Tervetuloa

Ajankohtaista

Suomen Turussa kisattiin lauantaina aikuisten SM-mitaleista. Kuuden KIRJU:n taistelijan saldoksi tuli kolme mestaruutta, yksi viides ja yksi seitsemäs sija. Mitalitaulukossa seura oli tällä kertaa kakkonen.
Muksujen peruskurssi pääsee näyttämään taitojaan keltaisen vyön kokeeseen lauantaina 20.5. klo 9.30 alkaen. Menestystä kokeeseen!
Frida "Ritva" Laxen on sijoittunut upeasti seitsemänneksi Romanian Ploiestissa kisatussa Euroopa Cupissa lauantaina 5.5. Seitsemäs sija irtosi kolmella otteluvoitolla. Myös Juuso Hannula osallistui kisaan, mutta jäi alkuotteluunsa.
Aikuisten ja nuorten treenit siirtyvät tiistailta 9.5. keskiviikkoon 10.5. klo 1830-2000. Karateseura saa spesialistin vetämään heille treenit. Siksi siis muutos treeniaikaan.
Kirjun kolmihenkinen iskuosasto haki omansa pois lauantaina Hämeenlinnashiaissa. Vili Vehmas ja Frida Laxen voittivat sarjansa murskaavasti ja menestystä täydensi Veeti Kanervan pronssi.
KIRJU:n nuorimmat voimat  lähtivät kuluneena viikonloppuna keinoja kaihtamatta hakemaan kisakokemusta Nummelan Junnu-Cupista.
Nummelan judo järjesti lauantaina 22.4 sekä junnu cupin että aluemestaruuskisat. Myös seuramme väkeä oli paikalla ja toimitus on kerännyt tähän uutiseen valitut palat saamistaan raporteista.
Aikuisten ryhmän vyökoe järjestetään 6.6.2017 klo 1830 alkaen keskustan dojolla. Sensei Hannu Ruuth ottaa kokeen vastaan. Muutama henkilö on jo ilmoitettu Hannulle. Ilmoittautumiset vyökokeeseen Mika Salmiselle 2.6.2017 mennessä.
Emilia Kanerva teki mukiinmenevän paluun kansainväliselle tasolle kivikovassa Pietarin U21 - turnauksessa. Todella kovassa kansainvälisessä seurassa Emilia nappasi kolme voittoa ja hävisi kahdesti niukasti.
Kirkkonummen uuden dojon avajaisia vietettiin keskiviikkona 6.4.2017. Paikalla uutta salia ihastelemessa oli Kirkkonummen judoseuran, karateseuran ja jujutsuseuran lisäksi myös kunnan liikuntatoimen edustajia. Ehtipä myös judoliiton puheenjohtajakin paikalle. Ja loistotarjoiluista vastasi Kaisa.
RSS ATOM