Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen Alexandra Barton voitti kultaa 20.10.2007 pidetyssä Kerava-shiaissa sarjassa DT-36 kg.
Lauantaina 20.10 ei pidetä junnuryhmän treenejä klo 10.30-12.00 syysloman takia. Sitä edeltävät naperoryhmän trenit kuitenkin pidetään yleisön pyynnöstä.
Kirkkonummen judoseura järjestää suuren junnu-cup kisatapahtuman keskustan väestösuojassa sunnuntaina 4.11.2007 Talkooväelle on tarvetta seuraavasti: - mattotalkoot lauantaina 3.11 klo 17 alkaen omalla dojolla - mattotalkootkisojen jälkeen 4.11 n. klo 17 alkaen - lisäksi tietysti tarvitaan talkooväkeä itse kisoihin mm. ajanottoon, pistetauluille, mattoryhmään, buffettiin jne.
Kolmen kilpailijan ja valmentaja Nikulaisen iskuryhmä kävi kuittaamassa kome mitalia lauantaina 6.10 Tampereella järjestetyissä Eden-shiaissa.
Kirkkonummelaiset junnujudokat osallistuivat 23.9. järjestettyyn vuoden kolmanteen Junnu-cup:iin viiden osallistuja voimin. Kaikki pärjäsivät erittäin hyvin ja saivat arvokasta kokemusta tulevia koitoksia varten. Mitallien makuun pääsivät Henrik Asklöf (kultaa EPT 23,2), Rasmus Blomqvist (hopeaa EP 29,9), Emilia Kanerva (hopeaa ET 29.9) sekä Anton Seppä (hopeaa Ep47,9). Lisäksi Eric Jacoby ja Veeti Mähönen saivat hyvää kokemusta.
Valkoisille ja keltaisille vöille tarkoitettu junnu-cup kisa järjestetään Nummelassa sunnuntaina 23.9. Kisaan ei tavita lisenssiä eikä vakuutusta, sillä osallistujat on vakuutettu järjestäjien toimesta. Ilmoittautumiset tiistaihin 18.9 kuluessa salin ilmoitustaululle. Lisätietoja vetäjiltä
Kilpailuihin ilmottaudutaan oman dojon ilmoitustaulullaoleviin listoihin. Jos jostakin syystä haluamasi kilpailun kutsu ei ole ilmoitustaululla, kysy asiasta vetäjältä. Seura on ainakin tähän asti maksanut osallistumismaksut; tämä tarkoittaa sitä, että ilmoittautumiset ovat sitovia, jotta ylimääräisiltä kuluilta vältyttäisiin. Tapanamme on ollut periä turhaan maksettu ilmoittautumismaksu pois, jos kisoista poisjääminen on johtunut jostain muusta kuin viime hetken loukkaantumisesta tai sairastumisesta. Kilpailuihin jokainen tarvitsee toistaiseksi judon kattavan vakuutuksen ja lisenssin; nämä jokainen hankkii itse. Vuoden 2008 alusta astuu voimaan järjestelmä, jossa lisenssi ja vakuutus sisältyvät seuran jäsenmaksuun.
Kirkkonummen Alexandra Barton avasi syyskilpailukauden kullalla voittaen Ryhti-shiaissa kultaa sarjassa DT-36 kg. Onnea Allulle!
Harjoittelukausi 2007-2008 on lähtenyt käyntiin kaikkien ryhmien osalta tällä viikolla. Ja vauhtia on piisannut! Myös tauolla olleet judokat ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan!
Aikuisten ja nuorten peruskursseilla on vielä runsaasti tilaa - tule salille kuntojudoilemaan ja ota ystäväsikin mukaan! Junnujudoonkin mahtuu vielä muutamia aloittelijoita mukaan. Ole nopea ja varaa paikkasi!
RSS ATOM