Tervetuloa

Ajankohtaista

Rasmus Rinne ja Jyri Laasonen saivat oikeuden ihreän vyön (3. kyu) ja Aki Lintunen oranssin vyön (4. kyu) käyttöön 29.5.2007 pidetyssä vyökokeessa
Kesäleirejä (22.5.2007)
Kesällä järjestetään taas paljon judoleirejä ympäri maata. Leireille voi ilmoittautua omatoimisesti. Ottakaa kuitti leirimaksuista, sillä perinteisesti seura on korvannut ainakin osan leirimaksuista. Helsinki Judo Campille elokuussa on tarkoitus lähteä suuremmalla joukolla ainakin junioreiden osalta; tästä leiristä tiedotetaan lisää vanhempainillassa 31.5.
Hannu-sensei (4.dan) teki yllätysratsian naperojudon harjoituksiin lauantaina 19.5.2007 ja piti keltaisen vyön (5. kyu) kokeen naperojudossa mukana olleille vanhemmille. Keltaisen vyön suorittivat Marja Levy, Mika Särkikoski, Petri Kanerva ja Heikki Hannula. Onneksi olkoon.
Kevätkausi on päättymässä. Viimeiset harjoitukset junnu-1 ryhmällä pidetään torstaina 24.5 ja junnu-2 ryhmällä tiistaina 22.5. Olemme päätyneet kuitenkin siihen, että ennen lopullista kevätlaitumille siirtymistä pitäisimme vielä lyhyehkön vanhemmille suunnatun tiedotus- ja keskustelutilaisuuden uimahallin harjoitussalilla (kahviosta rappuset ylös II kerrokseen) torstaina 31.5.2007 klo 18 alkaen.
Kausi 2006 - 07 päättyy viikolla 21 siten, että: - viimeiset aikuisten harjoitukset ovat torstaina 24.5 - viimeiset junnu 2 ryhmän harjoitukset tiistaina 22.5 - viimeiset junnu 1 ryhmän harjoitukset torstaina 24.5 - viimeiset muksujudon peruskurssin harjoitukset sunnuntaina 27.5 - viimeiset naperojudon harjoitukset lauantaina 19.5
Jo vähän kokeneemmat keltavöiset Emilia ja Sini saivat mitalit sunnuntaina 6.5.Vantaalla järjestetyissä aloittelijoiden junnu-cup kilpailuissa. Llisäksi peruskurssilaisia poikia oli kisoissa mukana 6 kpl, joista jokainen varmasti sai roppakaupalla kokemusta, itseluottamusta ja hyvää mieltä - voittojakaan unohtamatta. Ensimmäiselle kisareissulle osallistuivat Emilian ja Sinin lisäksi Roope, Ville, Henrik, Eric, Alexander ja Mikael. Hieno suoritus kaikilta!
Kirkkonummen judoseuran juniorijoukkue (vahvistettuna yhdellä siuntiolaisella) nappasi ensi yrittämällä pronssia joka keväisessä junioreiden joukkuekilpailussa Vantaalla 6.5.2007. Joukkueen kokoaminen oli jo suuuri saavutus ja ensimmäinen laatuaan, mitali oli tätäkin isompi yllätys. Joukkeessa ottelivat Pauli Viljanen (-97), Alexandra Barton (-95), Elmeri Saarenpää (-94), Eetu Laaksonen (-95), Tomi Riihimäki (-93) (Keido-kan), Aki Lintunen (-96), Rasmus Rinne (-93) sekä Eero Vento (-93).
Laajennettu hallituksen kokous pidetään torstaina 24.5 Hannulla Brissaksentiellä. Kokouksessa käsitellään tulevan kauden asioita j apuidaan mennyttä. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet huolimatta siitä kuuluuko hallitukseen vai ei.
26 innokasta judojunioria harjoitteli kilpailemista lauantaina 28.4 Siuntiossa. Joukossa oli niin valkovöisiä aloittelijoita kuin tiummempivöisiä kehäkettuja sekä Siuntiossa että Kirkkonummelta. Jatkosta päätettiin niin, että uusi Avain-shiai järjestetään jo ensi talvena.
Kevätkauden vyö- ja natsakoe pidetään omalla dojolla tiistaina 29.5 klo 18 alkaen. Vyökokeeseen (keltainen - sininen) tulevilla tulee olla maksut maksettuna ennen koetta. Vyökokeeseen voi osallistua, jos on seuran sensein (Hannu) puolto aikuisten osalta tai nuorten ja lasten osalta Tankin kehoitus. Kokeen pitäjänä toimii Tankki.
RSS ATOM