Tervetuloa

Ajankohtaista

Tänään 10.5.2008 ansaitsivat kolme kokenutta judokonkaria ruskean vyönsä aluegraduoinnissa Nummelassa. Pitkän ja välillä hieman tuskaisenkin vyökokeen jälkeen hymy oli herkässä!!! :)
Nuorten pienestä mutta pippurisesta peruskurssista kolme judokaa suoritti tiistaina 6.5.2008 keltaisen vyön (5. kyu). Vyön suorittivat: Eeva Haapala, Viola Larjanne ja Miia Törmänen. Onnittelut uusille keltavöisille!
Kirkkonummen judoseuran joukkue selvitti tiensä semifinaaleihin kolmella upealla voitolla, joista yksi oli kilpailun voittajajoukkueesta, Judo-kanista. Joukkue hävisi pronssi- ja loppuottelupaikan harmittavasti vain neljällä suorituspisteellä!!! Junnucupiin osallistui puolestaan 9 judokaa, jotka kaikki ottelivat urheasti. Mitaleita kilpailuista tuli yhteensä 6 kappaletta (2 kultaa, 1 hopea, 3 pronssia). Ja arvokasta kilpailukokemusta kaikille aloitteleville kilpailijoille roppa kaupalla! Kiitos viikonlopun hienoista kisoista kaikille osallistujille!!!
Kesäleirit (4.5.2008)
Vaikka judosalimme hiljeneekin kesän ajaksi, voi rakasta lajiamme silti harrastaa kesälläkin erilaisilla kesäleireillä. Joillekin leireille on myös seurastamme jo näillä tiedoilla lähdössä erilaisia retkueita. Muistakaa ottaa leirimaksuista kuitti talteen niin seura maksaa ainakin osan takaisin.
Wekara-shiaihin osallistui 9 kirjulaista kilpailijaa. Mitaleita ja arvokasta kilpailukokemusta tuli roppakaupalla!!! :) Mitalisadetta tuli yhteensä 11 mitalin muodossa (3 kultaa, 2 hopeaa ja 6 pronssia). Joukkueen henki oli loistava läpi koko kilpailupäivän, ja sen aikana saatiin myös seurata useita uskomattomia kilpailusuorituksia. Joukkueeseen kuuluville apuohjaajille (ja muille kuvaajille/avustajille) myös suurkiitos avusta paikan päällä! :) Kerrassaan loistava kilpailu!!!
Kirkkonummen Judoseuran kevätkausi päättyy sunnuntaina 25.5.2008. Syyskausi alkaa taas täydellä vauhdilla syyskuun alussa. Nuorilla on kesäkuussa judo tiistaisin klo 18; mukaan voi tulla toki muitakin. Aikuiset ja nuoret voivat aloittaa pehmeän laskun syksyyn jo elokuussa (5.8 alkaen), jolloin ohjauttuja harjoituksia pidetään "sopivalla kesäsykkeellä" tiistaisin ja torstaisin klo 18 - 19. Syksyn ryhmistä ja aikatauluista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin; näin myös mahdollisten uusien peruskurssien osalta.
Nuorten peruskurssilaisten keltavöiset judokat siirtyvät harjoittelemaan loppukevääksi tiistain myöhäisempään ryhmään (klo 18.30-20). Lisätietoja voi kysellä ohjaajilta.
Kirkkonummen Judoseuran vyökoe järjestetään omalla dojolla kauden virallisen päättymisen jälkeisen viikon torstaina 29.5.2008 klo 18 alkaen. Vyökokeessa suoritetaan pääsääntöisesti oransseja, vihreitä ja sinisiä vöitä. Natsakokeet pidetään ryhmien vetäjien ilmoittamina aikoina.
Wekara-shiaista, joukkue-wekarasta ja junucupista kertoviin uutisiin on nyt lisätty muutamia kuvaotoksia viime viikonlopulta. Kiitos kaikille valokuvaajille!!! :)
Junioreiden jatkoryhmän harjoitukset lauantaina 3.5 klo 10.30 - 12.00 on peruttu. Syynä saman aikainen Wekara shiai, jossa vetäjät ja myös iso osa ryhmästä on. Samoin lasten peruskurssin harjoitukset sunnuntaina 4.5. klo 17-18.15 on peruttu Junnucup II:n takia.
RSS ATOM