Tervetuloa

Ajankohtaista

Hallituksen kokous on maanantaina 17.8 klo 18 Hannulla, Brissaksentiellä. Asialistalla mm. perinteiset kauden avaukseen ja kauden aikatauluihin liittyvät asiat. Tervetuloa kaikki aktiivit!
Pippurinen kilpailijamme Emilia Kanerva (s. 1998) suoritti tiistaina 7.7.2009 vihreän vyön (3. kyu).
Kirkkonummen Judoseura on valittu yhdessä kahdeksan muun seuran kanssa syksyllä 2009 alkavan judoliiton seurankehittämisohjelmaan. Judoliittoon saapuneiden hakemusten perustella liiton seurakehittämistyöryhmä valitsi koulutukseen yhdeksän judoseuraa, joilla on halua ja tahtoa lähetä terävöittämään osaamistaan seuratyössä.
Nuorten kisaajiemme kesätreenit ovat olleet käynnissä jo reilun viikon. Erilaisiin harjoituksiin on osallistunut 3 -10 nuorta kerrallaan: tällä pohjalla saa kyllä treenit mukavasti pyörimään.
Kevään vyökokeet järjestettiin Hannu-sensein toimesta 19.5.2009. Uusia vöitä oikeutettiin kantamaan peräti 15 judoseuran jäsentä. Vihreitä vöitä suoritettiin 2 kpl, oransseja 4 kpl ja keltaisia 9 kpl. Onnea kaikille!
Sunnuntaina 17.5.2009 Myyrmäessä pidetyssä Junnu-cupissa oli neljä KIRJU:laista. Sebastian Sjöholm ja Tatu Hiltunen voittivat hopeaa ja Lauri Karimo pronssia. Jo joukkue-wekaraan osallistunut Henrik Asklöf loukkasi itsensä ensimmäisessä ottelussaan ja niin loput ottelut täytyi valitettavasti jättää väliin.
Sunnuntaina 17.5.2009 pidetyissä joukkuekisoissa Vantaalla oli 14 kisajoukkueen mukana myös Kirjun joukkue. Joukkueemme hävisi ensimmäisen ottelunsa Chikaralle 6-3 ja toisen ottelunsa Jukaralle 5-3. Siitä huolimatta ilmeet olivat iloiset, sillä joukkue-Wekara on varmasti vuoden paras hengenluontikisa.
Lauantaina 16.5.2009 Vantaalla pidetyssä Wekara-shiaissa saivat kultaa Matti Juopperi (CP55), Alexandra Barton (CT44), Rasmus Rinne (BP73, BP66) ja Eetu Laaksonen (BP55). Lisäksi Mikko Laitinen, Emilia Kanerva, Juuso Hannula ja Jore Vähätiitto olivat ottelemassa hyviä kamppailuja.
Mika Sonntag suoritti ruskean vyön (1.kyu) aluegraduoinnissa lauantaina 16.5.2009 Kirkkonummen uimahallilla. Mikan vyökokeen ottivat vastaan Heikki Lähteenkorva (5.dan) ja Staffan Lindgren (5.dan). Jonnan naperojudorymässä puolestaan suorittivat ensimmäisen naatsansa valkoiseen vyöhön Sanni Latvala, Hugo Aksela, Leo Blomqvist, Julius Anttila, Rohit Pandey ja Teemu Makkonen ja toisen natsan Otso Aksela. Onnea Mikalle ja kaikille natsan saaneille!
Markon väitöstilaisuus järjestettiin 15.5.2009 Santahaminassa. Molemmat vastaväittelijät kehuivat väitöstä innovatiiviseksi ja puolsivat sen hyväksymistä. Tämän jälkeen oli uuden tohtorin hymy herkässä näin hymypäivänkin kunniaksi. ;) Kerrassaan mahtava suoritus!!! Seura toivottaa onnea ja mennestystä myös tuleviin haasteisiin!
RSS ATOM