Tervetuloa

Ajankohtaista

Nuorten SM-kisojen onnistumiseksi tarvitaan paljon talkootyötä. Toivottavasti mahdollismman moni KIRJUN:n jäsen ja vanhempi pääsee järjestelemään kisoja. Myös tavarapalkinnoiksi sopivia lahjoituksia otetaan vastaan. Lahjoitukset voi toimittaa Niinalle.
Junnu1-ryhmän perjantain harjoitusvuoro piteni puolella tunnilla. Harjoitusajankohta on siis klo 19.00 -20.30.
Kirkkonummen Judoseura ja Siuntion Keido-Kan järjestävät yhteistyössä A- ja B-nuorten judon SM-kilpailut Siuntion urheiluhallilla la 28.10.-su 29.10.2006.
Tervetuloa tutustumaan Kirkkonummen Judoseuran toimintaan Kirkkonummipäivien järjestötorilla lauantaina 26.8.2006. Voit kysellä seuramme peruskursseista, harjoituksista ja ilmoittautumisista seuramme jäseniltä - tai pysähtyä juttelemaan ihan muuten vain:-).
Syyskausi alkaa 4.9.2006 alkaen. Tässä tiedotteessa kerrotaan kaikista ryhmistämme ja niiden vetäjistä. Koko tiedote tulostettavissa materiaalisalkusta.
Uusi kausi alkaa 4.9 alkavalla viikolla. Harjoitusajat ja harjoitusryhmät on nähtävissä materiaalisalkussa. Uudet aikuisten ja lasten peruskurssit alkavat myös samalla viikolla. Lisätietoja ilmoittautumisista ja kursseista näillä sivuilla viimeistään viikolla 33.
Laajennettu hallituksen kokous pidetään Hannun luona perjantaina 11.8.2006. Kokous on tarkoitettu kaikille vetäjille ja tarkoituksena on saattaa syyskausi käyntiin kunnialla.
Kesäleirit 2006 (1.6.2006)
Ensi kesänä on tiedossa useita korkeatasoisia kesäleirejä. Lisätietoja saa alueen ja liiton kotisivuilta.
Jyri Sihvo suoritti 1. asteen mustan vyön (1.dan) Nummelassa 21.5.2006 järjestetyssä Etelä-Suomen aluegraduoinnissa. Graduoinnin ottivat vastaan Staffan Lindgren (4.dan) ja Arttu Laitinen (3.dan).
Sinä aikuinen tai varttunut nuori ikään ja kokoon katsomatta! Haluatko kohottaa kuntoasi ja samalla hankkia itsepuolustustaitoja? Kirkkonummen Judoseura järjestää aikuisille kuntojudon peruskurssin ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta 7.9.2006 alkaen Kirkkonummen uimahallilla.
RSS ATOM