Helsinki Judo Camp 1. - 5.8.2007

31.5.2007

Vaikka kesäleireijä on tarjolla tänäkin vuonna runsaasti (kts. toinen tiedote), on ollut puhetta että seuramme juniorit pyrkisivät osallistumaan ainakin Helsinki Judo Campille elokuun alussa. Ilmoittautumiset ja maksut kannattaa suorittaa ennen 20.7,jolloin hinta on edullisempi. Jokainen osallistuja maksaa itse maksun, mutta kuitti kannattaa ottaa talteen, sillä seura korvaa sitä vastaan ainakin osan maksusta.

Nuoremmille junioreille sopii samuraipaketti 1.- 3.8, mutta aikuiset ja vanhemmat juniorit voivat olla mukana kaikissa aikuisten treeneissä 1.-5.8. Leirillä voi halutessaan olla yötä ja ruokailla. Vaihtoehtoja leirin pituudesta, yöpymisistä ja ruokailuista on niin monia, että kannattaa tutustua niihin leirikutsusta (tämän linkin takana),  josta myös tarkempi aikataulu löytyy.

Ilmoittakaa, jos olette / juniorinne on lähdössä leirille Markolle. Kuljetukset joutuu jokainen hoitamaan itse, mutta pannaan sähköpostirinki lähtijöiden kesken pystyyn, niin voidaan sopia mahdollisista kimppakyydeistä.