Tervetuloa

Ajankohtaista

Niinan vetämät nuorten teknikkatreenit pärähtivät käyntiin tiistaina 7.9.2010. Paikalla oli paljon innokkaita judokoita. Tekniikkatreenit järjestetään tiistaisin klo 18.30 - 19.30
Napero- ja muksujudo aloittivat judokautensa lauantaina 4.9.2010. Muksujudossa aloittevat olivat pääosin "vanhoja" konkareita. Sen sijaan uudessa naperojudorymässä aloittaneista 13 oli täysin uusia ja vain kolme viime vuonna aloittaneita. Ryhmiä veti varmoin ottein Jonna, apunaan Mika.
Nuorille tarkoitettu alueen tehostamispäivä järjestetään Chikaran salilla lauantaina 9.10.2010.Ensimmäiset treenit ovat klo 9.00 - 10.30 (vetää Seppo Tukiainen) ja toiset klo 14.30 - 16.00 (vetää Tankki Laaksonen). Ohjelmassa tekniikkaharjoittelua ja ennen kaikkea paljon randoria. Tehostamispäivä on tarkoitettu lähinnä kilpaileville B-ja A-junnuille, toki muutkin kyydissä mukana kestävät ovat tervetulleita mukaan.
Kirkkonummen judoseuran iskuosasto esiintyi jälleen Kirkkonummen torilla Kirkkonummi-päivien tapahtumassa. Seuraa näytöksessä edustivat mallikkaasti Henrik "Henkka" Asklöf, Emilia "Emmi" Kanerva", Alexandra "Allu" Barton, Matti "Masa" Juopperi ja Eetu "Eetu" Laaksonen
Juhlimme Kirkkonummen judoseuran 25 vuotta paljain jaloin lauantaina 6. marrakuuta klo 13 juhlaharjoituksissa. Harjoitukset tulee vetämään suomalaisen judon konkari Kyösti "Kykä" Korpiola (6.dan). Harjoituspaikkana on Helsingin Herttoniemen upouusi Matsuru-sali. Harjoituksiin toivotaan mukaan kaikkia KIRJU:laisia nykyisiä ja entisiä judokoita!! Ohjelmassa on harjoitusten lisäksi pientä tarjoilua.
Harjoitusaikataulu on vahvistettu kaudelle 2010-2011. Myös ryhmäjakoa on tarkennettu. Lisätietoja saa harjoitusten ohjaajilta ja seuran sihteeriltä.
Kirkkonummen judoseura palaa normaaleihin aikatauluihin maanantaina 6.9.2010. Jonnan naperojudo ja muksujudon peruskurssi ottavat varaslähdön jo lauantaina 4.9.2010. Uusi junnujudon peruskurssi aloittaa aiemmin ilmoitetusta poiketen sunnuntaina 12.9.2010.
Kirkkonummen judoseura ottaa uusia jäseniä syyskuun alussa. Tässä tiedotteessa on tietoa uusista kursseista ja niiden alkamisesta sekä ilmoittautumisesta.
Kyösti ja Timo Korpiolan uusi judokirja ”Judo. Tie mustaan vyöhön” on ilmestynyt. Kirjan on toimittanut ja valokuvannut Jouko Marttila.
Nuoret ja aikuiset siis treenaavat elokuun ajan tiistaisin ja torstaisin klo 18-19 ja kilpailijat jatkavat vielä 19.30 saakka. Torstaina 12.8. aloitetaan kuitenkin vasta klo 18.30 ja lopettaminenkin siirtyy puolella tunnilla. Treenit vetää Mika Sonntag, joka on tällä hetkellä Suomen painavin alle 73 kg judoka.
RSS ATOM