Tervetuloa

Ajankohtaista

Järjestämme junnu-cupin 22.11. Ohessa alustava toimitsijalista ilmoittautumisten perusteella. Mukaan mahtuu lisääkin talkooväkeä.
Järjestämme Junnu-cupin sunnuntaina 22.11. Tämän vuoksi siirtelemme mattoja dojolta keskustan väestösuojaan lauantaina 21.11 klo 16 alkaen ja takaisin dojolle sunnuntaina 22.11 klo 16 alkaen. (Käytössä on autoja, joten urakka ei ole fyysisesti niin vaativa, kuin ensikuulemalta saattaisi tuntua). Mukaan tarvitaan raavaita naisia ja miehiä, oma judokokemus ei ole välttämätön. Ilmoittautumiset dojolla olevaan listaan tai suoraan Tankille.
Järjestimme vauhdikkaat salikisat torstaina 5.11. 34 kirkkonummelaisen ja siuntiolaisen judokan voimin.
Salikisoihin on ilmoittautunut 34 junioria Kirkkonummelta ja Siuntiosta. Näillä näkymin kaikille saadaan matseja. Paikalla olisi kisaajien oltava klo 17.45 mennessä, toimitsijoiden puolestaan klo 17. Kisojen arvellaan kestävän kokonaisuudessaan klo 20 asti, jopa yli. Sarjat aloitetaan pienimmästä päästä ja loppumisaika on liukuva.
Kirkkonummen sanomat julkaisi näyttävän jutun seuramme menestyksestä nuorten SM-kisoissa.
Eetu "Jäämies" Laaksonen voitti kultaa alle 17 vuotiaden SM-kisoissa Rovaniemellä lauantaina 24.10 sarjassa alle 55 kg. Alexanrdra "Allu" Barton voitti hopeaa sarjassa alle 48 kg ja Rasmus "Rasputin" Rinne pronssia sarjassa 66 kg. Eetu valitiin myös kisojen parhaaksi poikajudokaksi. Potti on KIRJU:n historian paras.
Seuran perinteinen syyskokous järjestetään jälleen Rosson kabinetissa klo 19 alkaen. Ilmoittautumisen Hannu Ruuthille tai dojon seinälle ilmestyvälle listalle. Kokousta ennen järjestetään samassa paikassa klo 18 myös laajennettu hallituksen kokous.
Kuusi kisaajaamme oli lauantaina 10.10 Tampereella taistelemassa Eden shiain mestaruuksista. SM-joukkueellemme kisa oli samalla kenraaliharjoitus parin viikon päästä Rovaniemellä pidettäviin Nuorten SM-kisoihin.
Seura sai kuudennen aktiivituomarinsa, kun Eetu "Bron puusilmä" Laaksonen läpäisi tuomarikurssin käytännön osuuden junnu-cupissa, saaden ns. Z -lisenssin, joka muuttuu tammikuussa D-lisenssiksi kunhan Eetu täyttää vaadittavat 15-vuotta.
Kirkkonummen judoseuran 9 hengen joukkue kävi Nummelassa kauden kolmannessa junnucupissa. Lopputuloksena oli kaksi kultaa, kaksi hopeaa, kolme pronssia ja kaksi viitossijaa!
RSS ATOM