Tervetuloa

Ajankohtaista

Torstaina järjestettiin dojollamme klo 19 alkaen vyökoe valko-vihreävöisille judokoille. Kokeeseen osallistui yhteensä 15 judokaa. Graduoitsijoina toimivat Hannu Ruuth (4. dan) ja Teppo Mattson (3.dan). Kaikilla kokelaat ansaitsivat seuraavan vyöarvonsa. Onnittelut!!!
8.12 olleeseen Lahti-shiaihin Nastolassa kirkkonummelaiset osallistuvat neljän hengen iskuryhmällä. Matti Juopperi (DP42) teki näyttävän paluun kilpatatameille ottaen kolme hienoa ottelua, mutta häviten ne täpärästi. Hopeaa ottivat Eetu Laaksonen (DP50), Alexandra Barton (DT40) ja pronssia Elmeri "Elmo" Saarenpää (CP38). Eetu otteli myös ikäluokkansa ylempänä saavuttaen yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla V sijan.
Lauantaina 8.12 pidettiin junnujen jatkoryhmässä Tankin toimesta natsakoe. Natsoja pääsivät ompeluttamaan:
Eetu ja Alexandra voittivat sarjansa ja Elmo sai pronssia itsenäisyyspäivän kisoissa Vantaalla.
Kirkkonummen judoseuran hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt: Stefan Sivaro, Hannu Ruuth, Marko Laaksonen, Niina Nikulainen ja Timo Törmä. Varajäseniksi valittiin Leif Isaksson ja Mike Beekelaar. Hallitus järjestäytyy 3.1.2008, jolloin valitaan seuran puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut toimihenkilöt.
Syyskausi lähestyy päätöstään. Tässä tiedotteessa on loppukauden tärkeitä päivämääriä:
Kirkkonummen judoseuran jäsenet kuuluvat judoliiton lisenssiuudistuksen piiriin kaikkien muiden suomalaisten judokoiden tapaan vuoden 2008 alusta. Lisenssiuudistuksen karkea idea on, että jäsenmaksuun kuuluu kaikille sekä perusjudotoiminnan että kilpailutoiminnan kattava vakuutus muiden etujen lisäksi. Vanha judolisenssi poistuu kokonaan. Jäsenmaksuissa tämä tarkoittaa sitä, että ne nousevat vuoden 2008 alusta 34 eurolla / jäsen. KIRJU:n jäsenmaksut pysyvät kuitenkin edelleen kohtuullisina.
Eetu Laaksonen voitti pronssia DP46 kg sarjassa 24.11.2007 Kouvolassa järjestetyissä nuorten avoimissa Finnish Judo Open -kisassa, joka on ainakin Suomen ja ilmeisesti myös pohjoismaiden suurin judokisa. Arviolta 500 judokaa oli ottelemassa 4 tatamilla.
Kirkkonummen judoseuran perinteistäkin perinteisempi puurojuhla on maanantaina 17.12.2007 omalla dojolla. Puurojuhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet perheineen. Ohjelmassa puuron lisäksi mm. leikkejä, palkitsemisia ja joulupukin vierailu. Lasten toivotaan tuovan pukinkonttiin muutaman euron hintaisen lahjan.
Hannu-sensei on vyökokelaiden ja muidenkin käytettävissä 18.11, 25.11 ja 9.12 klo 19.15 alkaen. Ohjelmassa tekniikkahierontaa 3. kyu:sta (vihreä vyö) ylöspäin, painopisteenä kata.
RSS ATOM