Tervetuloa

Ajankohtaista

Harjoitusaikataulu on vahvistettu kaudelle 2010-2011. Myös ryhmäjakoa on tarkennettu. Lisätietoja saa harjoitusten ohjaajilta ja seuran sihteeriltä.
Kirkkonummen judoseura palaa normaaleihin aikatauluihin maanantaina 6.9.2010. Jonnan naperojudo ja muksujudon peruskurssi ottavat varaslähdön jo lauantaina 4.9.2010. Uusi junnujudon peruskurssi aloittaa aiemmin ilmoitetusta poiketen sunnuntaina 12.9.2010.
Kirkkonummen judoseura ottaa uusia jäseniä syyskuun alussa. Tässä tiedotteessa on tietoa uusista kursseista ja niiden alkamisesta sekä ilmoittautumisesta.
Kyösti ja Timo Korpiolan uusi judokirja ”Judo. Tie mustaan vyöhön” on ilmestynyt. Kirjan on toimittanut ja valokuvannut Jouko Marttila.
Nuoret ja aikuiset siis treenaavat elokuun ajan tiistaisin ja torstaisin klo 18-19 ja kilpailijat jatkavat vielä 19.30 saakka. Torstaina 12.8. aloitetaan kuitenkin vasta klo 18.30 ja lopettaminenkin siirtyy puolella tunnilla. Treenit vetää Mika Sonntag, joka on tällä hetkellä Suomen painavin alle 73 kg judoka.
Elokuu on aluillaan ja judokausikin rullaa askel askeleelta käyntiin. Varsinainen kausi alkaa syyskuun alkupuolella, mutta elokuussa on jo ainakin vähän edistyneemmillä judokoilla mahdollisuus startata kauttaan pehmeän (tai kovan) laskun merkeissä.
Kirkkonummen Judoseuran sivut ovat saaneet uutta ilmettä. Muutos johtuu käyttämämme palveluntarjoajan Sporttisaittin uuden version käyttöönotosta. Mitään vanhaa ei kuitenkaan ole hylätty eikä vanhoja tietojakaan ole kadonnut. Joidenkin vanhojen uutisten linkit eivät kuitenkaan enää toimi.
Alustavat aikataulut on nyt julkaistu sivuillamme, samoin alustava ryhmäjako. Mikäli haluatte asiasta lisätietoja tai muutoksia esimerkiksi ryhmäjakoihin, voitte lähestyä asiassa Niinaa sähköpostitse.
Kirkkonummen judoseuran kesätauko alkoi 31.5.2010, samoin kesän harjoitusaikataulu. Harjoituksiin osallistuu sekä aikuisia että nuoria - oma pari mukaan!
Vaikka kausi päättyy 30.5.2010. mennessä, on Suomi kesällä täynnä kesäleirejä, joista löytyy jokaiselle jotakin. Tähän tiedotteeseen on kerätty tiedossa olevat leirit. Lisätietoja leireistä Tankilta ja muilta vetäjiltä. Ilmoittautua voi myös itse. Ottakaa kuitit talteen leirimaksuista, sillä seura saattaa osallistua niiden kustannuksiin jälikäteen.
RSS ATOM