Tervetuloa

Ajankohtaista

Pääsiäisenä to 21.4 - ma 25.4 pidetään pienin poikkeuksin taukoa normaalitreeneistä. Kilpailijat ja muut kovemmasta harjoittelusta pitävät sen sijaan paahtavat mämmin syönnin lomassa läpi pääsiäisen.
Hämeenlinnassa käytiin 16.4. perinteinen Hämeenlinna-shiai, jonka puitteet olivat esimerkiksi kelpaavat. Jopa kotiin jäänyt valmentajakin pystyi seuraamaan viiden kirkkonummelaisen otteita reaaliajassa. Kun joku vielä keksisi, miten kannustushuudot Kirkkonummelta saataisiin kuulumaan kisapaikalla, olisi järjestelmä täydellinen. Kirkkonummelaisista kisaamassa olivat tällä kertaa Asklöfit ja Kanervat - yhteensä viisi kisaajaa.
Aino ja Viktor Asklöf muodostivat tällä kertaa pienen mutta pippurisen junnu-cup-joukkueemme. Tuloksena Loviisasta 10.4.2011 oli hopeaa, viides sija ja hyvää kokemusta.
Loviisassa käytiin lauantaina 9.4 Aluemestaruuskisat. Emilia "Emmi" Kanerva otteli mestaruuteen, Konsta "Aapeli" Paananen ja Rasmus "Rasputin" Rinne saivat pronnssia. Myös Henrik "Henkka" Asklöf ja Elias "Elkku" Elgh saivat otteluvoittoja, vaikkei mitalia kotiin tällä kertaa tullutkaa.
Muksujudossa on muutoksia viikolla 15: lauantain 16.4. treenit pidetään sunnuntaina 17.4. normaalina ajankohtina eli 09:30 - 10:30 muksujudon peruskurssi ja 10:30 - 11:30 naperojudo.
Vasta B-juniori-ikäinen Alexandra Barton kaappasi komeasti judouransa ensimmäisissä aikuisten Suomen mestaruuskilpailuissa pronssia sarjassa N52. Rasse puolestaan joutui tyytymään kahteen tappioon hyvistä otteista huolimatta.
Aikuisten SM-kisat käydään lauantaina 2.4. Porvoossa. Kirkkonummelaisista osallistuvat Rasmus Rinne (M73) ja Alexandra Barton (N52). Kisoja voi seurata TV2:lta finaalien osalta klo 16.35 alkaen. Jo kello 13.55 alkaen kisoja voi seurata Ylen nettilähetyksenä.
Veeti "Tuska" Kanerva suoritti 31.3.2011 oranssin vyön. Veetin vyökoe oli ennätyksellisen pitkä ja tiukka, mutta kyllä Veeti osasikin: harvassa oranssin vyön kokeessa on kokelas osannut niin paljon! Onnea Veetille.
Saku "Sakke" Tuomennoro toi Vantaalla 27.3 pidetyistä alempien vöiden mestaruuskisoista hienosti pronssia.
KIRJU:n nouseva sukupolvi otteli hienosti Hontai-shiaissa Vantaalla 26.3. Kotiintuomisina oli kassikaupalla mitaleja.
RSS ATOM