Tervetuloa

Ajankohtaista

Eetu ja Alexandra jäivät alkupooleihinsa 31.10.2010 Flanders-cupin B-junioreitten kisapäivänä. Alexandralla oli mukana ripaus huonoa onnea ja Eetulla taas kunto ei vielä kestänyt ottelemista.
Matti Juopperi(C66) ja Rasmus Rinne (A73) sijoittuivat viidensiksi Flanders cupissa Belgian Lommelissa lauantaina 30.10.2010. Molemmilla sijoituksen vaadittiin kolme voittoa ja kolme tappiota.
Keravalla käytiin 17.10.2010 Samurai-cupin IV-kierros, jossa samalla ratkottiin "syys-samurain" (III ja IV kierros) kokonaiskisan voittajat. Vaikka päivä ei ollutkaan kirkkonummelaisten, riitti Rassen pronssi kokonaiskisan voittoon.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti sarjansa Kerava-shiaissa. Hienoja otteluita ottivat myös Veeti Kanerva, Elias Elgh ja Henrik Asklöf.
Järjestämme junnu –cupin sunnuntaina 21.11 keskustan väestösuojassa. Talkooapua kaivataan.
Kolmen hengen iskuosasto Kirkkonummelta kävi hankkimassa arvokasta kisakokemusta Tapereelta Eden-shiaista lauantaina 9. lokakuuta. Tuloksena oli kultaa Emilialle, hopeaa Juusolle ja kovia paineja ja otteluvoittoja myös Henkalle.
Seitsemän KIRJU:laista judokaa oli kokeilemassa kisaamista aloitteleville kisaajille tarkoitetussa junnu-cupissa Järvenpäässä 3.10.2010. Tuloksena oli paljon hienoja matseja ja muutama mitalikin matkasi Kirkkonummen suuntaan.
Henrik "Henkka" Asklöf sai hienosti kaksi mitalia Mikkeli-shiaista 2.10.2010. Sarjassa E30 hän sai pronssia kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. Ikäluokkaa ylempänä eli D30 tuloksena oli hopeaa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Hieno suoritus Henkalta!
Kaikki vyökokeisiin valmistautuvat ja muutkin nage-no-katasta kiinnostuneet ovat tervetulleita Niinan vetämälle kataklinikalle sunnuntaisin klo 19.15 alkaen. Oma pari on hyvä sopia jo etukäteen mukaan.
Kirkkonummen judoseuran kivenkova joukkue vieraili Ruotsin avoimissa junioreiden mestaruuskilpailuissa, eikä turhaan. Eetu " Gunnar " Laaksonen kuittasi kultaa B-60 sarjassa ja Allu "Aleksandra" Barton haki pronssia.
RSS ATOM