Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonumnmen JS sai taas tänäkin vuonna joukkeen jokavuotiseen hienoon joukkue-wekara-kisaan. Tänä vuonna joukkue sai kapteeninsa Emilian johdolla yhden voiton ja pataan tuli kolme kertaa. Mutta joukkue oli varmasti tänäkin vuonna kärkijoukkueita, jos joukkuehenkeä mitataan. Hienoa!
Kevään viimeiset kotimaiset judokisat käytiin toukokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna Vantaalla. Lähiseudun kisat olivat houkutelleet paikalle ison ryhmän Kirjulaisia ja säpinään riitti niin tatamilla kuin tatamin laidalla. Tässä muutamia paloja vauhdikkaasta kisapäivästä.
Matti Juopperi (BP73) ja Alexandra Barton ovat voittaneet Poismaiden mestaruuspronssia Oslossa 21.3.2011; ALexandra teki tempun varmuuden vuoksi kahdesti, sillä pronssia tuli sekä BT52- että AT52-sarjassa! Lisäksi Rasmus Rinne (AP73) oli 3 voitollaan viides.
Kirkkonummen judoseuran harjoitukset siirtyvät kesäaikaan sunnuntain 29.5.2011 jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että normaalitreenit eri ryhmillä päättyvät ja että judoharjoituksia ja muuta aktiviteettiä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti: näistä ilmoitetaan aina erikseen näillä sivuilla. Syksyllä jatketaan perinteisesti syyskuun alusta. Muistakaanhan myös osallistua kesäleireille.
Konsta "Aapeli" Paananen voitti hopeaa Kotkassa käydyissä Matsuru-kannu kisoissa 14.5.2011. Hopeaan vaadittiin kolme voittoa. Hienoa Konsta!
Kivenkova neljän hengen KIRJULAIS-joukkue otteli lauantaina 7.5 pidetyssä Orimattila-shiaissa. Saku voitti kultaa, Konsta ja Aapo hopeaa sekä Seppo pronssia.
Eetu jatkoi EJU:n cadet-kiertuetta Berliinissä. Kivenkovassa sarjassa Eetu kuittasi kaksi selkeää voittoa ennen milleistä kiinni ollutta tappiota. Eetu on tällä hetkellä sarjassaan länsi-eurooppalaisittain selkeää mitalitasoa mutta entisen neuvostoliiton perilliset huomioiden hyvää keskitasoa. Kirgiisien kukistumista odotellen...
Seuran kevätvyökoe järjestetään sunnuntaina 22.5.2011 klo 19.15 alkaen. Lisätietoja vetäjiltä.
Joka keväiseen tapaan on Helsingin kalasatama täyttynyt hilpeistä leiriytyjistä ja ikäänkuin vastavuoroisesti on Kirkkonummen judoseura lähettänyt oman iskuryhmänsä Romaniaan. Matkaan ovat lähteneet Eetu "kippo" Laaksonen sekä henkisestä puolesta huolehtiva Tankki "Karpaattien nero, kansojen ystävä ja aamujemme valo" Laaksonen. Tuliaisisina paikallisen sosiaalitoimiston matkarahojen lisäksi Eetu kuittasi seitsemännen sijan kivenkovassa seurassa. Paremmastakin oli merkkejä mutta tällä kertaa näin.
Naperoilla ja muksuilla ON harjoitukset vappuaattona eli lauantaina normaalisti! Sen sijaan vappupäivänä eli sunnuntaina ei ole treenejä. Fanaattisten muksujen ja naperoiden lisäksi Eetu viettää Vappua perinteisin menoin judon merkeissä Romaniassa.
RSS ATOM