Tervetuloa

Ajankohtaista

Nummelassa pidettiin 5.10.2008 Junnu cup III harjoituskisat. Tällä kertaa uutuutena mukana olivat myös vähän kilpailleet oranssi- ja vihreävöiset. Kirkkonummelta osallistui kuusi urheaa kisaajaa hyvällä menestyksellä.
Nummelassa järjestettiin 4.10.2008 kansalliset Hiiden shiai valiokilpailut. KIRJU:sta paikalla oli nelihenkinen joukkue: Elmeri Saarenpää, Eetu Laaksonen, Jore Vähätiitto ja Iiris Juopperi. Tuliaisina oli kaksi pronssia Joren ja Eetun tuomina.
Materiaalisalkusta löytyy hinnasto ja mallit sekä tilauslista löytyvät salilta.
Kirkkonummen Judoseuran kaksihenkinen joukkue Eetu Laaksonen ja Elmeri Saarenpää saivat viisi mitalia Turussa 27.9 pidetyssä Aurajoki-shiaisssa
Kirkkonmmen Sanomat julkaisi numerossaan 72/ 2008 (18.9.2008) pienen jutun seuran alkukauden kisoista.
Lauantaina 13.9 Viron Narvassa pidettiin Viron kovatasoisimmat juniorikilpailut, jossa oli osallistujia viidestä maasta: Suomesta, Virosta, Venäjältä, Latviasta ja Ukrainasta. Kaksi KIRJUN:n judokaa, Eetu Laaksonen ja Elmeri Saarenpää osallistuivat Suomen joukkueessa kisoihin hyvällä menestyksellä. Eetu voitti hopeaa ja Elmokin sijoittui viidenneksi tässä kovatasoisessa kisassa.
Neljä KIRJU:n kilpailijaa kävi avaamassa kisakauden lauantaina 6.9. Tuloskin oli oiva: Matti Juopperille kultaa, Iiris Juopperille hopeaa, Elmeri Saarenpäälle pronssia ja Jyri Laasoselle kokemusta.
Lähinnä nuorille (mutta toki kaikille halukkaille KIRJU:laisille) tarkoitettu kuntosalivuoro uimahallilla aikaististuu keskiviikosta 17.9 alkaen. Uusi KIRJU:n vuoro alkaa jo klo 19.30 päättyen klo 21.00
Alkusyksyyn perinteisesti kuuluvan harjoituspaikkasähläyksen vuoksi aikusten ja nuorten tiistaiharjoitukset pidetään klo 18.30- 19.45 omalla dojolla.
Uusien kurssien ilmoittautuminen on omalla salilla Gesterbyn koulukeskuksen pommisuojassa maanantaina 1.9 klo 18 alkem. Ilmoittautua voi alkaville kursseillemme eli aikuisten ja yli 14-vuotiaiden intensiivikurssille sekä naperojudon peruskurssille (5-6 vuotiaat vanhempien keralla)
RSS ATOM