Tervetuloa

Ajankohtaista

Elmeri "Elmo"Saarenpää ja Rasmus "Rasse" Rinne jäivät hyvästä taistelusta huolimatta palkintosijojen ulkopuolelle 9.5.2009 pidetyissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Vantaan Myyrmäessä. Sen sijaan naapuriseuramme onnistui paremmin: Siuntion Jemina Lostedt (AT48) voitti Pohjoismaiden mestaruuden. Onnea Siuntioon Jempulle!
Nuorille kilpailijoille ja miksei muillekin järjestetään ohjattuja kesäharjoituksia melkein koko kesän ajan. Kesätreenit kuuluvat osana ohjelmaan, jonka tavoitteena ovat syksyn koitokset. Ohjelma jaetaan erikseen paperisena halukkaille. Ohjatut judoharjoitukset pidetään dojolla tiistaisin ja torstaisin klo 18-19.30. Tarkastakaa kuitenkin aina tästä tiedotteesta, pidetäänkö harjoituksia vai ei. Tätä tiedotetta päivitetään viikottain ja kerrotaan seuraavan viikon ohjatuista treeneistä.
Kesä lähestyy uhkaavasti. Sen myötä myös judoharjoitukset päättyvät. Tähän tiedotteeseen ilmestyvät pikkuhiljaa eri ryhmien päätösajankohdat. Syksyllä kausi alkaa perinteisesti syyskuun alussa. Syksyn ryhmät ja harjoitusajat ilmestyvät näille sivuille kun ne ovat selvillä.
Toukokuussa on pieniä muutoksia harjoituksissa. Tiistaina 19.5 on vyökoe omalla salilla, joten nuorten ja aikuisten treeni pidetään poikkeuksellisesti vasta klo 19.15 - 20.30. Helatorstaina 21.5 ei ole junnuharjoituksia klo 18-19 eikä kuntojudoa uimahallilla. Sen sijaan nuorille ja kuntojudokoille järjestetään yhteisharjoitus omalla dojolla klo 19 - 20.15. Tervetuloa myös uimahallin väki!
Kirkkonummen judoseura oli liikenteessä 26.4.2009 Orimattilassa järjestetyssä Wappu-Shiaissa kahden miehen kivenkovalla joukkueella perhejudoryhmästä. Ryhmän harrastama judoa mukaileva leikinomainen liikunta näyttää sopivan myös kilpailutoimintaan kohtuullisesti. Mukana olivat Juuso ”Kantvikin kostaja” Hannula (kultaa), sekä Juho ”Laajakallion lynkkaaja” Hiltunen (pronssia).
Kevään B- ja A-nuorten kansallisessa arvokisasarjassa Samurai cupissa käytiin viimeinen eli kolmas osakilpailu lauantaina 25.4.2009. Eetu Laaksonen voitti B55 sarjan, Rasmus Rinne oli pronssilla sarjassa B66 ja Jyri Laasonen otti kaksi hyvää ottelua sarjassa A81.
KIRJU:n judokat Rasmus "Rasse" Rinne (B66) ja Elmeri "Elmo" Saarenpää (B50) on valittu Suomen joukkueeseen PM-kisoihin Vantaan Myyrmäessä 9.-10.5.2009.
Hämeenlinna-shiain toisena päivänä oteltiin C-, D- ja E-nuorten sarjat. Kirkkonummelaisista Matti Juopperi (CP55) voitti kultaa ja Emilia Kanerva (DT32) hopeaa. Osari Koskinen (DP38), Alexandra Barton (CT44) ja Alex Lindholm (CP60) olivat viidensiä.
Lauantaina 18.4.2009 oli kaksipäiväisessä Hämeenlinna-shiaissa tulessa kolme kirkkonummelaista. Eetu (B55) voitti sarjansa ja Elmeri (B50) ja Viola (BT57) saivat kokemusta.
Kevään vyökoe järjestetään omalla salilla tiistaina 19.5.2009 klo 18 alkaen. Vyökokeen ottaa vastaan Hannu-sensei.
RSS ATOM