Tervetuloa

Ajankohtaista

Eetu "Jäämies" Laaksonen voitti kultaa alle 17 vuotiaden SM-kisoissa Rovaniemellä lauantaina 24.10 sarjassa alle 55 kg. Alexanrdra "Allu" Barton voitti hopeaa sarjassa alle 48 kg ja Rasmus "Rasputin" Rinne pronssia sarjassa 66 kg. Eetu valitiin myös kisojen parhaaksi poikajudokaksi. Potti on KIRJU:n historian paras.
Seuran perinteinen syyskokous järjestetään jälleen Rosson kabinetissa klo 19 alkaen. Ilmoittautumisen Hannu Ruuthille tai dojon seinälle ilmestyvälle listalle. Kokousta ennen järjestetään samassa paikassa klo 18 myös laajennettu hallituksen kokous.
Kuusi kisaajaamme oli lauantaina 10.10 Tampereella taistelemassa Eden shiain mestaruuksista. SM-joukkueellemme kisa oli samalla kenraaliharjoitus parin viikon päästä Rovaniemellä pidettäviin Nuorten SM-kisoihin.
Seura sai kuudennen aktiivituomarinsa, kun Eetu "Bron puusilmä" Laaksonen läpäisi tuomarikurssin käytännön osuuden junnu-cupissa, saaden ns. Z -lisenssin, joka muuttuu tammikuussa D-lisenssiksi kunhan Eetu täyttää vaadittavat 15-vuotta.
Kirkkonummen judoseuran 9 hengen joukkue kävi Nummelassa kauden kolmannessa junnucupissa. Lopputuloksena oli kaksi kultaa, kaksi hopeaa, kolme pronssia ja kaksi viitossijaa!
Matti Juopperi ja Alxandra Barton voittivat kultaa lauantaina 3.10.2009 Hiiden shiaissa Nummelassa. Myös Ira Timonen osallistui ensimmäisiin kisoihinsa saaden hyvää kokemusta ja pronssimitalin.
Järjestämme junnu cupin kenraaliharjoituksena salikisat junnuille torstaina 5.11 klo 17.45 alkaen. Mukaan on kutsuttu myös väkeä Siuntiosta. Salikisa on tarkoitettu kaikille junnuille harjoitukseksi ja kokemuksen kartuttamiseksi. Ilmoittautumislista on dojon seinällä. Tervetuloa!
KIRJU järjestää perinteisesti vuoden viimeisen junnu cupin. Tänä vuonna päivämäärä on sunnuntai 22.11. Pyydämme seuran väkeä ja vanhempia varautumaan talkoohommiin ko. viikonloppuna, lauantaina mattotalkoiden ja sunnuntaina kisäjärjestelyiden ja mattotalkoiden merkeissä. Lisätietoa kirjoitetaan tähän myöhemmin.
Rasmuksen menestyksestä Ruotsin avoimissa julkaistiin juttu Kirkkonummen Sanomissa nro 76 /2009
Sunnuntain 4.10 ns. Sepän ryhmän harjoitukset on peruttu junnu cupin vuoksi.
RSS ATOM