Tervetuloa

Ajankohtaista

Lauantaina 28.3.2009 Helsingin Munkkinniemessä pidetyissä Etelä-Suomen aluemestaruuskisoissa KIRJU sai kymmenen mitalia. Kultaa voittivat Matti Juopperi, Emilia Kanerva ja Anton Seppä.
Alla olevaan uutiseen pieni päivitys: maanantaina 23.2 treeneissä oli kahdeksan judokaa, joten aallonpohja lienee tällä erää takana päin!
Eetu ja Marko "Tankki" Laaksonen kävivät hiihtolomaviikolla Japanissa harjoittelemassa "judon Mekassa", Kodokanissa, sen legendaarisissa vapaissa harjoituksissa. Meno oli vauhdikasta ja ukemeja sekä tehtiin että teetettiin muille.
Rasmus "Rasse" Rinne ja Eero Vento kävivät lauantaina 21.2.2009 taistelemassa nuorten Samurai Cupissa Porissa. Rasse saavutti kolmannen ja Eero Seitsemmännen sijan sarjassa B66. Ohessa silminnäkijäraporttia.
Viime aikoina kuntojudotreeneissä on ollut hyvin tilaa. Kävijöitä on ollut vain muutamia: tämä johtuu varmasti osaltaan pienistä loukkaantumisista ja flunssakaudesta. Toivomme, että mahdollisimman moni kuntojudoka ehtisi käymään treeneissä, jotta saataisiin hyvät hiet aikaiseksi. Treenithän ovat maanantaisin omalla dojolla 19.30 - 21.00 ja torstaisin samaan aikaan uimahallilla. Toivomme, että mahdollisimman moni jaksaisi näin sydäntalvellakin pitää liekkiä yllä ja itseään niskasta kiinni pitäen mennä salille hikoilemaan maailman parhaan kuntolajin pariin.
Hiihtoloman aikana eikä sitä edeltävänä viikonloppuna järjestetä ohjattuja harjoituksia. Ryhmien ohjaajat ilmoittavat omissa ryhmissään, mikäli harjoituksia järjestetään loman aikana edellä mainitusta poiketen. Lumista hiihtolomaa kaikille!!! :)
Kirkkonummen Judoseura osallistui todella suurella joukkueella Tampereella 31.1.2009 pidettyyn Ice Power Cup kisaan. Joukkueessa otteli lopulta 14 judokaa. Päivän pirteimmät kirkkonummelaiset olivat ehdottomasti loistavan comebackin tehnyt Tomi Törmä sekä ensimmäsisissä kisoissaan pirteästi esiintynyt Viola Larjanne. Kirkkonummelaisten mitalisaldo oli lopulta 1 kulta, 2 hopeaa ja 4 pronssia.
Perjantaina 30.1.2009 oli tatami taas täynnä nuoria koululaisia. Tällä kertaa Kirkonkylän koulun valinnainen liikunta sai perehtyä judon mattopainin saloihin leikkien ja pienten kisailujen avulla. Ajatuksena on saada nuoret hikoilemaan hymyssä suin. :)
Jyki "TP" Laasonen avasi lauantaina 17.1.2009 kirkkoniummelaisten kisavuoden tsemppaamalla pronssille aikuisille suunnatussa Finndai-shiaissa sarjassa M81 kg.
Judoseuran hallitus järjestyi 4.1.2009. Puheenjohtajana jatkaa Stefan Sivaro. Varapuheenjohtaja ja rahastonhoitaja on edelleen seuramme sensei Hannu Ruuth. Niina Nikulainen jatkaa sihteerinä. Marko Seppä ja Timo Törmä isännöivät dojoa. Marko Laaksonen toimii passissihteerinä sekä kilpailuvastaavana.
RSS ATOM