Tervetuloa

Ajankohtaista

Valkoisille ja keltaisille vöille tarkoitettu junnu-cup kisa järjestetään Nummelassa sunnuntaina 23.9. Kisaan ei tavita lisenssiä eikä vakuutusta, sillä osallistujat on vakuutettu järjestäjien toimesta. Ilmoittautumiset tiistaihin 18.9 kuluessa salin ilmoitustaululle. Lisätietoja vetäjiltä
Kilpailuihin ilmottaudutaan oman dojon ilmoitustaulullaoleviin listoihin. Jos jostakin syystä haluamasi kilpailun kutsu ei ole ilmoitustaululla, kysy asiasta vetäjältä. Seura on ainakin tähän asti maksanut osallistumismaksut; tämä tarkoittaa sitä, että ilmoittautumiset ovat sitovia, jotta ylimääräisiltä kuluilta vältyttäisiin. Tapanamme on ollut periä turhaan maksettu ilmoittautumismaksu pois, jos kisoista poisjääminen on johtunut jostain muusta kuin viime hetken loukkaantumisesta tai sairastumisesta. Kilpailuihin jokainen tarvitsee toistaiseksi judon kattavan vakuutuksen ja lisenssin; nämä jokainen hankkii itse. Vuoden 2008 alusta astuu voimaan järjestelmä, jossa lisenssi ja vakuutus sisältyvät seuran jäsenmaksuun.
Kirkkonummen Alexandra Barton avasi syyskilpailukauden kullalla voittaen Ryhti-shiaissa kultaa sarjassa DT-36 kg. Onnea Allulle!
Harjoittelukausi 2007-2008 on lähtenyt käyntiin kaikkien ryhmien osalta tällä viikolla. Ja vauhtia on piisannut! Myös tauolla olleet judokat ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan!
Aikuisten ja nuorten peruskursseilla on vielä runsaasti tilaa - tule salille kuntojudoilemaan ja ota ystäväsikin mukaan! Junnujudoonkin mahtuu vielä muutamia aloittelijoita mukaan. Ole nopea ja varaa paikkasi!
Ilmoittautuminen junnujen peruskurssille (8-10 v) sekä muksujen peruskurssille (6-7 v; 6 paikkaa, vanhempien mukanaolo harjoituksissa pakollinen) on Gesterbyn salilla maantaina 3.9 klo 18 alkaen.
Kirkkonummen judoseura siirtyy "normaaliaikaan" 3.9 alkaen kun syksyn aikataulut astuvat voimaan. Aikuiset ja edistyneemmät nuoret harjoittelevat ohjatusti maanantaisin 19.30 -21, tiistaisin 18.30 - 19.45 ja torstaisin 19.00 - 20.15. Lapset ja nuoret keltaisesta ylöspäin harjoittelevat maanantaisin klo 18 -19.30 ja lauantaisin klo 10.30 - 12.00.
Lauantaina 25.8.2007 klo 09-14 pidettävässä Kirkkonummi-päivän järjestötori-tapahtumassa on myös judoseuramme standi, josta voit tulla kyselemään hienon harrastuksen aloittamisesta. Tervetuloa!
Seuramme perustaja ja sensei Hannu Ruuth oli Kirkkonummen Sanomien torstain 23.8 julkaistussa numerossa kertomassa vuosikymmenien judourastaan. Yleisön pyynnöstä julkaisemme ko. kirjoituksen myös näillä sivuilla.
Lisenssimyynti kaudelle 1.9.-31.12.2007 on alkanut. Huomioi, että 1.1.2008 voimaan astuvan lisenssiuudistuksen vuoksi lisenssikausi on syyskuun alusta joulukuun loppuun. Lisenssi on pakollinen kaikille judokilpailuihin osallistuville, ei kuitenkaan junnu-cupeissa ja epävirallisissa kisoissa. Jokaisen judokan on kuitenkin syytä tarkastaa vakuutusturvansa, osallstuipa kilpailuihin tai ei. Kirkkonummen judoseura ei vakuuta jäseniään, vaan jokainen vastaa vakuutusturvastaan itse.
RSS ATOM