Tervetuloa

Ajankohtaista

Viisi kirkkonummelaista osallistui lauantaina 5.4 Sömarlandsträffen-judokisaan Oxelösundissa Ruotsissa. Alexandra Barton voitti hopeaa CT-40 sarjassa ja Eetu Laaksonen pronssia CP-46 sarjassa. Elmo Saarenpää CP-42 otti kuumeisena hienoja otteluita jääden viidenneksi. Matias Ruonala M73 ja Jyri Laasonen M81 saivat hyvää kokemusta.
Aprillipäivänä 10 Kirkonkylän ala-asteen poikaa oli demoamassa liikutatunnillaan judoa. Demon veti Niina Nikulainen (1.dan) apunaan eräs luokan oppilas. Tunnelma oli riehakas ja vauhdikas. Iso kiitos Niinalle ja kyseiselle oppilaalle!
Maanantaina (2. pääsiäispäivänä) omalla dojolla klo 19.30 - 21 kuntojudoharjoitukset ohjaa Timo. Hyvää pääsiäistä!
Kiirastorstaista 20.3 toiseen pääsiäspäivään eli maanantaihin 24.3 ei pidetä minkään ryhmän judoharjoituksia. POIKKEUS! Kiirastorstaina pidetään aikuisten ja nuorten yhteisharjoitus omalla dojolla klo 19.30 - 20.45, vetäjänä Tankki. Hyvää Pääsiäistä!
Kirkkonummen Judoseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään Kirkkonummen Rosson kabinetissa perjantaina 28.3.2008 klo 19. Kokouksen esityslista nähtävissä dojon seinällä. Ruokatarjoilun vuoksi pyydetään, että osallistujat ilmoittautuisivat listaan dojon ilmoitustaululla. Tervetuloa! Hallitus
Tuusulassa järjestettiin 1.3.2008 Etelä- ja Kaakkois-Suomen aluemestaruuskisat. Kirkkonummelaisista mestaruuksia jahtasi tällä kertaa kahdeksan judokaa ja tuloksena oli kuusi mitalia.
Etelä-Suomen alueen järjestämä Junnu-cup I sai taas kahdeksan kirkkonummelaista junioria harjoittelemaan kilpailemista. Henrik Asklöf, Alexander Billing, Juho Hiltunen, Juuso Hannula, Veeti Mähönen, Rasmus Pero, Alvar Pekari ja Eero Koistinen olivat ne "urhoolliset", jotka saivat oikeaa kisatuntumaa, ihan oikeissa kisoissa. Saaliksi saatiin kaksi hopeaa (Henrik ja Juuso) ja roppakaupalla uutta kokemusta
Kirkkonummen Judoseura pitää hiihtolomataukoa lauantain 16.2 - sunnuntain 24.2.2008 välisen ajan. Ainoastaan maanantain 18.2 aikuisten kuntojudon harjoitukset pidetään normaalisti. Myös torstain 21.2 uimahallivuoro klo 19.30 - 20.45 on aikuisten ja nuorten käytettävissä vapaavuorona (= ei vetäjää). Harjoitukset jatkuvat normaalisti viikolla 9, maantaista 25.2 alkaen. Hyvää urheilulomaa kaikille!
Kirkkonummen judoseura sai peräti 21 uutta keltaista vyötä kerralla, kun muksujudon peruskurssi graduoi keltaisen vyön (5.kyu) sunnuntaina 3.2.2008. Vyökokeen ottivat vastaan Hannu Ruuth ja Marko Laaksonen apunaan kurssin vetäjät Jyri Sihvo, Niina Nikulainen, Vilma Saarinen ja Iiris Juopperi.
Siuntiolaiset ovat ystävällisesti kutsuneet nuoremme harjoittelemaan kanssaan perjantaina 8.2 klo 18 alkaen. Luvassa erityisesti randoria, jota saadaan siis välillä muidenkin kuin tuttujen ja turvallisten naamojen kanssa.
RSS ATOM