Tervetuloa

Ajankohtaista

Tampereella järjestettiin 2.2.2008 suurehko Ice-Power cup judoturnaus, jonne Kirkkonummelta pääsi sairastumisten ja loukkantumisten jälkeen lopulta "vain" 6 osallistujaa. Piskuisen joukkueemme saalis oli kuitenkin mainio: 3 kultaa, pronssi, ja kaksi viidettä sijaa.
Kaikkia leirillä yöpyviä tai päivätreeneihin osallistuvia pyydetään lähettämään Niinalle tietonsa viikonlopun aikana, jotta ID-asiat voidaan selvittää suoraan järjestävän seuran kanssa jo etukäteen. Jäsenmaksu pitää olla maksettu, mikäli leirille aikoo osallistua.
Vuoden 2008 jäsenmaksuja varten jaetaan tilisiirtolomakkeita tammikuun aikana. Mikäli et ole vielä harjoituksissa saanut omaasi, ota yhteyttä ryhmäsi ohjaajiin! MUISTAKAA KÄYTTÄÄ VIITENUMEROA MAKSUJA MAKSAESSANNE!!!
KIRJU:n hallitus järjestäytyi 3.1.2008. Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Stefan Sivaro. Varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana jatkaa Hannu Ruuth, sihteerinä Niina Nikulainen, dojomestarina Timo Törmä ja kilpailu- ja valmennusvastaavana sekä passisihteerinä Marko Laaksonen.
Kokous pidetään alkuperäisen kokouskutsun mukaisesti torstaina 3.1.2008 Hannun luona Katvikissa klo 18 alkaen. Kokous on laajennettu hallituksen kokous. Järjestäymisen lisäksi kokouksessa käsitellään myös ensi vuoden jäsenmaksukäytäntö ja tiedottamista. Kaikki asiasta kiinnostuneet ryhmien ohjaajat ovat myös tervetulleita kokoukseen.
Seuraaviin vyökokeisiin voi harjoitella myös joululoman aikana tiistaisin ja torstaisin klo 18 alkaen omalla dojollamme. Avaimia on kuntojudoryhmien ohjaajilla, joihin kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneita harjoittelemaan omia tekniikoitanne.
Dojollamme järjestettiin tiistaina klo 18 alkaen vielä ylimääräinen vyö-/natsakoe niille junnuille ja nuorille, jotka eivät päässeet osallistumaan aikaisempiin tilaisuuksiin. Paikalla oli 12 judokaa. Graduoitsijoina toimivat Marko Laaksonen (3. dan) ja Teppo Mattsson (3. dan). Onnittelut kaikille korottajille!
Perinteistäkin perinteisempi KIRJU:n puurojuhla vietettiin maanataina 17.12.2007 arviolta 100 judokan ja perheenjäsenen voimin.
Torstaina järjestettiin dojollamme klo 19 alkaen vyökoe valko-vihreävöisille judokoille. Kokeeseen osallistui yhteensä 15 judokaa. Graduoitsijoina toimivat Hannu Ruuth (4. dan) ja Teppo Mattson (3.dan). Kaikilla kokelaat ansaitsivat seuraavan vyöarvonsa. Onnittelut!!!
8.12 olleeseen Lahti-shiaihin Nastolassa kirkkonummelaiset osallistuvat neljän hengen iskuryhmällä. Matti Juopperi (DP42) teki näyttävän paluun kilpatatameille ottaen kolme hienoa ottelua, mutta häviten ne täpärästi. Hopeaa ottivat Eetu Laaksonen (DP50), Alexandra Barton (DT40) ja pronssia Elmeri "Elmo" Saarenpää (CP38). Eetu otteli myös ikäluokkansa ylempänä saavuttaen yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla V sijan.
RSS ATOM