Tervetuloa

Ajankohtaista

Viime aikoina kuntojudotreeneissä on ollut hyvin tilaa. Kävijöitä on ollut vain muutamia: tämä johtuu varmasti osaltaan pienistä loukkaantumisista ja flunssakaudesta. Toivomme, että mahdollisimman moni kuntojudoka ehtisi käymään treeneissä, jotta saataisiin hyvät hiet aikaiseksi. Treenithän ovat maanantaisin omalla dojolla 19.30 - 21.00 ja torstaisin samaan aikaan uimahallilla. Toivomme, että mahdollisimman moni jaksaisi näin sydäntalvellakin pitää liekkiä yllä ja itseään niskasta kiinni pitäen mennä salille hikoilemaan maailman parhaan kuntolajin pariin.
Hiihtoloman aikana eikä sitä edeltävänä viikonloppuna järjestetä ohjattuja harjoituksia. Ryhmien ohjaajat ilmoittavat omissa ryhmissään, mikäli harjoituksia järjestetään loman aikana edellä mainitusta poiketen. Lumista hiihtolomaa kaikille!!! :)
Kirkkonummen Judoseura osallistui todella suurella joukkueella Tampereella 31.1.2009 pidettyyn Ice Power Cup kisaan. Joukkueessa otteli lopulta 14 judokaa. Päivän pirteimmät kirkkonummelaiset olivat ehdottomasti loistavan comebackin tehnyt Tomi Törmä sekä ensimmäsisissä kisoissaan pirteästi esiintynyt Viola Larjanne. Kirkkonummelaisten mitalisaldo oli lopulta 1 kulta, 2 hopeaa ja 4 pronssia.
Perjantaina 30.1.2009 oli tatami taas täynnä nuoria koululaisia. Tällä kertaa Kirkonkylän koulun valinnainen liikunta sai perehtyä judon mattopainin saloihin leikkien ja pienten kisailujen avulla. Ajatuksena on saada nuoret hikoilemaan hymyssä suin. :)
Jyki "TP" Laasonen avasi lauantaina 17.1.2009 kirkkoniummelaisten kisavuoden tsemppaamalla pronssille aikuisille suunnatussa Finndai-shiaissa sarjassa M81 kg.
Judoseuran hallitus järjestyi 4.1.2009. Puheenjohtajana jatkaa Stefan Sivaro. Varapuheenjohtaja ja rahastonhoitaja on edelleen seuramme sensei Hannu Ruuth. Niina Nikulainen jatkaa sihteerinä. Marko Seppä ja Timo Törmä isännöivät dojoa. Marko Laaksonen toimii passissihteerinä sekä kilpailuvastaavana.
Seura-asujen suosio yllätti! Asuja on mahdollista tilata vielä lisää kevään 2009 aikana. Mahdolliset tilaukset toimitetaan Niinalle sähköpostitse tai merkitään dojon ilmoitustaululla olevaan listaan. Ensimmäinen lisätilaus lähtee eteenpäin jo 5.1.2009, jos tilauksia tulee riittävästi.
Tehotiimi 2009 (5.1.2009)
TehoTiimin tarkoituksena on tehostaa nuorten judoharjoittelua Etelä-Suomen alueella. TehoTiimiläisiä on ollut runsaasti joten treeneissä on riittävästi harjoituksiin oikealla asenteella suhtautuvia harjoituskavereita. Kirkkonummen Judoseuran kilpailevat juniorit ovat tervemenneitä tiimiin maksamalla 70 euron maksun. Judoseura maksaa kuittia ja osoitettua tehotiimiaktiivisuutta vastaan maksun takaisin vuoden loppupuolella. Lisätietoja Tankilta.
Kirkkonummen Judoseuran jäsenmaksuissa vuosi 2009 on ylimenovuosi. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 2009 aikana siirrytään käytäntöön, jossa jäsenmaksukausi on syyskuun alusta elokuun loppuun: näin siksi, että judoliiton lisenssisysteemi noudattaa samoja aikamääriä. Vuonna 2009 välikauden eli tammikuu - elokuu jäsenmaksu maksetaan tämän vuoksi normaalista alennettuna: aikuiset 50 euroa ja alle 18 vuotiaat 40 euroa.
Yleisön pyynnöstä järjestetään "ylimäääräiset" judoharjoitukset aikuisille ja nuorille loppiaistiistaina 6.1.2009 klo 18.30 - 19.45. Vetäjänä Tankki.
RSS ATOM