Tervetuloa

Ajankohtaista

Emilia Kanerva otteli ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan, kun hän Budapestissa kipusi tänään MM-tatamille. Toisen kierroksen ottelussa Mongolian Munguchimek Baldorj heitti ottelun lopussa haraimakikomilla Emilian wazarin arvoisesti ja sai heiton päälle pitävän sidonnan. "Harmittaa vietävästi. Olin melkein loppuun asti niskan päällä ja tiesin että voin voittaa ottelun. Irroitin otteen viimeisessä aloituksessa huonosti ja käsi jäi huonoon asentoon. Vastustaja käytti siten paikan hyväkseen. Toisaalta oli hyvä nähdä, että maailman huippu ei ole kovin kaukana", totesi sisukkaalta kuullostava Emilia.
Vuosittain järjestettävät Kirkkonummipäivät lähtivät käyntiin hyvällä pöhinällä. Kirjulla on koju Kirkkonummen ylätorilla tatamin vieressä. Edustamassa on kolmen hengen dynamic trio: Hannu, Niina ja Vilma, jotka ovat paikalla klo 15 asti. Tule moikkaamaan, kyselemään ja tutustumaan! :) Tervetuloa!
Alexandra "Allu" Barton otteli tänään opiskelijoiden maailmankisoissa Universiadeissa Taiwanin Taipeissa. Ensimmäisessä ottelussa Allu jyräsi Chilen Orellaana-Rojasin neljällä wazarilla ja ipponilla. Toisessa ottelussa Serbian Maja Blagojevich kuitenkin oli parempi ja Allun tie nousi valitettavasti pystyyn.
Emilia Kanerva oli seitsemäs kovassa U21 Eurooppa cupissa Berliinissä. Voittoja tuli neljä. Kukistettujen joukossa oli monia kovia luita, myös aikuisten karkeloissa jo menestyneitä. Tappiot tulivat jatkoajalla ranskalaiselle sarjan voittaneelle varomattomasta aloituksesta ja kreikkalaiselle kilpasiskolle. "Kaikki ottelut oli voitettavissa, tänään tuli niukkoja voittoja ja niukkoja tappioita", totesi Emilia. Emilia jatkaa Berliinissä kolmen päivän leirillä.
Frida Laxenin tie tyssäsi puolalaisen Paulina Szlachtkan wazarin arvoiseen heittoon Euroopan nuorten olympialaisissa Unkarin Györissa. Koska puolalainen ei selvinnyt välieriin, ei myöskään Fridan tie vienyt keräilyihin.
Frida Laxen sai kunnian edustaa Suomea alle 18-vuotiaitten EM-kisoissa Liettuan Kaunasissa perjantaina. Alle 48 kiloisissa otelleen Fridan kisat tyssäsisvät avausotteluun, kun Italian Chiara Palanca otti Fridasta pitävän sidonnan ja ottelu päättyi ajassa 2.55. "Liikettä olisi pitänyt olla enemmän, nyt en pydtynyt murtamaan vastustajan puolustusta", totesi harmistunut Frida. Fridan arvokisaurakka jatkuu 23.- 29.7 Nuorten olympiapäivillä (EYOF) Unkarin Györissa.
Seuran "kevät" -toiminta päättyi virallisesti tänään 6.6.2017 aikuisten ja nuorten vyökokeeseen. Janne, Sewe ja Mikko saivat lanteilleen vihreät vyöt sekä Jaakko ja Tommi oranssit vyöt. Kokeen vastaanottaja oli seuramme perustaja sensei Hannu. Onnittelut vöiden tummennuksesta. Seuramme jatkaa ohjatuin treenein viikosta 32 alkaen. Asiasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa. Kliffaa kesää kaikille Kirjulaisille ja heidän taustajoukoille!
Vili Vehmas voitti lauantaina kevään perinteisesti viimeisen judokisan, Wekara shiain. Voittoon tarvittiin peräti kuusi otteluvoittoa, jotka kaikki tulivat ipponilla. Vesa "Vintiö" Vehmas ja Jens "Jenkka" Laitila olivat viidensiä parilla voitolla ja parilla tappiolla. Janne Toppi ei sijoittunut, mutta myi nahkansa kalliisti kolmessa ottelussaan.
Veeti "mr T" Kanerva sijoittui kolmanneksi helatorstaina Ruotsin Lundissa otellussa Budo Nord Cupissa. Sarjassa - 55 kg otellut Veeti voitti päivän aikana viisi ottelua ja hävisi tiukasti yhden.
Kirkkonummen Judoseuran naisvoimatiimi voitti joukkuekultaa Turussa sunnuntaina. Frida Laxen, Emmi Rossi, Emilia Kanerva ja Alexandra Barton muodostivat voitokkaan joukkueen, jotka päihittivät Hontain 4-0, Nummelan 3-1 ja hermoja raastavassa finaalissa Kerimäen 3-1. Parhaat pistehenkilömme olivat Alexandra ja Emilia, joiden tilasto oli 3-0. Joona Kaukonen esiintyi voitokkana sovelletun judon kisoissa pysyen tänäkin vuonna mitalikannassa. Pronssi tuli kotiin hienojen otteluiden jälkeen!
RSS ATOM