Tervetuloa

Ajankohtaista

Elokuu on aluillaan ja judokausikin rullaa askel askeleelta käyntiin. Varsinainen kausi alkaa syyskuun alkupuolella, mutta elokuussa on jo ainakin vähän edistyneemmillä judokoilla mahdollisuus startata kauttaan pehmeän (tai kovan) laskun merkeissä.
Kirkkonummen Judoseuran sivut ovat saaneet uutta ilmettä. Muutos johtuu käyttämämme palveluntarjoajan Sporttisaittin uuden version käyttöönotosta. Mitään vanhaa ei kuitenkaan ole hylätty eikä vanhoja tietojakaan ole kadonnut. Joidenkin vanhojen uutisten linkit eivät kuitenkaan enää toimi.
Alustavat aikataulut on nyt julkaistu sivuillamme, samoin alustava ryhmäjako. Mikäli haluatte asiasta lisätietoja tai muutoksia esimerkiksi ryhmäjakoihin, voitte lähestyä asiassa Niinaa sähköpostitse.
Kirkkonummen judoseuran kesätauko alkoi 31.5.2010, samoin kesän harjoitusaikataulu. Harjoituksiin osallistuu sekä aikuisia että nuoria - oma pari mukaan!
Vaikka kausi päättyy 30.5.2010. mennessä, on Suomi kesällä täynnä kesäleirejä, joista löytyy jokaiselle jotakin. Tähän tiedotteeseen on kerätty tiedossa olevat leirit. Lisätietoja leireistä Tankilta ja muilta vetäjiltä. Ilmoittautua voi myös itse. Ottakaa kuitit talteen leirimaksuista, sillä seura saattaa osallistua niiden kustannuksiin jälikäteen.
Osana urheiluun kuuluu hienojen onnistumisten lisäksi myös hieman heikommat päivät. Hyvänä päivänä judoka on vahva kuin superman ja liikkuu ketterästi kuin spiderman. Huonona päivänä kehiin taas astuu savolaisten ikioma supersankari ketuiksmän.
Kesäuutisia (24.6.2010)
Kirkkonummen judoseuran nettitoimitus on tuskaisen tietoinen kesäajan uutisköyhyydestä EM-kisoja odotellessa. Tästä johtuen olemme päättäneet vääntää iltapäivälehtien tapaan tikusta asiaa vaikka sitten väkisin. Kesän ensimmäisenä kirjoittajavieraanamme on ulkopuolinen tarkkailija Arska, joka lomailee tehtaalta.
Nuorten alle 17-vuotiaitten EM-kisat otellaan Tsekin Teplicessa juhannusviikonloppuna. Kirkkonummen judoseuran Eetu Laaksonen edustaa Suomea alle 55 kg painoluokassa, joka otellaan juhannusaattona 25.6.2010. Kisoja voi seurata suorana lähetyksenä netin kautta ja linkki lähetykseen löytyy tästä uutisesta.
Alexandra Barton suoritti sinisen vyön (2.kyu) kokeen sunnuntaina 6.6.2010. Kokeen otti vastaan Hannu-sensei.
Matti "Harada" Juopperi oli hienosti yhdeksäs Berliinissä 5.6.2010 kisatussa Tuzla-cupissa. Hän osallistui sarjaan B66 kg, ollen kaksi vuotta sarjan vanhimpia nuorempi.
RSS ATOM