Tervetuloa

Ajankohtaista

Ohjelman mukaiset harjoitukset ovat tältä vuodelta päättyneet. Kevätkausi jatkuu lauantaina 8. tammikuuta. Hyvää joulua ja oikein hyvää uutta vuotta.
Seitsemän judokaa korotti vyöarvojaan 19.12.2010 järjestetyssä vyökokeessa. Vyökokeen vastaanottajana oli Teppo Mattsson (3.dan), joka kehui kaikkien kokelaiden osaamista.
Kirkkonummen perinteisissä puurojuhlissa 13.12.2010 palkittiin vuoden judokat: Rasmus Rinne palkittiin vuoden judokana ja Juuso Hannula vuoden junnujudokana. Tsempparipalkinnot ahkerasta ja hyvällä asenteella tehdystä harjoittelusta ja kisaamisesta saivat Veeti Kanerva, Elias Elgh, Ira Timonen, Viola Larjanne ja Alexandra Barton.
Eetu Laaksonen suoritti 11.12.2010 mustan vyön (1. dan) liittograduoinnissa Vantaalla ja Matti Juopperi heti seuraavana päivänä ruskean vyön (1. kyu) aluegraduoinnissa Nummelassa.
VALTIOVALTA MUISTI (5.12.2010)
Kuten yleis- ja erityisasiantuntijamme Arska tehtaalta kesälomakaudeltaan eilen palattuaan tuumikin muistettiin Kirkkonummen judoseuran jäseniä monin tavoin. Lopputulos ei nyt vaan yllättänyt ketään. Erityisen mukavaa on havaita kuinka miehekkkäästi ne jotka jäivät muistamisten ulkopuolelle osaavat iloita palkittujen puolesta.
Kuten kaikki tietävät, itsenäisyyspäivänä myös virallinen valtionhallinto tapaa palkita ansioituneita kansalaisia monin eri keinoin. Olisi vähintäänkin kohtuutonta olettaa että tämä traditio kiertäisi Kirkkonummen judoseuran monilla yhteiskunnan saroilla ansioituneita jäseniä. Vaikka linnanjuhlien kutsu onkin osalta jäsenistä Itellan ilmiselvän huolimattomuuden vuoksi jäänyt saapumatta, edellisvuosien tapaan uskomme vakaasti että voimme huomenna julkistaa useampiankin uutisia aiheellisista muistamisista. Muistuittaisin vielä, että ensi yönä kannattaa nukkua sinkkiämpäri päässä, ettei mitalisateessa tule kiusallisia nirhaumia.
Emilia Kanerva ja Henrik Asklöf edustivat seuraamme kauden viimeisissä judokisoissa Lahti-shiaissa Nastolassa. Tuomisina oli kulta, viides sija ja paljon kokemusta.
Kirkkonummen judoseurasta lähti pieni mutta sisukas joukkue kohti kulttuurikaupunki Kouvolaa. Toisin kuin yleensä ei näillä matkaajilla ollut tavoitteena Pohjoiskymenlaakson helmen lukuisien kulttuurikohteiden (rautatieasema ja Korian sillat) äimistely vaan kunnon mittaaminen kovassa kansainvälisessä seurassa.
Joulu-tammikuussa on poikkeavia treeniaikoja ja muita tapahtumia, jotka kannattaa huomioida. Näitä ovat: (lue lisää painamalla otsikkoa)
Rasmus hävisi ainoan ottelunsa XVII K.Keeraku memoriaal 2010 - turnauksessa Tarttossa 21.11.2010. Miesten sarjaan alle 73 kg osallistunut hävisi ottelunsa Viron Steven Rothbergille (Rottakallio Rassen käännöksen mukaan). Positiivista kuitenkin oli, että matsi oli tasainen ja Rassella ns. kulki hyvin. Aina ei vain voi voittaa.
RSS ATOM