Tervetuloa

Ajankohtaista

Sunnuntaina 22.4 muksujudon peruskurssi pääsi näyttämään taitojaan natsakokeessa. Yli 20 lasta näytti "kaulaliina"- ja "sammakkosidonnan" niin hyvin,että ansaitsivat toisen natsan valkoiseensa.
Alexandra Barton jatkoi vakuuttavia esityksiään sijoittumalla kolmanneksi Lahden ruttukorva-shiaissa lauantaina 21.4
Sunnuntaina 15.4 pidetyissä Hämeenlinna-shiaissa Alexandra " Allu" Barton ja Eero Vento saavuttivat hopeaa hienojen otteluiden jälkeen. Pronssille ulottuivat Matti "Masahiko" Juopperi ja Rasmus "Rasse" Rinne.
Helatorstaina 17.5 ei ole juniori- eikä aikuisten harjoituksia, mutta viikonloppu toimitaan normaalisti.
Jos joku ei ole huomannut niin maanantai30.4 on vappuaatto ja tiistai 1.5 Vapun päivä: tuolloin ei luonnollisestikaan ole mitään judoharjoituksia. Aikuiset ja varttuneemmat nuoret sen sijaan tervetuloa taas torstaina 3.5 klo 19.30 omalle dojolle, jolloin treenit vetää huippuvetäjä ;-).
Inhimillis-teknisen erehdyksen vuoksi parina viime torstaina on ollut ongelmia aikuisten klo 19.30 treenivedon kanssa. Pahoittelemme aiheuttamaamme "hässäkkää" ja pyrimme hoitamaan loppukevään vedot normaalisti seuraavan listan mukaisesti. 26.4 Leif 3.5 Tankki 10.5 Leif 17.5 Helatorstai 24.5 Jallu
Loviisan Arashin ja Vantaan Jukaran perinteinen yöttömän yön kesäleiri järjestetään 10. - 15.6.2007 Porvoon saaristossa. Leiri on tarkoitettu 8 - 14 -vuotiaille junnuille.
Junnu1-ryhmän perjantain harjoitusvuoro siirtyy loppukevääksi torstaille klo 18.00 - 19.15 uimahallille. Muutos astuu voimaan 12.4.2007 alkaen. Perjantai on sopinut osallistujille huonosti, ja siirron toivotaan lisäävän harjoituksessa kävijöiden määrää.
Kirkkonummen Judoseuralla ei ole harjoituksia pääsiäisen aikana (torstai 5.4 - maanantai 9.4 maanantai) jolleivat vetäjät ryhmilleen toisin ole ilmoittaneet. Hyvää pääsiäistä!
Järjestämme yhdessä Siuntion Keido-kanin kanssa lauantaina 28.4 harjoitukset, jossa harjoitellaan ottelemista. Harjoituskisat on tarkoitettu kelta -vihreävöisille junioreille. Harjoitus alkaa klo 11 Keido-kanin salilla Siuntion kuntakeskuksessa (Aleksis Kiven tie, Urheiluhalli). Ilmoittautumiset, johon tulisi laittaa nimen lisäksi paino (noin) voi tehdä salin seinällä olevaan listaan. HUOM! Kisojen jälkeen järjestettävä saunatilaisuus on ennakkotiedoista poiketen tarkoitettu vain niille junioreille, jotka osallistuivat nuorten SM-kisojen talkoväkeen viime syksynä.
RSS ATOM