Tervetuloa

Ajankohtaista

Laajennettu hallituksen kokous pidetään torstaina 24.5 Hannulla Brissaksentiellä. Kokouksessa käsitellään tulevan kauden asioita j apuidaan mennyttä. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet huolimatta siitä kuuluuko hallitukseen vai ei.
26 innokasta judojunioria harjoitteli kilpailemista lauantaina 28.4 Siuntiossa. Joukossa oli niin valkovöisiä aloittelijoita kuin tiummempivöisiä kehäkettuja sekä Siuntiossa että Kirkkonummelta. Jatkosta päätettiin niin, että uusi Avain-shiai järjestetään jo ensi talvena.
Kevätkauden vyö- ja natsakoe pidetään omalla dojolla tiistaina 29.5 klo 18 alkaen. Vyökokeeseen (keltainen - sininen) tulevilla tulee olla maksut maksettuna ennen koetta. Vyökokeeseen voi osallistua, jos on seuran sensein (Hannu) puolto aikuisten osalta tai nuorten ja lasten osalta Tankin kehoitus. Kokeen pitäjänä toimii Tankki.
Sunnuntaina 22.4 muksujudon peruskurssi pääsi näyttämään taitojaan natsakokeessa. Yli 20 lasta näytti "kaulaliina"- ja "sammakkosidonnan" niin hyvin,että ansaitsivat toisen natsan valkoiseensa.
Alexandra Barton jatkoi vakuuttavia esityksiään sijoittumalla kolmanneksi Lahden ruttukorva-shiaissa lauantaina 21.4
Sunnuntaina 15.4 pidetyissä Hämeenlinna-shiaissa Alexandra " Allu" Barton ja Eero Vento saavuttivat hopeaa hienojen otteluiden jälkeen. Pronssille ulottuivat Matti "Masahiko" Juopperi ja Rasmus "Rasse" Rinne.
Helatorstaina 17.5 ei ole juniori- eikä aikuisten harjoituksia, mutta viikonloppu toimitaan normaalisti.
Jos joku ei ole huomannut niin maanantai30.4 on vappuaatto ja tiistai 1.5 Vapun päivä: tuolloin ei luonnollisestikaan ole mitään judoharjoituksia. Aikuiset ja varttuneemmat nuoret sen sijaan tervetuloa taas torstaina 3.5 klo 19.30 omalle dojolle, jolloin treenit vetää huippuvetäjä ;-).
Inhimillis-teknisen erehdyksen vuoksi parina viime torstaina on ollut ongelmia aikuisten klo 19.30 treenivedon kanssa. Pahoittelemme aiheuttamaamme "hässäkkää" ja pyrimme hoitamaan loppukevään vedot normaalisti seuraavan listan mukaisesti. 26.4 Leif 3.5 Tankki 10.5 Leif 17.5 Helatorstai 24.5 Jallu
Loviisan Arashin ja Vantaan Jukaran perinteinen yöttömän yön kesäleiri järjestetään 10. - 15.6.2007 Porvoon saaristossa. Leiri on tarkoitettu 8 - 14 -vuotiaille junnuille.
RSS ATOM