorten treenit siirtyvät tiistailta 9.5. keskiviikkoon 10.5. klo 1830-2000. Karateseura saa spesialistin vetämään heille treenit. Siksi siis muutos treeniaikaan.
Kirjun kolmihenkinen iskuosasto haki omansa pois lauantaina Hämeenlinnashiaissa. Vili Vehmas ja Frida Laxen voittivat sarjansa murskaavasti ja menestystä täydensi Veeti Kanervan pronssi.
KIRJU:n nuorimmat voimat  lähtivät kuluneena viikonloppuna keinoja kaihtamatta hakemaan kisakokemusta Nummelan Junnu-Cupista.
Nummelan judo järjesti lauantaina 22.4 sekä junnu cupin että aluemestaruuskisat. Myös seuramme väkeä oli paikalla ja toimitus on kerännyt tähän uutiseen valitut palat saamistaan raporteista.
Aikuisten ryhmän vyökoe järjestetään 6.6.2017 klo 1830 alkaen keskustan dojolla. Sensei Hannu Ruuth ottaa kokeen vastaan. Muutama henkilö on jo ilmoitettu Hannulle. Ilmoittautumiset vyökokeeseen Mika Salmiselle 2.6.2017 mennessä.
Emilia Kanerva teki mukiinmenevän paluun kansainväliselle tasolle kivikovassa Pietarin U21 - turnauksessa. Todella kovassa kansainvälisessä seurassa Emilia nappasi kolme voittoa ja hävisi kahdesti niukasti.
Kirkkonummen uuden dojon avajaisia vietettiin keskiviikkona 6.4.2017. Paikalla uutta salia ihastelemessa oli Kirkkonummen judoseuran, karateseuran ja jujutsuseuran lisäksi myös kunnan liikuntatoimen edustajia. Ehtipä myös judoliiton puheenjohtajakin paikalle. Ja loistotarjoiluista vastasi Kaisa.
Kirkkonummen judoseura viettää pääsisäistä 14.- 17.4.2017. Tuona aikana ei järjestetä ohjattuja treenejä. Aikuisten ryhmä ottaa varaslahdön, joten to 13.4.2017 ei ole treenejä uimahallilla.
Juuso Hannula ja Frida Laxen kisasivat alle 18-vuotiaiden Eurooppa cupissa Tsekin Teplicessä lauantaina 8.4.2017. Valitettavasti menestystä ei tällä kertaa herunut, mutta kokemusta kylläkin. Sankarimme jäävät leireilemään lisäkokemuksen hankkimiseksi alkuviikoksi.
Kirkkonummen nyrkkeilykerho järjestää nyrkkeilyn SM-kisat keskustan väestösuojassa viikonloppuna 21-23.4. Lauantain muksu- ja perhejudo on peruttu (tosin muksut ovat junnu cupissa Nummelan kisaamassa). Sunnuntain nuorten ryhmä ja aikuisten sunnuntaipainit pidetään vanhalla salilla Gesterbyssä. Normaalistikin vanhalla salilla olevissa harjoitusvuoroissa ei ole muutoksia.
RSS ATOM