Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen kymmenhenkinen joukkue otti peräti seitsemän mitalia sunnuntaina 4.3.2007 Tuusulassa pidetyissä Etelä-Suomen alueen aluemestaruuskilpiluista. Ilahduttavinta oli se, että kaikki - myös tällä kertaa mitaleitta jääneet - ottivat todella hienoja otteluita.
Kirkkonummen Judoseura Ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Kirkkonummen Rosson kabinetissa perjantaina 23.3.2007 klo 19 alkaen. Kokouksen jälkeen osanottajilla on mahdollisuus illalliseen ko. ravitsemusliikkeessä. Ennen vuosikokousta kokoontuu hallitus klo 17.30.
Jäsenmaksut 2007 (25.2.2007)
Kirkkonummen Judoseuran jäsenmaksut ovat taas ajankohtaisia. Hinnasto on todennäköisesti Suomen edullisin: juniorit (alle 16) 40 e, aikuiset 50 e, perhe (2 jäsentä) 60 e ja perhe (3 tai enemmän) 70 euroa. Maksulappuja viitenumeroineen (on laitettava) saa vetäjiltä. Ja vetäjät: muistakaa laitta "punainen osa" Hannun lokeroon. HUOM! Peruskursseilla olijoiden ei tarvitse maksaa tässä vaiheessa mitään maksuja.
Lasten peruskurssilla pidetään vanhempainilta treenien yhteydessä sunnuntaina 11.3.2007. Tarkempia tietoja ohessa.
Viikolla 8 16.- 25.2 judoharjoituksissa on seuraavia muutoksia normaaliin nähden. Aiemmasta tiedosta poiketen naperojudoharjoitukset 17.2 pidetään!!
Santahaminassa Maanpuolustuskorkeakoulun tiloissa sunnuntaina 11.2.2007 järjestetyissä Junnu-cupissa oli mukana neljä Kirkkonummen Judoseuran nuorta judokaa. Emilia Kanerva voitti kultaa, Anton Seppä ja Rasmus Blomqvist saivat pronssia sekä Aki Lintunen hyvää ottelukokemusta.
Alexndra "Allu" Bartron uurasti lauantaina Tampereella järjestetyissä IcePower cup kisoissa itselleen hopeaa sekä D- että C-tyttöjen alle 36 kg sarjassa. Muut mitalistimme kisoissa olivat Aki Lintunen (hopeaa) ja Elmeri Saarenpää sekä Iiris Juopperi (pronssia)
Rasmus " Rasse" Rinne suoritti oranssiin vyöhönsä kolmannen natsan. Natsakokeen piti Niina. Onnittelut.
Lasten peruskurssilla oli puhetta, että verkkosivuille pitäisi saada ohje siitä, miten judovyö sidotaan. Paina "Lue lisää", niin löydät linkin sivuille, jossa vyön sitominen havainnollisesti näytetään.
Naperojudo siirtyy sunnutai-iltapäivästä "normaalille" paikalleen lauantai-aamuun klo 09.30-10.30. Ensimmäiset harjoitukset ovat 13.1.2007.
RSS ATOM