Tervetuloa

Ajankohtaista

Seura sai kuudennen aktiivituomarinsa, kun Eetu "Bron puusilmä" Laaksonen läpäisi tuomarikurssin käytännön osuuden junnu-cupissa, saaden ns. Z -lisenssin, joka muuttuu tammikuussa D-lisenssiksi kunhan Eetu täyttää vaadittavat 15-vuotta.
Kirkkonummen judoseuran 9 hengen joukkue kävi Nummelassa kauden kolmannessa junnucupissa. Lopputuloksena oli kaksi kultaa, kaksi hopeaa, kolme pronssia ja kaksi viitossijaa!
Matti Juopperi ja Alxandra Barton voittivat kultaa lauantaina 3.10.2009 Hiiden shiaissa Nummelassa. Myös Ira Timonen osallistui ensimmäisiin kisoihinsa saaden hyvää kokemusta ja pronssimitalin.
Järjestämme junnu cupin kenraaliharjoituksena salikisat junnuille torstaina 5.11 klo 17.45 alkaen. Mukaan on kutsuttu myös väkeä Siuntiosta. Salikisa on tarkoitettu kaikille junnuille harjoitukseksi ja kokemuksen kartuttamiseksi. Ilmoittautumislista on dojon seinällä. Tervetuloa!
KIRJU järjestää perinteisesti vuoden viimeisen junnu cupin. Tänä vuonna päivämäärä on sunnuntai 22.11. Pyydämme seuran väkeä ja vanhempia varautumaan talkoohommiin ko. viikonloppuna, lauantaina mattotalkoiden ja sunnuntaina kisäjärjestelyiden ja mattotalkoiden merkeissä. Lisätietoa kirjoitetaan tähän myöhemmin.
Rasmuksen menestyksestä Ruotsin avoimissa julkaistiin juttu Kirkkonummen Sanomissa nro 76 /2009
Sunnuntain 4.10 ns. Sepän ryhmän harjoitukset on peruttu junnu cupin vuoksi.
Rasmus "Rasse" Rinne voitti pronssia 26.9.2009 nuorten Ruotsin avoimissa sarjassa B66 kg. Rasse sai neljä kovaa päänahkaa ja hävisi ainoastaan semifinaalin Serbian EM-III:lle, mustavöiselle Ilja Ciganovicille.
Kirjun kisakausi aloitettiin Narvassa 12.9 kun kolme Kirjulaista nuorta kisaajaa taisteli mitaleista lähes kolmen sadan baltin, venäläisen ja suomalaisen kanssa. Emilia Kanerva (DT36) voitti kultaa, Eetu Laaksonen (CP55) pronssia ja Alexandra Barton (CT48) jäi tällä kertaa mitaleitta
Kirkkonummen kouluissa on syysloma torstaista 15.10 sunnuntaihin 18.10. Harjoituksia pidetään/perutaan seuraavasti:
RSS ATOM