Tervetuloa

Ajankohtaista

Ryhmät aloittavat jälleen 5.9.2009 alkaen harjoittelun normaalin aikataulun mukaisesti. Aikatauluun on tullut pieniä muutoksia alustavaan verrattuna. Kesäharjoitukset nuorille ja aikuisille jatkuvat kauden alkuun asti tiistaisin ja torstaisin klo 18.
Naperojudo sai sen verran suuren suosion, että kaikki uudet aloituspaikat täyttyivät ennätysajassa. Kirkkonummen Judoseura aloittaa uuden 5-7 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun naperojudokurssin lauantaina 5.9.2009 klo 10.00. Harjoitukset ovat lauantaisin klo 10.00 - 11.15. Mukaan otetaan rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kirkkonummen Judoseura aloittaa uuden 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun peruskurssin sunnuntaina 6.9.2009 klo 17.50. Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 17.50 - 19.00. Mukaan otetaan 18 ensiksi ilmoittautunutta.
Seurassamme kokeillaan jäsen- ja liittymismaksujen postittamista sähköpostitse kaikille "vanhoille" jäsenillemme. Mikäli sinulle ei ole postia kolahtanut sähköpostiisi, ottaisitko pikaisesti yhteyttä jäsenrekisterinhoitajiimme Hannuun ja Niinaan.
Hallituksen kokous on maanantaina 17.8 klo 18 Hannulla, Brissaksentiellä. Asialistalla mm. perinteiset kauden avaukseen ja kauden aikatauluihin liittyvät asiat. Tervetuloa kaikki aktiivit!
Pippurinen kilpailijamme Emilia Kanerva (s. 1998) suoritti tiistaina 7.7.2009 vihreän vyön (3. kyu).
Kirkkonummen Judoseura on valittu yhdessä kahdeksan muun seuran kanssa syksyllä 2009 alkavan judoliiton seurankehittämisohjelmaan. Judoliittoon saapuneiden hakemusten perustella liiton seurakehittämistyöryhmä valitsi koulutukseen yhdeksän judoseuraa, joilla on halua ja tahtoa lähetä terävöittämään osaamistaan seuratyössä.
Nuorten kisaajiemme kesätreenit ovat olleet käynnissä jo reilun viikon. Erilaisiin harjoituksiin on osallistunut 3 -10 nuorta kerrallaan: tällä pohjalla saa kyllä treenit mukavasti pyörimään.
Kevään vyökokeet järjestettiin Hannu-sensein toimesta 19.5.2009. Uusia vöitä oikeutettiin kantamaan peräti 15 judoseuran jäsentä. Vihreitä vöitä suoritettiin 2 kpl, oransseja 4 kpl ja keltaisia 9 kpl. Onnea kaikille!
Sunnuntaina 17.5.2009 Myyrmäessä pidetyssä Junnu-cupissa oli neljä KIRJU:laista. Sebastian Sjöholm ja Tatu Hiltunen voittivat hopeaa ja Lauri Karimo pronssia. Jo joukkue-wekaraan osallistunut Henrik Asklöf loukkasi itsensä ensimmäisessä ottelussaan ja niin loput ottelut täytyi valitettavasti jättää väliin.
RSS ATOM