Tervetuloa

Ajankohtaista

Kolmen kilpailijan ja valmentaja Nikulaisen iskuryhmä kävi kuittaamassa kome mitalia lauantaina 6.10 Tampereella järjestetyissä Eden-shiaissa.
Kirkkonummelaiset junnujudokat osallistuivat 23.9. järjestettyyn vuoden kolmanteen Junnu-cup:iin viiden osallistuja voimin. Kaikki pärjäsivät erittäin hyvin ja saivat arvokasta kokemusta tulevia koitoksia varten. Mitallien makuun pääsivät Henrik Asklöf (kultaa EPT 23,2), Rasmus Blomqvist (hopeaa EP 29,9), Emilia Kanerva (hopeaa ET 29.9) sekä Anton Seppä (hopeaa Ep47,9). Lisäksi Eric Jacoby ja Veeti Mähönen saivat hyvää kokemusta.
Valkoisille ja keltaisille vöille tarkoitettu junnu-cup kisa järjestetään Nummelassa sunnuntaina 23.9. Kisaan ei tavita lisenssiä eikä vakuutusta, sillä osallistujat on vakuutettu järjestäjien toimesta. Ilmoittautumiset tiistaihin 18.9 kuluessa salin ilmoitustaululle. Lisätietoja vetäjiltä
Kilpailuihin ilmottaudutaan oman dojon ilmoitustaulullaoleviin listoihin. Jos jostakin syystä haluamasi kilpailun kutsu ei ole ilmoitustaululla, kysy asiasta vetäjältä. Seura on ainakin tähän asti maksanut osallistumismaksut; tämä tarkoittaa sitä, että ilmoittautumiset ovat sitovia, jotta ylimääräisiltä kuluilta vältyttäisiin. Tapanamme on ollut periä turhaan maksettu ilmoittautumismaksu pois, jos kisoista poisjääminen on johtunut jostain muusta kuin viime hetken loukkaantumisesta tai sairastumisesta. Kilpailuihin jokainen tarvitsee toistaiseksi judon kattavan vakuutuksen ja lisenssin; nämä jokainen hankkii itse. Vuoden 2008 alusta astuu voimaan järjestelmä, jossa lisenssi ja vakuutus sisältyvät seuran jäsenmaksuun.
Kirkkonummen Alexandra Barton avasi syyskilpailukauden kullalla voittaen Ryhti-shiaissa kultaa sarjassa DT-36 kg. Onnea Allulle!
Harjoittelukausi 2007-2008 on lähtenyt käyntiin kaikkien ryhmien osalta tällä viikolla. Ja vauhtia on piisannut! Myös tauolla olleet judokat ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan!
Aikuisten ja nuorten peruskursseilla on vielä runsaasti tilaa - tule salille kuntojudoilemaan ja ota ystäväsikin mukaan! Junnujudoonkin mahtuu vielä muutamia aloittelijoita mukaan. Ole nopea ja varaa paikkasi!
Ilmoittautuminen junnujen peruskurssille (8-10 v) sekä muksujen peruskurssille (6-7 v; 6 paikkaa, vanhempien mukanaolo harjoituksissa pakollinen) on Gesterbyn salilla maantaina 3.9 klo 18 alkaen.
Kirkkonummen judoseura siirtyy "normaaliaikaan" 3.9 alkaen kun syksyn aikataulut astuvat voimaan. Aikuiset ja edistyneemmät nuoret harjoittelevat ohjatusti maanantaisin 19.30 -21, tiistaisin 18.30 - 19.45 ja torstaisin 19.00 - 20.15. Lapset ja nuoret keltaisesta ylöspäin harjoittelevat maanantaisin klo 18 -19.30 ja lauantaisin klo 10.30 - 12.00.
Lauantaina 25.8.2007 klo 09-14 pidettävässä Kirkkonummi-päivän järjestötori-tapahtumassa on myös judoseuramme standi, josta voit tulla kyselemään hienon harrastuksen aloittamisesta. Tervetuloa!
RSS ATOM