Tervetuloa

Ajankohtaista

Jäsenrekisterinhoitajat pyytävät jäseniä toimittamaan kuitin maksetusta jäsenmaksusta paperilla tai sähköpostin välityksellä, jotta jäsenyydet voidaan aktivoida jäsenrekisteriin. Varsinkin kilpailijoilla on asian kanssa kiire, jotta lisenssit ja vakuutukset saadaan voimaan.
Kausi on alkanut (7.9.2009)
Kausi pyörähti käyntiin viime viikonloppuna ja ollaan palattu normaaliaiaktauluun. Nyt siis viimeisetkin "kesälomailijat": judogi kassiin ja salille!
Kesän viimeinen "kesätreeni" on torstaina 3.9.2009 klo 18.30 -19.45. Huomioi poikkeuksellinen alkamisaika. Treenit vetää Mika!
Ryhmät aloittavat jälleen 5.9.2009 alkaen harjoittelun normaalin aikataulun mukaisesti. Aikatauluun on tullut pieniä muutoksia alustavaan verrattuna. Kesäharjoitukset nuorille ja aikuisille jatkuvat kauden alkuun asti tiistaisin ja torstaisin klo 18.
Naperojudo sai sen verran suuren suosion, että kaikki uudet aloituspaikat täyttyivät ennätysajassa. Kirkkonummen Judoseura aloittaa uuden 5-7 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun naperojudokurssin lauantaina 5.9.2009 klo 10.00. Harjoitukset ovat lauantaisin klo 10.00 - 11.15. Mukaan otetaan rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kirkkonummen Judoseura aloittaa uuden 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun peruskurssin sunnuntaina 6.9.2009 klo 17.50. Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 17.50 - 19.00. Mukaan otetaan 18 ensiksi ilmoittautunutta.
Seurassamme kokeillaan jäsen- ja liittymismaksujen postittamista sähköpostitse kaikille "vanhoille" jäsenillemme. Mikäli sinulle ei ole postia kolahtanut sähköpostiisi, ottaisitko pikaisesti yhteyttä jäsenrekisterinhoitajiimme Hannuun ja Niinaan.
Hallituksen kokous on maanantaina 17.8 klo 18 Hannulla, Brissaksentiellä. Asialistalla mm. perinteiset kauden avaukseen ja kauden aikatauluihin liittyvät asiat. Tervetuloa kaikki aktiivit!
Pippurinen kilpailijamme Emilia Kanerva (s. 1998) suoritti tiistaina 7.7.2009 vihreän vyön (3. kyu).
Kirkkonummen Judoseura on valittu yhdessä kahdeksan muun seuran kanssa syksyllä 2009 alkavan judoliiton seurankehittämisohjelmaan. Judoliittoon saapuneiden hakemusten perustella liiton seurakehittämistyöryhmä valitsi koulutukseen yhdeksän judoseuraa, joilla on halua ja tahtoa lähetä terävöittämään osaamistaan seuratyössä.
RSS ATOM