Tervetuloa

Ajankohtaista

Subsidiariteettiperiaatteen mukaisesti asianosaisten saavuttua kotiin seuraa virallisempi raportti Eetun EJU:n Cadet-turnauksen voitosta.
EU:n nykykäytännön mukaisesti eritoten kansalaisten vapaata liikkuvuutta kunnioittaen kantaa myös Kirkkonummen judoseura vastuunsa ja on lähettänyt pahvimukein varustetun ryhmänsä Romaniaan B-junnujen EJU:n kisoihin. JA KIPPOHAN TÄYTTYI KULLASTA
Vaikka Maunulan tehotiimitreenit päättyvätkin 12.5. on nuorilla pääkaupunkiseudun kilpailijoilla mahdollisuus osallistua yhteistreeneihin lähes juhannukselle asti. B-nuorten EM-kisoihin menevät nimittäin treenaavat tiukasti kisoihin asti ja muutkin ovat tervetulleita treenaamaan ja sparraamaan.
Toukokuun poikkeavista treeniajat löytyvät tästä tiedotteesta. Kausi alkaa myös lähestyä päätöstään. Viimeiset harjoitukset pidetään sunnuntaina 30.5.2010.
24.4.2010 otellussa Hämeenlinna-shiaissa seuramme saavutti seitsemän mitalia (1+1+5). Huikeimpaan suoritukseen ylsi Matti "Harada" Juopperi saadessaan ylivoimaisen kullan omassa ikäluokassaan ja pronssia vanhemmassa.
Viikonloppuna 22.-23.5 pidetään Myyrmäessä Wekara-shiai (lauantai) ja Joukkue-Wekara sekä Junnu-cup (sunnuntai). Kisoihin on menossa iso joukko kirkkonummelaisia.
Rasmus "Rasse" Rinne osallistui lauantaina 17.4.2010. A-junioreiden maailman cup osakilpailuun Tartossa. Rassen ottelut jäivät yhteen, sillä viime vuoden MM-5., Latvian Artura KURBANOVS onnistui vastaheittämään Rassen sotomakikomin tekemällä noston.
Sunnuntaina 18.4 aloitetaan junnujen treenit jo kello 15:15. Tarkoituksena on keskittyä kisa- ja vyötekniikoihin harjoittellijasta riippuen. Ilmoitus asiasta annettiin junnuille torstain treeneissä, pahoittelemme myöhäistä ilmoitusta. Jatkosakaan tarkoituksenamme ei ole lähettää muutoksista sähköposteja, vaan ne ilmoitetaan näillä sivuilla ja harjoituksissa.
Pitkäaikainen judovaikuttaja Timo "Timppa" Törmä on poissa joukostamme
Pääsiäisen aikana pidetään taukoa normaaliaikatalun mukaisista treeneistä perjantaista 2.4. maanantaihin 5.4. Torstaina 1.4 pidetään kuitenkin yhteisharjoitus kaikille junnuille (jatkoryhmät ja nuoret) klo 18.00-19.15 Tankin vetämänä. Hyvää pääsiäistä!
RSS ATOM