Tervetuloa

Ajankohtaista

Mike Beekelaarin 8-vuotinen judoura päättyi lauantaina 24.5.2008, jolloin hänelle annettiin läksiäislahjat kauden viimeisten junnutreenien yhteydessä. Mike on ohjannut Kirkkonummen judoseurassa muksu-, junnu- ja sovellettua judoa. Sydämelliset kiitokset hänelle arvokkaasta työpanoksesta seuramme puolesta!!!
Eetu, Elmo ja Matti tekivät lauantaina 24.5 kauden päätöskisamatkan Tallinnaan paikalliseen DUMLE-cupin osakilpailuun. Kisoissa uljaille urhoillemme tuli kokemusta.
Soveltavan judon jäädessä kesälomalle torstaina 22.5.2008 suorittivat nuoret judokamme natsoja ja samalla myönnettiin myös yksi keltainen vyö. :) Syksyllä ryhmällä on jälleen uudet tavoitteet ja uusi harjoitusaika (ma 18.15-19.15), joten kesällä kannattaa ladata pattereita!!!
Alustava aikataulu kaudelle 2008-2009 löytyy materiaalisalkusta. Huom! Aikatauluun ja ryhmäjakoihin voi tulla vielä muutoksia.
Tänään 10.5.2008 ansaitsivat kolme kokenutta judokonkaria ruskean vyönsä aluegraduoinnissa Nummelassa. Pitkän ja välillä hieman tuskaisenkin vyökokeen jälkeen hymy oli herkässä!!! :)
Nuorten pienestä mutta pippurisesta peruskurssista kolme judokaa suoritti tiistaina 6.5.2008 keltaisen vyön (5. kyu). Vyön suorittivat: Eeva Haapala, Viola Larjanne ja Miia Törmänen. Onnittelut uusille keltavöisille!
Kirkkonummen judoseuran joukkue selvitti tiensä semifinaaleihin kolmella upealla voitolla, joista yksi oli kilpailun voittajajoukkueesta, Judo-kanista. Joukkue hävisi pronssi- ja loppuottelupaikan harmittavasti vain neljällä suorituspisteellä!!! Junnucupiin osallistui puolestaan 9 judokaa, jotka kaikki ottelivat urheasti. Mitaleita kilpailuista tuli yhteensä 6 kappaletta (2 kultaa, 1 hopea, 3 pronssia). Ja arvokasta kilpailukokemusta kaikille aloitteleville kilpailijoille roppa kaupalla! Kiitos viikonlopun hienoista kisoista kaikille osallistujille!!!
Kesäleirit (4.5.2008)
Vaikka judosalimme hiljeneekin kesän ajaksi, voi rakasta lajiamme silti harrastaa kesälläkin erilaisilla kesäleireillä. Joillekin leireille on myös seurastamme jo näillä tiedoilla lähdössä erilaisia retkueita. Muistakaa ottaa leirimaksuista kuitti talteen niin seura maksaa ainakin osan takaisin.
Wekara-shiaihin osallistui 9 kirjulaista kilpailijaa. Mitaleita ja arvokasta kilpailukokemusta tuli roppakaupalla!!! :) Mitalisadetta tuli yhteensä 11 mitalin muodossa (3 kultaa, 2 hopeaa ja 6 pronssia). Joukkueen henki oli loistava läpi koko kilpailupäivän, ja sen aikana saatiin myös seurata useita uskomattomia kilpailusuorituksia. Joukkueeseen kuuluville apuohjaajille (ja muille kuvaajille/avustajille) myös suurkiitos avusta paikan päällä! :) Kerrassaan loistava kilpailu!!!
Kirkkonummen Judoseuran kevätkausi päättyy sunnuntaina 25.5.2008. Syyskausi alkaa taas täydellä vauhdilla syyskuun alussa. Nuorilla on kesäkuussa judo tiistaisin klo 18; mukaan voi tulla toki muitakin. Aikuiset ja nuoret voivat aloittaa pehmeän laskun syksyyn jo elokuussa (5.8 alkaen), jolloin ohjauttuja harjoituksia pidetään "sopivalla kesäsykkeellä" tiistaisin ja torstaisin klo 18 - 19. Syksyn ryhmistä ja aikatauluista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin; näin myös mahdollisten uusien peruskurssien osalta.
RSS ATOM