Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen judoseura oli liikenteessä 26.4.2009 Orimattilassa järjestetyssä Wappu-Shiaissa kahden miehen kivenkovalla joukkueella perhejudoryhmästä. Ryhmän harrastama judoa mukaileva leikinomainen liikunta näyttää sopivan myös kilpailutoimintaan kohtuullisesti. Mukana olivat Juuso ”Kantvikin kostaja” Hannula (kultaa), sekä Juho ”Laajakallion lynkkaaja” Hiltunen (pronssia).
Kevään B- ja A-nuorten kansallisessa arvokisasarjassa Samurai cupissa käytiin viimeinen eli kolmas osakilpailu lauantaina 25.4.2009. Eetu Laaksonen voitti B55 sarjan, Rasmus Rinne oli pronssilla sarjassa B66 ja Jyri Laasonen otti kaksi hyvää ottelua sarjassa A81.
KIRJU:n judokat Rasmus "Rasse" Rinne (B66) ja Elmeri "Elmo" Saarenpää (B50) on valittu Suomen joukkueeseen PM-kisoihin Vantaan Myyrmäessä 9.-10.5.2009.
Hämeenlinna-shiain toisena päivänä oteltiin C-, D- ja E-nuorten sarjat. Kirkkonummelaisista Matti Juopperi (CP55) voitti kultaa ja Emilia Kanerva (DT32) hopeaa. Osari Koskinen (DP38), Alexandra Barton (CT44) ja Alex Lindholm (CP60) olivat viidensiä.
Lauantaina 18.4.2009 oli kaksipäiväisessä Hämeenlinna-shiaissa tulessa kolme kirkkonummelaista. Eetu (B55) voitti sarjansa ja Elmeri (B50) ja Viola (BT57) saivat kokemusta.
Kevään vyökoe järjestetään omalla salilla tiistaina 19.5.2009 klo 18 alkaen. Vyökokeen ottaa vastaan Hannu-sensei.
Tomi Törmä vetää maanantain kuntojudotreenit kevään loppuun asti. Näin vetovastuu siirtyy isältä pojalle. Kintojudotreenit ovat siis maanantaisin kello 19.30 - 21.00. Pojasta polvi paranee.
Vaikka kesän alkuun onkin vielä aikaa, on jo nyt hyvä suunnitella kesälomaa myös judon merkeissä.
Tänä vuonna työläisten ja opiskelijoiden remujuhla eli vappuaatto osuu torstaille. Täten siis torstaina 30.4 ei ole judoharjoituksia, vaan keskitymme kaikki serpentiinen heittelyyn ja ilmapallojen puhalteluun. Hyvää Wappua!
Perinteinen ensimmäistä kertaa järjestetty Syväjärvi shiai oteltiin omalla dojolla kiirastorstain harjoitusten yhteydessä. Näiden ex-tempore järjestettyjen salikisojen voittajaksi selvisi Elmo Saarenpää.
RSS ATOM