Tervetuloa

Ajankohtaista

Seuraavassa on luonnosteltu junnu-cupin toimitsijatehtäviä. Jos nimeäsi ei löydy listalta, ota yhteyttä Tankkiin samoin kuin jos listalla on nimesi vaikket pääse. Paikalla olisi oltava sunnuntaina 16.11 klo 09.00 mennessä, pl. henkilöt, joilla punnitus-, ilmoittautumis- ja puffettitehtäviä joiden on syytä olla paikalla klo 07.30 mennessä.
Hallitus kokoontui 2.11.2008 ja päätti samalla muutamia jäsenten huomioitavaksi tarkoitettuja päivämääriä:
Viikonloppuna 25.- 26.10 järjestettiin Helsingissä nuorten SM-kisat. Paras kirkkonummelainen oli Elmeri "Elmo" Saarenpää viidennellä sijallaan: voittoja hän sai kaksi ja tappiota tuli myös kaksi. Ilahduttavaa oli myös se, että Elmo löysi taas pitkään kateessa olleen heittovireensä. Muut kirkkonummelaiset, Iiris Juopperi, Jore Vähätiitto ja Eetu "kopsahtelija" Laaksonen, Jyri Laasonen ja Matias Ruonala saivat arvokisakokemusta.
Marko Seppä suoritti vihreän vyön (3. kyu) 24.10.2008. Vyökoe pidettiin Helsingin pelastuskoulun tiloissa Tankin toimesta. Onnea!
Tiivistahtinen aikuisten ja nuorten peruskurssi käynnistyy ensi viikonloppuna omalla dojollamme klo 15 alkaen. Mukaan mukava, pitkähihainen asu, sandaalit, pyyhe ja juotavaa sekä iloinen mieli! :) Tervetuloa kurssille!!!
Keravalla pidettiin lauantaina 18.10 Kerava-shiai, jossa viisi kirkkonummelaista kävi kokeilemassa judotaitojaan. Toni Vierimaa avasi syksyn kilpakautensa ja konkarit Eetu Laaksonen, Elmo Saarenpää ja Jore Vähätiitto hakivat tuntumaa ensi viikonloppuna pidettäviin nuorten SM-kisoihin. Myös Anton Seppä kävi hakemassa kisakokemusta.
Kirkkonummen JS järjestää junnu-cup kisat keskustan väestösuojalla sunnuntaina 16.11. Talkooväen värväys on jo alkanut. Mattoja kannetaan jo lauantaina 15.11 klo 15 alkaen. Matot pitää myös kantaa pois 16.11 kisojen jälkeen (arviolta n. klo 17-18). Mukaan tarvitaan raavaita naisia ja miehiä, oma judokokemus ei ole välttämätön. Ilmoittautumiset dojolla olevaan listaan.
Hallituksen laajennettu kokous pidetään 2.11.2008 omalla dojolla.
Kirkkonummella vietetään syyslomaa 16.-19.10.2008. Ryhmien vetäjät ilmoittavat mahdollisista peruutuksista erikseen, mutta tässä palstan ylläpitäjän tiedossa olevia tarkennuksia aikatauluihin:
Tampereella järjestetyissä Eden shiaissa kirkkonummelaisilla oli lauantaina 11.10.2008 tuloksellinen päivä: mitaleita saatin kassikaupalla.
RSS ATOM