Tervetuloa

Ajankohtaista

Harjoituksissa on joulutauko. Harjoitukset alkavat maantaina 8.1.2007, POIKKEUKSENA LASTEN PERUSKURSSI, JOLLA HARJOITUKSET JO SUNNUNTAINA 7.1 KLO 17. Hyvää joulua ja ukemintäyteistä uutta vuotta!
Hallituksen 2007 järjestäytymiskokous pidetään Hannulla keskiviikkona 3.1.2006 klo 18. Hallitukseenhan valittiin: Pia Stykki, Niina Nikulainen, Stefan Sivaro, Hannu Ruuth ja Marko Laaksonen sekä varalle Leif Isakson ja Teppo Mattson
Tero Laine palkittiin vuoden judokana ja Matti Juopperi juniorijudokana maanantaina 18.12.2006 pidetyssä Kirkkonummen judoseuran puurojuhlassa. Muut erikoispalkitut olivat vuoden vetäjän palkinnon saaneet Päivi ja Marko Seppä sekä erikoispalkinnon saanut Jooa Kaukonen.
Alexandra "Allu" Barton ja Iiris "Emppu" Juopperi toivat hopeaa lauantaina 16.12 pidetyssä Lahti-shiaissa. Kirkkonummen muut osallistujat Matti "ylikersantti" Juopperi ja Eetu "Majuri" Laaksonen jäivät ilman mitaleja vaikka hienoja otteluita ottivatkin.
Hannu, Tankki ja Niina pitivät natsa- ja vyökokeita 11.12.2006 dojolla. Peräti 27 judokaa sai uusia vyöarvoja.
Kirkkonummen judoseura sai 9.12.2006 Vantaalla pidetyssä vyökokeessa mustan vyön eli 1.danin. Niina on 12. musta vyö KirJu:ssa ja kolmas, joka on koko judouransa ollut KirJu:n jäsen.
Kirkkonummen judoseuran perinteistäkin perinteisempi puurojuhla on maanataina 18.12.2006 omalla dojolla. Puurojuhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet perheineen. Ohjelmassa puuron lisäksi mm. leikkejä, palkitsemisia ja joulupukin vierailu. Lasten toivotaan tuovan pukinkonttiin muutaman euron hintyaisen lahjan.
Seurastamme osallistui 7 judokaa 3.12.2006 Helsingissä järjestettyyn Junnucupiin. Kotiin viemisinä on paljon hienoa kilpailukokemusta sekä kaksi kultaa ja kolme hopeaa. Otteluissa nähtiin hienoja heittoja ja sidontoja. Onnittelut kaikille ottelijoille!
Sunnuntaina 3.12 kahdeksan kirkkonummelaista valko-keltavöistä junnujudokaa kävi haistelemassa kilpatatamien tunnelmaa Helsingin Chikaran järjestämissä Junnu-cup IV kisoissa. Urhoolliset judokat olivat: Sini Viljanen, Aki Lintunen, Emilia Kanerva, Anton Seppä, Rasmus Blomqvist, Ilari Särkikoski, Kasperi Särkikoski ja Eero Koistinen.
Maanantaina 11.12.2006 järjestetään vyö- ja natsakokeita klo 18 alkaen. Kyseisen illan treenit on siis PERUTTU junnuilta ja kuntojudokoilta kokeiden takia.
RSS ATOM