ILMOITTAUTUMINEN JUNIOREIDEN PERUSKURSSILLE KÄYNNISSÄ!

17.8.2009

Kirkkonummen Judoseura aloittaa uuden 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun peruskurssin sunnuntaina 6.9.2009 klo 17.50. Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 17.50 - 19.00. Mukaan otetaan 18 ensiksi ilmoittautunutta.

Kurssi tähtää keltaiseen vyöhön ja on suunniteltu kestämään toukokuuhun 2010. Kurssin jälkeen lapset voivat jatkaa judon harjoittelua seuramme jatkoryhmissä.

Kurssille osallistuvat maksavat seuran liittymismaksun 160 euroa, joka pitää sisällään harjoitukset, vakuutuksen, lisenssin sekä aikanaan kurssin päättymiseen liittyen vyökoemaksun ja keltaisen vyön sekä judopassin. Lisäksi tulee hankkia judogi (judopuku), jotka on hankittava omatoimisesti (uuden hinta laadusta riippuen muutamasta kympistä yli sataan euroon). Seuralla on myös myytävänä muutamia yksittäisiä judogeja.

Harjoitukset alkavat sunnuntaina 6.9 klo 17.50 -19.00 ja jatkuvat muutamaa poikkeusta (loma-ajat yms.) lukuunottamatta sunnuntaisin samaan aikaan. Harjoituspaikkana on Gesterbyn väestösuoja (katso karttalinkki tästä). Parina ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja pitkähihainen collegepusero yms. Pari ensimmäistä kertaa voi myös kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa että vakuutus ei ole voimassa ennen kuin maksu on tullut seuran tilille!

Kurssin ohjaajana toimii Marko Laaksonen (3.dan), jonka omasta peruskurssista tulee tänä syksynä kuluneeksi 30 vuotta. Apuvetäjinä toimii seuran omia junioreita.

Kurssille otetaan mukaan 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta 8-12 vuotiasta ja lisäksi muutama varasijalle. Kurssilaisilta odotetaan ryhmässä toimimisen taitoja ja kykyä vastaanottaa ohjausta. Ilmoittautumiset (nimi, syntymäaika, vanhemman sähköposti ja puhelinnumero) ja tiedustelut pyydetään ensisijaisesti sähköpostilla marko.laaksonen(at)nettiviesti.fi tai puhelimitse 040 568 4986. Tervetuloa!