Tervetuloa

Ajankohtaista

Seuramme 22.11. järjestämä junnu-cup sujui vanhalla rutiinilla. Kiitoksia kaikille talkoisiin osallistuneille sekä korvaamattomana apuna olleille lainamiehille Erkki Jokikokolle ja Hannu Jokiselle. Luonnollisesti pääosan kuitenkin ryöväsivät kaikkensa antaneet 168 urhoollista junnukilpailijaa.
Syyskausi lähestyy loppuaan. Tässä tiedotteessa on judoseuran tärkeitä päivämääriä vuodenvaihteen molemmin puolin.
Sunnuntain 22.11 kaikki harjoitukset on peruttu! Lasten jatkoryhmän, nuorten eikä lasten perukurssin harjoituksia siis järjestetä. Syynä on seuramme järjestämä junnu-cup. Lasten peruskurssille järjestetäneen korvaava harjoitus tammikuussa.
Viron Tartossa 14.11.2009 järjestetyissä Tarton judoturnauksessa Eetu Laaksonen voitti kultaa sarjassa B55 ja pronssia sarjassa C55. Myös Rasmus Rinne otteli sarjassa B66, mutta joutui tyytymään yhteen äärettömän tiukkaan otteluun.
Lauantain 28.11 naperojudo pidetään poikkeuksellisesti jo tuntia aiemmin eli klo 9-10:15.
Järjestämme junnu-cupin 22.11. Ohessa alustava toimitsijalista ilmoittautumisten perusteella. Mukaan mahtuu lisääkin talkooväkeä.
Järjestämme Junnu-cupin sunnuntaina 22.11. Tämän vuoksi siirtelemme mattoja dojolta keskustan väestösuojaan lauantaina 21.11 klo 16 alkaen ja takaisin dojolle sunnuntaina 22.11 klo 16 alkaen. (Käytössä on autoja, joten urakka ei ole fyysisesti niin vaativa, kuin ensikuulemalta saattaisi tuntua). Mukaan tarvitaan raavaita naisia ja miehiä, oma judokokemus ei ole välttämätön. Ilmoittautumiset dojolla olevaan listaan tai suoraan Tankille.
Järjestimme vauhdikkaat salikisat torstaina 5.11. 34 kirkkonummelaisen ja siuntiolaisen judokan voimin.
Salikisoihin on ilmoittautunut 34 junioria Kirkkonummelta ja Siuntiosta. Näillä näkymin kaikille saadaan matseja. Paikalla olisi kisaajien oltava klo 17.45 mennessä, toimitsijoiden puolestaan klo 17. Kisojen arvellaan kestävän kokonaisuudessaan klo 20 asti, jopa yli. Sarjat aloitetaan pienimmästä päästä ja loppumisaika on liukuva.
Kirkkonummen sanomat julkaisi näyttävän jutun seuramme menestyksestä nuorten SM-kisoissa.
RSS ATOM