Tervetuloa

Ajankohtaista

Joulu-tammikuussa on poikkeavia treeniaikoja ja muita tapahtumia, jotka kannattaa huomioida. Näitä ovat: (lue lisää painamalla otsikkoa)
Rasmus hävisi ainoan ottelunsa XVII K.Keeraku memoriaal 2010 - turnauksessa Tarttossa 21.11.2010. Miesten sarjaan alle 73 kg osallistunut hävisi ottelunsa Viron Steven Rothbergille (Rottakallio Rassen käännöksen mukaan). Positiivista kuitenkin oli, että matsi oli tasainen ja Rassella ns. kulki hyvin. Aina ei vain voi voittaa.
Kirkkonummen judoseura järjesti sunnuntaina 21.11 onnistuneen Junnu-cupin. Järjestelyt onnistuivat erinomaisesti asiaan kuuluvine sulakkeen vaihtoineen ja sarjakuvataiteilija Pentti Jarlan kielikuvia positiivisesti tulkiten kilpailijatkin olivat kultaisessa sateessa.
Lauantaina 13. marraskuuta seuran joukkue osallistui Orimattilan joukkue shiaihin. Joukkue taisteli hienosti alkulohkonsa kolmanneksi mutta jäi niukasti jatkopaikasta. Otteluissa nähtiin vauhtia ja vaaratilanteita ja ennen kaikkea hienoa judoa. Tiukat ottelut saivat jälleen kerran asiantuntevat kannustusjoukotkin intoutumaan.
Ensimmäisen natsansa tänään suorittivat: William Skogberg, Sebastian Sonntag, Edwin Hellbom, Eetos Järnefelt, Joona Norra ja Eino Hanhisuanto. Suuret onnittelut! Tästä se judoura urkenee. :)
Kirkkonummen judoseuran 25-vuotisjuhlaharjoituksiin 6.11.2010 osallistui kolmisenkymmentä entistä ja nykyistä KIRJU:laista. Harjoitukset veti Kyösti "Kykä" Korpiola apunaan vaimonsa Stina.
Viikonlopun otteluihin osallistuivat Juuso, Elias, Henkka, Emilia, Alex, Viola ja Ira. Otteluista tuli kaikille arvokasta kisakokemusta ja muutamia mitaleitakin saatiin kauloja koristamaan. :) Lisäksi saatiin paljon hyviä tavoitteita seuraaviin harjoituksiin ja kilpailuihin.
Eetu ja Alexandra jäivät alkupooleihinsa 31.10.2010 Flanders-cupin B-junioreitten kisapäivänä. Alexandralla oli mukana ripaus huonoa onnea ja Eetulla taas kunto ei vielä kestänyt ottelemista.
Matti Juopperi(C66) ja Rasmus Rinne (A73) sijoittuivat viidensiksi Flanders cupissa Belgian Lommelissa lauantaina 30.10.2010. Molemmilla sijoituksen vaadittiin kolme voittoa ja kolme tappiota.
Keravalla käytiin 17.10.2010 Samurai-cupin IV-kierros, jossa samalla ratkottiin "syys-samurain" (III ja IV kierros) kokonaiskisan voittajat. Vaikka päivä ei ollutkaan kirkkonummelaisten, riitti Rassen pronssi kokonaiskisan voittoon.
RSS ATOM