Tervetuloa

Ajankohtaista

Emilia "Emmi" Kanerva voitti sarjansa Kerava-shiaissa. Hienoja otteluita ottivat myös Veeti Kanerva, Elias Elgh ja Henrik Asklöf.
Järjestämme junnu –cupin sunnuntaina 21.11 keskustan väestösuojassa. Talkooapua kaivataan.
Kolmen hengen iskuosasto Kirkkonummelta kävi hankkimassa arvokasta kisakokemusta Tapereelta Eden-shiaista lauantaina 9. lokakuuta. Tuloksena oli kultaa Emilialle, hopeaa Juusolle ja kovia paineja ja otteluvoittoja myös Henkalle.
Seitsemän KIRJU:laista judokaa oli kokeilemassa kisaamista aloitteleville kisaajille tarkoitetussa junnu-cupissa Järvenpäässä 3.10.2010. Tuloksena oli paljon hienoja matseja ja muutama mitalikin matkasi Kirkkonummen suuntaan.
Henrik "Henkka" Asklöf sai hienosti kaksi mitalia Mikkeli-shiaista 2.10.2010. Sarjassa E30 hän sai pronssia kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. Ikäluokkaa ylempänä eli D30 tuloksena oli hopeaa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Hieno suoritus Henkalta!
Kaikki vyökokeisiin valmistautuvat ja muutkin nage-no-katasta kiinnostuneet ovat tervetulleita Niinan vetämälle kataklinikalle sunnuntaisin klo 19.15 alkaen. Oma pari on hyvä sopia jo etukäteen mukaan.
Kirkkonummen judoseuran kivenkova joukkue vieraili Ruotsin avoimissa junioreiden mestaruuskilpailuissa, eikä turhaan. Eetu " Gunnar " Laaksonen kuittasi kultaa B-60 sarjassa ja Allu "Aleksandra" Barton haki pronssia.
Rasmus Rinne (AP73) ja Eetu Laaksonen (BP60) voittivat kultaa Samurai cupissa Joensuussa 18.9.2010. Näin kisoihin osallistuneelle kahdelle KIRJU:laiselle tuli 100 % tulos!
Emilia Kanerva ja Matti Juopperi avasivat kirkkonummelaisten syyskisakauden ottelemalla Narvassa lauantaina 11.9.2010 pidetyissä kansainvälisissä "Narva Rahvusvaheline Judoturniir"- juniorikisoissa. Molemmat saivat hyviä otteluita ja päänahkoja, ja kotiin tuliaisena on kaksi hopeaa.
Kirkkonummella vietetään syyslomaa 14.10 - 17.10.2010. KIRJUN:n treenin pyörivät kuitenkin LÄHES normaalisti. Nuorempien junnujen torstain treeni (klo 18 - 19) on peruttu. Lauantain molemmat ryhmät (muksut & naperot) harjoittelevat yhdessä naperoiden treeniaikaan klo 10.30-11.30. Muut treenit eli torstain nuorten treeni ja kuntojudo sekä kaikki sunnuntain harjoitukset pidetään normaalisti.
RSS ATOM