Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen JS järjestää junnu-cup kisat keskustan väestösuojalla sunnuntaina 16.11. Talkooväen värväys on jo alkanut. Mattoja kannetaan jo lauantaina 15.11 klo 15 alkaen. Matot pitää myös kantaa pois 16.11 kisojen jälkeen (arviolta n. klo 17-18). Mukaan tarvitaan raavaita naisia ja miehiä, oma judokokemus ei ole välttämätön. Ilmoittautumiset dojolla olevaan listaan.
Hallituksen laajennettu kokous pidetään 2.11.2008 omalla dojolla.
Kirkkonummella vietetään syyslomaa 16.-19.10.2008. Ryhmien vetäjät ilmoittavat mahdollisista peruutuksista erikseen, mutta tässä palstan ylläpitäjän tiedossa olevia tarkennuksia aikatauluihin:
Tampereella järjestetyissä Eden shiaissa kirkkonummelaisilla oli lauantaina 11.10.2008 tuloksellinen päivä: mitaleita saatin kassikaupalla.
Nummelassa pidettiin 5.10.2008 Junnu cup III harjoituskisat. Tällä kertaa uutuutena mukana olivat myös vähän kilpailleet oranssi- ja vihreävöiset. Kirkkonummelta osallistui kuusi urheaa kisaajaa hyvällä menestyksellä.
Nummelassa järjestettiin 4.10.2008 kansalliset Hiiden shiai valiokilpailut. KIRJU:sta paikalla oli nelihenkinen joukkue: Elmeri Saarenpää, Eetu Laaksonen, Jore Vähätiitto ja Iiris Juopperi. Tuliaisina oli kaksi pronssia Joren ja Eetun tuomina.
Materiaalisalkusta löytyy hinnasto ja mallit sekä tilauslista löytyvät salilta.
Kirkkonummen Judoseuran kaksihenkinen joukkue Eetu Laaksonen ja Elmeri Saarenpää saivat viisi mitalia Turussa 27.9 pidetyssä Aurajoki-shiaisssa
Kirkkonmmen Sanomat julkaisi numerossaan 72/ 2008 (18.9.2008) pienen jutun seuran alkukauden kisoista.
Lauantaina 13.9 Viron Narvassa pidettiin Viron kovatasoisimmat juniorikilpailut, jossa oli osallistujia viidestä maasta: Suomesta, Virosta, Venäjältä, Latviasta ja Ukrainasta. Kaksi KIRJUN:n judokaa, Eetu Laaksonen ja Elmeri Saarenpää osallistuivat Suomen joukkueessa kisoihin hyvällä menestyksellä. Eetu voitti hopeaa ja Elmokin sijoittui viidenneksi tässä kovatasoisessa kisassa.
RSS ATOM