Tervetuloa

Ajankohtaista

Lähinnä kilpaileville nuorillemme järjestetään kesäharjoituksia ainakin touko-kesäkuulla. Mukaan saa tietysti tulla kuka tahansa seuramme judoka tai vaikka vanhempi. Kuntotreenien osalta välineet ja ohjaus kohdistuvat kuitenkin enemmän näille nuorille leijonillemme. Kesäkuun lopussa katsotaan heinäkuun ohjelma ja myöhemmin taas elokuu erikseen. TERVETULOA KAIKILLE!
Seuramme kävi onnittelemassa lauantaina 31.5.2008 judokaamme Toni Loimijokea, joka sai ylioppilas lakkinsa kirjoitettuaan kahdeksan ainetta hyvin (magna cum laude) tai loistavin (laudatur) arvosanoin.
Kata- ja tekniikkaharjoituksille on varattu alustavasti aikaa dojoltamme ainakin torstaisin ja sunnuntaisin. Myös tiistaisin tavallisten harjoitusten jälkeen voi jäädä harjoittelemaan.
Seuran keskitetty vyökoe pidettiin torstaina 29.5.2008 Hannun ja Tankin johdolla. Vyösuorituksia tuli kymmenen kappaletta: kaksi sinistä, yksi vihreä, yksi oranssi ja kuusi keltaista.
Kuntojudo ei halunnutkaan kesälaitumille, vaan jatkaa harjoituksia juhannuksen asti maanantaisin klo 19.30 -21 Timpan johdolla. Tervetuloa!
Kauden viimeiset lasten, junnujen ja nuorten harjoitukset pidettiin viime viikonloppuna. Tiedossa oli säpinää ja hikeä leikkien pyörteissä. Natsoihinkin saatiin vielä lisäyksiä yhden judokan osalta.
Mike Beekelaarin 8-vuotinen judoura päättyi lauantaina 24.5.2008, jolloin hänelle annettiin läksiäislahjat kauden viimeisten junnutreenien yhteydessä. Mike on ohjannut Kirkkonummen judoseurassa muksu-, junnu- ja sovellettua judoa. Sydämelliset kiitokset hänelle arvokkaasta työpanoksesta seuramme puolesta!!!
Eetu, Elmo ja Matti tekivät lauantaina 24.5 kauden päätöskisamatkan Tallinnaan paikalliseen DUMLE-cupin osakilpailuun. Kisoissa uljaille urhoillemme tuli kokemusta.
Soveltavan judon jäädessä kesälomalle torstaina 22.5.2008 suorittivat nuoret judokamme natsoja ja samalla myönnettiin myös yksi keltainen vyö. :) Syksyllä ryhmällä on jälleen uudet tavoitteet ja uusi harjoitusaika (ma 18.15-19.15), joten kesällä kannattaa ladata pattereita!!!
Alustava aikataulu kaudelle 2008-2009 löytyy materiaalisalkusta. Huom! Aikatauluun ja ryhmäjakoihin voi tulla vielä muutoksia.
RSS ATOM