Tervetuloa

Ajankohtaista

Marko Seppä suoritti vihreän vyön (3. kyu) 24.10.2008. Vyökoe pidettiin Helsingin pelastuskoulun tiloissa Tankin toimesta. Onnea!
Tiivistahtinen aikuisten ja nuorten peruskurssi käynnistyy ensi viikonloppuna omalla dojollamme klo 15 alkaen. Mukaan mukava, pitkähihainen asu, sandaalit, pyyhe ja juotavaa sekä iloinen mieli! :) Tervetuloa kurssille!!!
Keravalla pidettiin lauantaina 18.10 Kerava-shiai, jossa viisi kirkkonummelaista kävi kokeilemassa judotaitojaan. Toni Vierimaa avasi syksyn kilpakautensa ja konkarit Eetu Laaksonen, Elmo Saarenpää ja Jore Vähätiitto hakivat tuntumaa ensi viikonloppuna pidettäviin nuorten SM-kisoihin. Myös Anton Seppä kävi hakemassa kisakokemusta.
Kirkkonummen JS järjestää junnu-cup kisat keskustan väestösuojalla sunnuntaina 16.11. Talkooväen värväys on jo alkanut. Mattoja kannetaan jo lauantaina 15.11 klo 15 alkaen. Matot pitää myös kantaa pois 16.11 kisojen jälkeen (arviolta n. klo 17-18). Mukaan tarvitaan raavaita naisia ja miehiä, oma judokokemus ei ole välttämätön. Ilmoittautumiset dojolla olevaan listaan.
Hallituksen laajennettu kokous pidetään 2.11.2008 omalla dojolla.
Kirkkonummella vietetään syyslomaa 16.-19.10.2008. Ryhmien vetäjät ilmoittavat mahdollisista peruutuksista erikseen, mutta tässä palstan ylläpitäjän tiedossa olevia tarkennuksia aikatauluihin:
Tampereella järjestetyissä Eden shiaissa kirkkonummelaisilla oli lauantaina 11.10.2008 tuloksellinen päivä: mitaleita saatin kassikaupalla.
Nummelassa pidettiin 5.10.2008 Junnu cup III harjoituskisat. Tällä kertaa uutuutena mukana olivat myös vähän kilpailleet oranssi- ja vihreävöiset. Kirkkonummelta osallistui kuusi urheaa kisaajaa hyvällä menestyksellä.
Nummelassa järjestettiin 4.10.2008 kansalliset Hiiden shiai valiokilpailut. KIRJU:sta paikalla oli nelihenkinen joukkue: Elmeri Saarenpää, Eetu Laaksonen, Jore Vähätiitto ja Iiris Juopperi. Tuliaisina oli kaksi pronssia Joren ja Eetun tuomina.
Materiaalisalkusta löytyy hinnasto ja mallit sekä tilauslista löytyvät salilta.
RSS ATOM