Tervetuloa

Ajankohtaista

Kevään vyökoe järjestetään omalla salilla tiistaina 19.5.2009 klo 18 alkaen. Vyökokeen ottaa vastaan Hannu-sensei.
Tomi Törmä vetää maanantain kuntojudotreenit kevään loppuun asti. Näin vetovastuu siirtyy isältä pojalle. Kintojudotreenit ovat siis maanantaisin kello 19.30 - 21.00. Pojasta polvi paranee.
Vaikka kesän alkuun onkin vielä aikaa, on jo nyt hyvä suunnitella kesälomaa myös judon merkeissä.
Tänä vuonna työläisten ja opiskelijoiden remujuhla eli vappuaatto osuu torstaille. Täten siis torstaina 30.4 ei ole judoharjoituksia, vaan keskitymme kaikki serpentiinen heittelyyn ja ilmapallojen puhalteluun. Hyvää Wappua!
Perinteinen ensimmäistä kertaa järjestetty Syväjärvi shiai oteltiin omalla dojolla kiirastorstain harjoitusten yhteydessä. Näiden ex-tempore järjestettyjen salikisojen voittajaksi selvisi Elmo Saarenpää.
KIRJU:lla on jo vuoden verran ollut kahvakuulia, joita on lainattavissa harjoituksia varten. Dojon kaapista löytyy myös kahvakuulaohje ja -ohjelma, jota voi pyytää vetäjiltä nähtäväksi.
Otsikon mukaisella Anton "Johtaja" Sepän säveltämällä ja sanoittamalla laululla voidaan kuvata Kotkan Matsuru-kannu kisan tuloksia KIRJU:n kannalta.
Naperojudon "Seppien" ryhmässä myönnettiin lauantaina 4.4.2009 natsoja. Valkoisiin vöihinsä pääsivät seuraavien judokoiden isät ompelemaan uudet punaiset natsat:
Pääsiäisen vuoksi pidetään harjoitustaukoa torstaista 9.4 maanantaihin 13.4. Näistä poikkeavista (eli jos treenejä pidetään) järjestelyistä tiedottavat vetäjät erikseen. Nuorille kisaajille pidetään treenit torstaina 9.4 klo 19, mutta sunnuntaina ei pidetä treenejä.
28.3..2009 pidetyissä kansainvälisissä judokisoissa Ruotsin Oxelösundissa KIRJU:lla oli kahdeksan judokan ja kolmen huoltajan joukkue. Saaliina oli Matin (CP55) ja Elmerin (BP50) hopea, Alexandran (CT40) ja Eetun (CP55) pronssi sekä muillakin (Rasmus, Jore, Iiris, ja Jyri) hyviä otteluita ja otteluvoittoja
RSS ATOM