Tervetuloa

Ajankohtaista

Kuten kaikki tietävät, itsenäisyyspäivänä myös virallinen valtionhallinto tapaa palkita ansioituneita kansalaisia monin eri keinoin. Olisi vähintäänkin kohtuutonta olettaa että tämä traditio kiertäisi Kirkkonummen judoseuran monilla yhteiskunnan saroilla ansioituneita jäseniä. Vaikka linnanjuhlien kutsu onkin osalta jäsenistä Itellan ilmiselvän huolimattomuuden vuoksi jäänyt saapumatta, edellisvuosien tapaan uskomme vakaasti että voimme huomenna julkistaa useampiankin uutisia aiheellisista muistamisista. Muistuittaisin vielä, että ensi yönä kannattaa nukkua sinkkiämpäri päässä, ettei mitalisateessa tule kiusallisia nirhaumia.
Emilia Kanerva ja Henrik Asklöf edustivat seuraamme kauden viimeisissä judokisoissa Lahti-shiaissa Nastolassa. Tuomisina oli kulta, viides sija ja paljon kokemusta.
Kirkkonummen judoseurasta lähti pieni mutta sisukas joukkue kohti kulttuurikaupunki Kouvolaa. Toisin kuin yleensä ei näillä matkaajilla ollut tavoitteena Pohjoiskymenlaakson helmen lukuisien kulttuurikohteiden (rautatieasema ja Korian sillat) äimistely vaan kunnon mittaaminen kovassa kansainvälisessä seurassa.
Joulu-tammikuussa on poikkeavia treeniaikoja ja muita tapahtumia, jotka kannattaa huomioida. Näitä ovat: (lue lisää painamalla otsikkoa)
Rasmus hävisi ainoan ottelunsa XVII K.Keeraku memoriaal 2010 - turnauksessa Tarttossa 21.11.2010. Miesten sarjaan alle 73 kg osallistunut hävisi ottelunsa Viron Steven Rothbergille (Rottakallio Rassen käännöksen mukaan). Positiivista kuitenkin oli, että matsi oli tasainen ja Rassella ns. kulki hyvin. Aina ei vain voi voittaa.
Kirkkonummen judoseura järjesti sunnuntaina 21.11 onnistuneen Junnu-cupin. Järjestelyt onnistuivat erinomaisesti asiaan kuuluvine sulakkeen vaihtoineen ja sarjakuvataiteilija Pentti Jarlan kielikuvia positiivisesti tulkiten kilpailijatkin olivat kultaisessa sateessa.
Lauantaina 13. marraskuuta seuran joukkue osallistui Orimattilan joukkue shiaihin. Joukkue taisteli hienosti alkulohkonsa kolmanneksi mutta jäi niukasti jatkopaikasta. Otteluissa nähtiin vauhtia ja vaaratilanteita ja ennen kaikkea hienoa judoa. Tiukat ottelut saivat jälleen kerran asiantuntevat kannustusjoukotkin intoutumaan.
Ensimmäisen natsansa tänään suorittivat: William Skogberg, Sebastian Sonntag, Edwin Hellbom, Eetos Järnefelt, Joona Norra ja Eino Hanhisuanto. Suuret onnittelut! Tästä se judoura urkenee. :)
Kirkkonummen judoseuran 25-vuotisjuhlaharjoituksiin 6.11.2010 osallistui kolmisenkymmentä entistä ja nykyistä KIRJU:laista. Harjoitukset veti Kyösti "Kykä" Korpiola apunaan vaimonsa Stina.
Viikonlopun otteluihin osallistuivat Juuso, Elias, Henkka, Emilia, Alex, Viola ja Ira. Otteluista tuli kaikille arvokasta kisakokemusta ja muutamia mitaleitakin saatiin kauloja koristamaan. :) Lisäksi saatiin paljon hyviä tavoitteita seuraaviin harjoituksiin ja kilpailuihin.
RSS ATOM