Tervetuloa

Ajankohtaista

Sini Viljanen suoritti 20.12.2009 vihreän vyön (3.kyu). Kokeen ottivat vastaan Niina Nikulainen ja Marko Laaksonen. Samana päivänä myös lasten peruskurssi suoritti valkoseensa toisen natsan. Onnea kaikille!
Seurassamme pidetään vuoden viimeiset ohjatut treenit sunnuntaina 20.12. Kauden päättää puurojuhla 21.12. Jatkamme nomaalin aikataulun mukaisesti harjoittelua taas torstaina 7.1.2010. Hyvää Joulua ja ukemikasta uutta vuotta!
Sunnuntaina 13.12.2009 pidettiin etelä-Suomen alueella ja seurassa vyö- ja natsakokeita. Seuramme sai monia uusia vöitä ja natsoja keltaisesta ruskeaan.
Kirkkonummen judoseuran perinteistäkin perinteisempi puurojuhla on maanantaina 21.12.2009 omalla dojolla. Puurojuhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet perheineen. Ohjelmassa puuron lisäksi mm. leikkejä, palkitsemisia ja joulupukin vierailu. Lasten toivotaan tuovan pukinkonttiin muutaman euron hintaisen lahjan.
Vuoden 2009 aikana on käyty ahkerasti kisoissa. Tässä uutisessa on tilastoitu kisoja KIRJU:n jäsenten osalta. Tilastoissa ei ole huomioitu junnu-cuppeja, joukkue-wekaraa eikä salikisoja.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti sarjansa DT36 Lahti-shiaissa 5.12.2009. Neljän tytön poolissa tähän hienoon suoritukseen tarvittiin kolme otteluvoittoa.
Sunnuntaina 6.12. ei järjestetä ohjattuja harjoituksia, vaan keskitymme kättelyiden tuijottamiseen TV:sta.
Sunnuntaina 29.11. Vantaalla pidetyssä Hontai-shiaissa Kirkkonummen Judoseuran yksimiehinen joukkue Henrik "Henkka" Asklöfin johdolla saavutti pronssia.
Kirkkonummen judoseuran kuusihenkinen joukkue saalisti kaksi kultaa, hopean ja pronssin 28.11. pidetyistä Nuorten Finnish Open kisoista. Kultaa voittivat Alexandra Barton ja Eetu Laaksonen, hopeaa Emilia Kanerva ja pronssia Matti Juopperi.
KIRJU on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen budotarvikeliike MATSURUN kanssa. Seuran jäsenet saavat alennusta Matsurun tuotteista, esim. judogeista.
RSS ATOM