Tervetuloa

Ajankohtaista

Perinteinen ensimmäistä kertaa järjestetty Syväjärvi shiai oteltiin omalla dojolla kiirastorstain harjoitusten yhteydessä. Näiden ex-tempore järjestettyjen salikisojen voittajaksi selvisi Elmo Saarenpää.
KIRJU:lla on jo vuoden verran ollut kahvakuulia, joita on lainattavissa harjoituksia varten. Dojon kaapista löytyy myös kahvakuulaohje ja -ohjelma, jota voi pyytää vetäjiltä nähtäväksi.
Otsikon mukaisella Anton "Johtaja" Sepän säveltämällä ja sanoittamalla laululla voidaan kuvata Kotkan Matsuru-kannu kisan tuloksia KIRJU:n kannalta.
Naperojudon "Seppien" ryhmässä myönnettiin lauantaina 4.4.2009 natsoja. Valkoisiin vöihinsä pääsivät seuraavien judokoiden isät ompelemaan uudet punaiset natsat:
Pääsiäisen vuoksi pidetään harjoitustaukoa torstaista 9.4 maanantaihin 13.4. Näistä poikkeavista (eli jos treenejä pidetään) järjestelyistä tiedottavat vetäjät erikseen. Nuorille kisaajille pidetään treenit torstaina 9.4 klo 19, mutta sunnuntaina ei pidetä treenejä.
28.3..2009 pidetyissä kansainvälisissä judokisoissa Ruotsin Oxelösundissa KIRJU:lla oli kahdeksan judokan ja kolmen huoltajan joukkue. Saaliina oli Matin (CP55) ja Elmerin (BP50) hopea, Alexandran (CT40) ja Eetun (CP55) pronssi sekä muillakin (Rasmus, Jore, Iiris, ja Jyri) hyviä otteluita ja otteluvoittoja
Vantaalla 15.3 järjestetyissä alempien vöiden mestaruuskisoissa oli Kirkkonummelta naisedustus: kilpailemassa olivat Viola Larjanne (N57), Ira Timonen (N63) ja Emilia Kanerva (T32), valmentamasssa Niina Nikulainen. Kaikki saivat hyviä otteluita ja kokemusta. Emilia myös voitti sarjansa ja Viola sai pronssia. Onnea kaikille!
Vantaalla 14.3 järjestetyssä Honta-shiassa oli seitsemän kirkkonummelaiskisaajaa: Henrik Asklöf (EP30, III), Oskari Koskinen (DP38), Emilia Kanerva (DT36, II), Anton Seppä (DP55, III), Matti Juopperi (CP55, II) sekä Iiris Juopperi (N+57).
Alexandra "Allu" Baron, Eetu Laaksonen ja Rasmus "Rasse" Rinne kävivät 7.3.2009 Tallinassa suuressa Anders Lutsaaren muistokilpailussa, johon osallistuivat Viron nuorten judokoiden lisäksi suomalaisia, latvialaisia ja liettualaisia judokoita. Tuomisina oli kolme mitalia: Eetulle kultaa C55 sarjassa sekä pronssia B55 sarjassa sekä Alexandralle pronssia CT44 sarjassa .
Kirkkonummen kunta jakoi 4.3.2008 kunniakirjoja ja stipendejä vuoden 2008 kirkkonummelaisille urheilijoille ja heidän valmentajilleen. Kirkkonummen Judoseuran Elmeri Saarenpää sai nuoren urheilijan stipendin vuoden 2008.maineteoistaan, joihin kuuluu mm. alle 17 vuotiaiden SM-kisojen V sija.
RSS ATOM