Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen Judoseura pitää hiihtolomataukoa lauantain 16.2 - sunnuntain 24.2.2008 välisen ajan. Ainoastaan maanantain 18.2 aikuisten kuntojudon harjoitukset pidetään normaalisti. Myös torstain 21.2 uimahallivuoro klo 19.30 - 20.45 on aikuisten ja nuorten käytettävissä vapaavuorona (= ei vetäjää). Harjoitukset jatkuvat normaalisti viikolla 9, maantaista 25.2 alkaen. Hyvää urheilulomaa kaikille!
Kirkkonummen judoseura sai peräti 21 uutta keltaista vyötä kerralla, kun muksujudon peruskurssi graduoi keltaisen vyön (5.kyu) sunnuntaina 3.2.2008. Vyökokeen ottivat vastaan Hannu Ruuth ja Marko Laaksonen apunaan kurssin vetäjät Jyri Sihvo, Niina Nikulainen, Vilma Saarinen ja Iiris Juopperi.
Siuntiolaiset ovat ystävällisesti kutsuneet nuoremme harjoittelemaan kanssaan perjantaina 8.2 klo 18 alkaen. Luvassa erityisesti randoria, jota saadaan siis välillä muidenkin kuin tuttujen ja turvallisten naamojen kanssa.
Tampereella järjestettiin 2.2.2008 suurehko Ice-Power cup judoturnaus, jonne Kirkkonummelta pääsi sairastumisten ja loukkantumisten jälkeen lopulta "vain" 6 osallistujaa. Piskuisen joukkueemme saalis oli kuitenkin mainio: 3 kultaa, pronssi, ja kaksi viidettä sijaa.
Kaikkia leirillä yöpyviä tai päivätreeneihin osallistuvia pyydetään lähettämään Niinalle tietonsa viikonlopun aikana, jotta ID-asiat voidaan selvittää suoraan järjestävän seuran kanssa jo etukäteen. Jäsenmaksu pitää olla maksettu, mikäli leirille aikoo osallistua.
Vuoden 2008 jäsenmaksuja varten jaetaan tilisiirtolomakkeita tammikuun aikana. Mikäli et ole vielä harjoituksissa saanut omaasi, ota yhteyttä ryhmäsi ohjaajiin! MUISTAKAA KÄYTTÄÄ VIITENUMEROA MAKSUJA MAKSAESSANNE!!!
KIRJU:n hallitus järjestäytyi 3.1.2008. Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Stefan Sivaro. Varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana jatkaa Hannu Ruuth, sihteerinä Niina Nikulainen, dojomestarina Timo Törmä ja kilpailu- ja valmennusvastaavana sekä passisihteerinä Marko Laaksonen.
Kokous pidetään alkuperäisen kokouskutsun mukaisesti torstaina 3.1.2008 Hannun luona Katvikissa klo 18 alkaen. Kokous on laajennettu hallituksen kokous. Järjestäymisen lisäksi kokouksessa käsitellään myös ensi vuoden jäsenmaksukäytäntö ja tiedottamista. Kaikki asiasta kiinnostuneet ryhmien ohjaajat ovat myös tervetulleita kokoukseen.
Seuraaviin vyökokeisiin voi harjoitella myös joululoman aikana tiistaisin ja torstaisin klo 18 alkaen omalla dojollamme. Avaimia on kuntojudoryhmien ohjaajilla, joihin kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneita harjoittelemaan omia tekniikoitanne.
Dojollamme järjestettiin tiistaina klo 18 alkaen vielä ylimääräinen vyö-/natsakoe niille junnuille ja nuorille, jotka eivät päässeet osallistumaan aikaisempiin tilaisuuksiin. Paikalla oli 12 judokaa. Graduoitsijoina toimivat Marko Laaksonen (3. dan) ja Teppo Mattsson (3. dan). Onnittelut kaikille korottajille!
RSS ATOM