Tervetuloa

Ajankohtaista

Runebergin päivänä 5.2.2011 kisattiin Järvenpäässä Junnu-cupin mitaleista. Kuusi kirkkonummelaista oli uskaltautunut kokeilemaan taitojaan kisan merkeissä ja hyvinhän siinä kävi. Saku Tuomennoro ja Lucas Sannholm voittivat kultaa, Konsta Paananen, Aino Asklöf ja Veeti Kanerva hopeaa ja Vikke Asklöf pronssia. Eli siis kaikille mitali!
Tampereella kisattiin 29.1 Ice-power cup judokisa. Kuusi KIRJU:laista oli kamppailemassa mitaleista, joita tuli lopulta kolme kappaletta.
Alexandra "Allu" Barton avasi KIRJU:n kisavuoden 2011 Samurai-cupissa Lahdessa 15.1.2011. Tuloksena oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota sekä viides sija sarjassa BT52.
Kevätkaudella palattiin normaaliaikatauluihin 8.1.2011, kun Jonnan johdolla napero-ja muksujudokata palasivat salille. Tänä keväänä harjoitukset jatkuvat samalla aikataululla kuin syksylläkin pl. ns. Tankin nuorten treenit sunnuntaisin ja torstaisin: ne pitenevät loppupäästä vartilla sen vuoksi, että kaikki halukkaat saavat varmasti randoria tarpeekseen ja ehditään lisäksi tehdä kunnon loppujäähdyttely.
Vuonna 2010 oli 22 KIRJU:laista mittelemässä taitojaan kisoissa. Oikeastaan lukumäärä on tätäkin suurempi, sillä junnu-cuppeja ja joukkuekisoja ei tilastoitu. Kotiintuomisina kisaajilla oli 67 mitalia, joukossa 5 SM-mitalia ja Eurooppa cupin kulta.
Ohjelman mukaiset harjoitukset ovat tältä vuodelta päättyneet. Kevätkausi jatkuu lauantaina 8. tammikuuta. Hyvää joulua ja oikein hyvää uutta vuotta.
Seitsemän judokaa korotti vyöarvojaan 19.12.2010 järjestetyssä vyökokeessa. Vyökokeen vastaanottajana oli Teppo Mattsson (3.dan), joka kehui kaikkien kokelaiden osaamista.
Kirkkonummen perinteisissä puurojuhlissa 13.12.2010 palkittiin vuoden judokat: Rasmus Rinne palkittiin vuoden judokana ja Juuso Hannula vuoden junnujudokana. Tsempparipalkinnot ahkerasta ja hyvällä asenteella tehdystä harjoittelusta ja kisaamisesta saivat Veeti Kanerva, Elias Elgh, Ira Timonen, Viola Larjanne ja Alexandra Barton.
Eetu Laaksonen suoritti 11.12.2010 mustan vyön (1. dan) liittograduoinnissa Vantaalla ja Matti Juopperi heti seuraavana päivänä ruskean vyön (1. kyu) aluegraduoinnissa Nummelassa.
VALTIOVALTA MUISTI (5.12.2010)
Kuten yleis- ja erityisasiantuntijamme Arska tehtaalta kesälomakaudeltaan eilen palattuaan tuumikin muistettiin Kirkkonummen judoseuran jäseniä monin tavoin. Lopputulos ei nyt vaan yllättänyt ketään. Erityisen mukavaa on havaita kuinka miehekkkäästi ne jotka jäivät muistamisten ulkopuolelle osaavat iloita palkittujen puolesta.
RSS ATOM