Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen judoseuran maajoukkuetytöt Frida Laxen ja Emilia Kanerva voittivat kultaa samurai cupissa Orimattilassa. Menstystä täydensi Veeti Kanervan pronssimitali.
Viisi kirjulaista oli kokeilemassa Hyvinkään Kougensai shiaissa uusia judosääntöjä, joilla kisattiin eilen ensimmäistä kertaa. Päivä oli pronssinen, sillä niitä tuli viisi kappaletta.
Matti "Matruusi" Juopperi kiilasi virallisesti Kirkkonummen judoseuran karkkijonon kärkeen voitettuaan seuran sisäisen haastesarjan Lappeenrannassa.
Seuran syyskokouksessa valittu hallitus järjestäytyi tänään hyvin levätyn joulutauon jälkeen. Hallitus ja toimihenkilöt toivottavat jäsenille hyvää alkanutta vuotta 2017!
Kirkkonummen judoseuran vuosi 2016 oli monessakin mielessä mestyksekäs. Kisaajapuolella suurin saavutus oli aikuisten SM-kisojen mitalitaulukon ykkössija ja miesten joukkueen pronssi ensiyrittämällä. Aikuisten kuntojudokoitten ryhmän räjähtävä kasvu ja loistava henki oli myös seurassamme ennennäkemätöntä. Ja pisteenä i:n päälle: yli kahdenkymmenen vuoden kärvistelyn jälkeen seura sai uuden hienon salin ja vanhakin jäi vielä käyttöön. Tärkeintä kaikista oli kuitenkin se, että melkein 120 kirkkonummelaista judokaa treenasi vuonna 2016 kaikkein parasta lajia: judoa.
Judoliitto on julkaissut maajoukkueiden kokoonpanot vuodelle 2017. Uutena seuramme maajoukkuejudokana aloittaa Frida Laxén, joka on nousi alle 18-vuotiaitten maajoukkueeseen. Maajoukkueissa jatkavat Juuso Hannula (alle 18) ja Emilia Kanerva (alle 21) seka aikuisten valmennusryhmässä Alexandra Barton ja Matti Juopperi ja alle 18-vuotiaitten kakkosjoukkueessa Vili Vehmas. Joukkueesta putosi Eetu Laaksonen, joka tällä hetkellä keskittyy opiskeluihin.
Kari Ukkola suoritti Tampereella 28.12.2016 mustan vyön (1.dan). Peräti 13 vuotta ruskeana vyönä ollut Kari päätti vihdoin suorittaa vyökokeen alta pois. Reilut puoli tuntia kestäneessä vyökokeessa Kari näytti parastaan ja graduoitsija Peter Mickelssonilla oli helppo työ todeta Karin vyöarvon korotus. Vuonna 1996 judon aloittanut ja täydet kilpailupisteet kisannut Kari Ukkola on seuramme 22. musta vyö ja kymmenes koko judouransa Kirkkonummen jäsenenä ollut mustavöinen judoka.
Sunnuntaina vyökorotuksen vihreäksi vyöksi suorittivat, Emma Latvala, Jens Laitila ja Eetos Järnefelt. Oranssin vyön suorittivat, Robin Latvala, Aarni Ilmanen, Uljas Järnefelt ja Antti Niemelä, toisen natsan suorittajat, Ronja Vehmas, Inka Laitila, Vesa Vehmas, Martin Laxén, Axel Köhler, Anto Keinänen, Ronja Kettunen, Anton Kettunen ja Daniel Ilvespakka. Vyökokeen otti vastaan Leif Issakson. Onnittelut kaikille!
Koko seuran perinteinen puurojuhla pidettiin tänään seurakuntatalolla. Seura palkitsi samassa yhteydessä myös ansioituneita judokoita ja judon ystäviä. Vuoden judokaksi valittiin Jussi Köhler, joka on paitsi innokas kuntojudoka myös aina vapaaehtoinen apuvetäjä. Vuoden junnuksi valittiin kisojakin kiertämään ehtinyt Jens Laitila. Vetäjänä palkittiin Tomi Vehmas. Vuoden seuratukijana taas aina pirtsakka Kristiina Laxén. Tsempparipalkinnot menivät Max Kedolle, Robin Latvalalle, Vesa Vehmaalle, Sami Seranille ja Severi Ronkoselle. Oikein hyvää joulua kaikille KIRJU:laisilla ja seuran tukijoille ja ystäville.
Seuran joulutauko alkaa 19.12.2016 ja päättyy 8.1.2017. Tuolla aikavälillä ei järjestetä ohjattuja harjoituksia. Treenit jatkuvat siis tuttuun tapaan 9.1.2017 lukien. Rahallista joulun aikaa ja paukkuvaa uutta vuotta koko KIRJU:n väelle ja tukijoukoille.
RSS ATOM