Tervetuloa

Ajankohtaista

Nuorten kisaajiemme kesätreenit ovat olleet käynnissä jo reilun viikon. Erilaisiin harjoituksiin on osallistunut 3 -10 nuorta kerrallaan: tällä pohjalla saa kyllä treenit mukavasti pyörimään.
Kevään vyökokeet järjestettiin Hannu-sensein toimesta 19.5.2009. Uusia vöitä oikeutettiin kantamaan peräti 15 judoseuran jäsentä. Vihreitä vöitä suoritettiin 2 kpl, oransseja 4 kpl ja keltaisia 9 kpl. Onnea kaikille!
Sunnuntaina 17.5.2009 Myyrmäessä pidetyssä Junnu-cupissa oli neljä KIRJU:laista. Sebastian Sjöholm ja Tatu Hiltunen voittivat hopeaa ja Lauri Karimo pronssia. Jo joukkue-wekaraan osallistunut Henrik Asklöf loukkasi itsensä ensimmäisessä ottelussaan ja niin loput ottelut täytyi valitettavasti jättää väliin.
Sunnuntaina 17.5.2009 pidetyissä joukkuekisoissa Vantaalla oli 14 kisajoukkueen mukana myös Kirjun joukkue. Joukkueemme hävisi ensimmäisen ottelunsa Chikaralle 6-3 ja toisen ottelunsa Jukaralle 5-3. Siitä huolimatta ilmeet olivat iloiset, sillä joukkue-Wekara on varmasti vuoden paras hengenluontikisa.
Lauantaina 16.5.2009 Vantaalla pidetyssä Wekara-shiaissa saivat kultaa Matti Juopperi (CP55), Alexandra Barton (CT44), Rasmus Rinne (BP73, BP66) ja Eetu Laaksonen (BP55). Lisäksi Mikko Laitinen, Emilia Kanerva, Juuso Hannula ja Jore Vähätiitto olivat ottelemassa hyviä kamppailuja.
Mika Sonntag suoritti ruskean vyön (1.kyu) aluegraduoinnissa lauantaina 16.5.2009 Kirkkonummen uimahallilla. Mikan vyökokeen ottivat vastaan Heikki Lähteenkorva (5.dan) ja Staffan Lindgren (5.dan). Jonnan naperojudorymässä puolestaan suorittivat ensimmäisen naatsansa valkoiseen vyöhön Sanni Latvala, Hugo Aksela, Leo Blomqvist, Julius Anttila, Rohit Pandey ja Teemu Makkonen ja toisen natsan Otso Aksela. Onnea Mikalle ja kaikille natsan saaneille!
Markon väitöstilaisuus järjestettiin 15.5.2009 Santahaminassa. Molemmat vastaväittelijät kehuivat väitöstä innovatiiviseksi ja puolsivat sen hyväksymistä. Tämän jälkeen oli uuden tohtorin hymy herkässä näin hymypäivänkin kunniaksi. ;) Kerrassaan mahtava suoritus!!! Seura toivottaa onnea ja mennestystä myös tuleviin haasteisiin!
Elmeri "Elmo"Saarenpää ja Rasmus "Rasse" Rinne jäivät hyvästä taistelusta huolimatta palkintosijojen ulkopuolelle 9.5.2009 pidetyissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Vantaan Myyrmäessä. Sen sijaan naapuriseuramme onnistui paremmin: Siuntion Jemina Lostedt (AT48) voitti Pohjoismaiden mestaruuden. Onnea Siuntioon Jempulle!
Nuorille kilpailijoille ja miksei muillekin järjestetään ohjattuja kesäharjoituksia melkein koko kesän ajan. Kesätreenit kuuluvat osana ohjelmaan, jonka tavoitteena ovat syksyn koitokset. Ohjelma jaetaan erikseen paperisena halukkaille. Ohjatut judoharjoitukset pidetään dojolla tiistaisin ja torstaisin klo 18-19.30. Tarkastakaa kuitenkin aina tästä tiedotteesta, pidetäänkö harjoituksia vai ei. Tätä tiedotetta päivitetään viikottain ja kerrotaan seuraavan viikon ohjatuista treeneistä.
Kesä lähestyy uhkaavasti. Sen myötä myös judoharjoitukset päättyvät. Tähän tiedotteeseen ilmestyvät pikkuhiljaa eri ryhmien päätösajankohdat. Syksyllä kausi alkaa perinteisesti syyskuun alussa. Syksyn ryhmät ja harjoitusajat ilmestyvät näille sivuille kun ne ovat selvillä.
RSS ATOM