Tervetuloa

Ajankohtaista

Seuramme perustaja ja sensei Hannu Ruuth oli Kirkkonummen Sanomien torstain 23.8 julkaistussa numerossa kertomassa vuosikymmenien judourastaan. Yleisön pyynnöstä julkaisemme ko. kirjoituksen myös näillä sivuilla.
Lisenssimyynti kaudelle 1.9.-31.12.2007 on alkanut. Huomioi, että 1.1.2008 voimaan astuvan lisenssiuudistuksen vuoksi lisenssikausi on syyskuun alusta joulukuun loppuun. Lisenssi on pakollinen kaikille judokilpailuihin osallistuville, ei kuitenkaan junnu-cupeissa ja epävirallisissa kisoissa. Jokaisen judokan on kuitenkin syytä tarkastaa vakuutusturvansa, osallstuipa kilpailuihin tai ei. Kirkkonummen judoseura ei vakuuta jäseniään, vaan jokainen vastaa vakuutusturvastaan itse.
Syksyllä 2007 järjestetään yhteensä neljä peruskurssia: muksujen (6-7 v.) peruskurssi, jolle otetaan 5-6 uutta muksua (vanhemman mukanaolo harjoituksissa pakollinen), junnujen (8-10 v.) peruskurssi, nuorten (11-14 v.) peruskurssi ja aikuisten (15 v. ja vanhemmat) peruskurssi. Aikuisten ja nuorten peruskursseille voi ilmoittautua milloin vain seuran sihteerille Niinalle ja muille kursseille maanantaina 3.9 klo 18 alkaen omalla salillamme. Naperojudoa ei poikkeuksellisesti järjestetä syksyllä 2007.
Harjoituskausi alkaa todenteolla 3.9.2007, jolloin uusi aikataulu astuu voimaan. Syksyn 2007 - kevään 2008 aikataulu on päivitetty "Harjoitusaikoihin". Myös tiistain aikuisten harjoitukset ovat omalla dojolla klo 18.30 - 19.45 eikä uimahallilla kuten aiemmin ilmoitettiin. Lisätietoja syksyn ryhmistä löytyy "Harjoitusryhmistä". Lisätietoja voi kysellä myös ryhmien ohjaajilta.
Ennen varsinaista kauden avausta järjestetään omalla dojolla maanantaisin ohjatut harjoitukset aikuisille ja nuorille klo 18 - 19.15. Tavoitteena on pikkuhiljaa taas totuttautua tatamin kovuuteen ja judon pehmeyteen, jotta syyskuussa treenikausi pääsisi juohevammin käyntiin. Ensimmäiset treenit jo 6.8. Tervetuloa kaikki, jotka aiemmin ovat judoa harjoitelleet aloittaamaan kautta - myös te joilla on kesää pidempi tauko takana ja vaikkette aiemmin Kirkkonummella olisikaan harjoitelleet!
Olisi aika taas aloitella judokautta ja kokoustella Hannun luona sunnuntaina 5.8.2007 klo 18.00
Vaikka kesäleireijä on tarjolla tänäkin vuonna runsaasti (kts. toinen tiedote), on ollut puhetta että seuramme juniorit pyrkisivät osallistumaan ainakin Helsinki Judo Campille elokuun alussa. Ilmoittautumiset ja maksut kannattaa suorittaa ennen 20.7,jolloin hinta on edullisempi. Jokainen osallistuja maksaa itse maksun, mutta kuitti kannattaa ottaa talteen, sillä seura korvaa sitä vastaan ainakin osan maksusta.
Kesätauko on alkanut ja ensi kauden harjoitukset jatkuvat syyskuun alusta (katso alustavat aikataulut materiaalisalkusta). AIkuisten ja nuorten kesäharjoituksia jatketaan ohjatusti kerran viikossa elokuun alusta, siihen asti harjoitella voi omatoimisesti, jos saa jonkun vetäjän avaamaan salin ovet. Kesäleirejä suositellaan harjoituskuumeisille. Syksyllä pyritään aloittamaan peräti 4 peruskurssia, joista aikuisten ja nuorten peruskursseille voi ilmoittautua vaikka heti Niinalle (kts. materiaalsalkku). Hyvää kesää!
Seuran kaikkien ryhmien harjoitukset käynnistyvät viimeistään viikolla 36 eli 3.9. alkaen. Alustavat aikataulut ja ryhmät 2007-2008 ovat ilmestyneet materiaalisalkkuun. Niihin voi vielä tulla muutoksia - tietoja tarkennetaan vielä syksymmällä.
Tänään dojollamme myönnettiin lisää natsoja junnujemme vöihin seitsemälle junnujatko1-ryhmän judokalle.
RSS ATOM