Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen Judoseuran kevätkausi päättyy sunnuntaina 25.5.2008. Syyskausi alkaa taas täydellä vauhdilla syyskuun alussa. Nuorilla on kesäkuussa judo tiistaisin klo 18; mukaan voi tulla toki muitakin. Aikuiset ja nuoret voivat aloittaa pehmeän laskun syksyyn jo elokuussa (5.8 alkaen), jolloin ohjauttuja harjoituksia pidetään "sopivalla kesäsykkeellä" tiistaisin ja torstaisin klo 18 - 19. Syksyn ryhmistä ja aikatauluista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin; näin myös mahdollisten uusien peruskurssien osalta.
Nuorten peruskurssilaisten keltavöiset judokat siirtyvät harjoittelemaan loppukevääksi tiistain myöhäisempään ryhmään (klo 18.30-20). Lisätietoja voi kysellä ohjaajilta.
Kirkkonummen Judoseuran vyökoe järjestetään omalla dojolla kauden virallisen päättymisen jälkeisen viikon torstaina 29.5.2008 klo 18 alkaen. Vyökokeessa suoritetaan pääsääntöisesti oransseja, vihreitä ja sinisiä vöitä. Natsakokeet pidetään ryhmien vetäjien ilmoittamina aikoina.
Wekara-shiaista, joukkue-wekarasta ja junucupista kertoviin uutisiin on nyt lisätty muutamia kuvaotoksia viime viikonlopulta. Kiitos kaikille valokuvaajille!!! :)
Junioreiden jatkoryhmän harjoitukset lauantaina 3.5 klo 10.30 - 12.00 on peruttu. Syynä saman aikainen Wekara shiai, jossa vetäjät ja myös iso osa ryhmästä on. Samoin lasten peruskurssin harjoitukset sunnuntaina 4.5. klo 17-18.15 on peruttu Junnucup II:n takia.
C-, D-, E- nuorille tarkoitettu Wekara shiai ja saman ikäisille aloittelijoille tarkoitettu Junnu-cup kisataan Myyrmäessä 3.5 (Wekara) ja 4.5 (Junnu-cup). Mukaan toivotaan mahdollisimman monta kirkkonummelaista judokaa.
Lahdessa järjestettiin 19.4.2008 Ruttukorva-shiai nimiset judokisat C-, D- ja E-nuorille. Kirkkonummen judoseuran seitsenhenkisen joukkueen kotiintuomisina oli peräti kuusi mitalia.
Matti Juopperi (DP46), Emilia Kanerva (ET32) ja Alexandra Barton (CT36) saivat kultaa 12.4 Hämeenlinna-shiaista. Eetu Laaksonen oli pronssilla sarjassaaan (CP46) ja Jore Vähätiitto omassa sarjassaan (CP60) niin ikään pronssilla. Seurana KIRJU oli 45:n joukosta viides!
Jenny Seppä sai lauantaina 12.4.2008 toisen natsan valkoiseensa hienojen esitysten jälkeen. Natsakokeen vastaanotti Tankki.
Wapun päivänä - työläisten ja opiskelijoiden juhlana - myös judokat lepäävät. Eli torstaina 1.5. 2008 ei ole harjoituksia. Hyvää helatorstaita!
RSS ATOM