Naperojudo on täynnä!

18.8.2009

Naperojudo sai sen verran suuren suosion, että kaikki uudet aloituspaikat täyttyivät ennätysajassa. Kirkkonummen Judoseura aloittaa uuden 5-7 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun naperojudokurssin lauantaina 5.9.2009 klo 10.00. Harjoitukset ovat lauantaisin klo 10.00 - 11.15. Mukaan otetaan rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Naperojudo on lapsi-vanhempijudoa parhaimmillaan. Kurssi kehittää lasten judollista liikkumista monipuolisesti leikkien kautta ja se on suunniteltu kestämään toukokuuhun 2010. Kurssilla on lapsen seurana oltava siis myös aikuinen. Kurssin jälkeen lapset voivat jatkaa judon harjoittelua iästä riippuen seuramme peruskursseilla.

Kurssille osallistuvat maksavat seuran liittymismaksun 100 euroa, joka pitää sisällään harjoitukset, vakuutuksen ja judoliiton lisenssin.

Harjoitukset alkavat lauantaina 5.9 klo 10.00-11.15 ja jatkuvat muutamaa poikkeusta (loma-ajat yms.) lukuunottamatta lauantaisin samaan aikaan. Harjoituspaikkana on Gesterbyn väestösuoja (katso karttalinkki tästä). Parina ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja pitkähihainen collegepusero yms, mutta myöhemmin on hyvä hankkia oma judopuku eli judogi. Pari ensimmäistä kertaa voi myös kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa että vakuutus ei ole voimassa ennen kuin maksu on tullut seuran tilille!

Kurssin ohjaajana toimii Jonna Vainikainen (2. kyu), joka on ohjannut samaista kurssia myös edellisenä vuonna. Vanhat kurssilaiset jatkavat ryhmässä automaattisesti. Heidän lisäkseen kurssille otetaan rajoitetusti lisää pareja ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset (lapsen nimi ja syntymäaika sekä vanhemman nimi, sähköposti ja puhelinnumero) ja tiedustelut pyydetään ensisijaisesti sähköpostilla jonna.vainikainen(at)castren.fi tai puhelimitse 044 380 9585.

Tervetuloa!