Rasse Samurai-cupin kokonaiskisan voittoon

17.10.2010

Rasse ja mitalit
Rasse ja mitalit

Keravalla käytiin 17.10.2010 Samurai-cupin IV-kierros, jossa samalla ratkottiin "syys-samurain" (III ja IV kierros) kokonaiskisan voittajat. Vaikka päivä ei ollutkaan kirkkonummelaisten, riitti Rassen pronssi kokonaiskisan voittoon.

Päivä ei siis ollut ainakaan Rassen, sillä kaikissa matseissa hän oli oudon voimaton ja joutui kärsimään pahasta olosta. Ensimmäisessä ottelussa hän kuitenkin voitti Espoon Juustin 5-0, hävisi toisen ottelunsa varoituksilla Meido-kanin Sulanderille ja välierän täydellisen sippaamisen jälkeen jatko-ajalla Hontain Verlinille. Lohtuna kuitenkin pronssimitali ja kokonaiskisan voitto.

Toinen Kirjulainen ottelija oli Matti Juoppperi, joka lupaavan ja vauhdikkaan alun jälkeen jäi oman yukon tuottanen heiton jälkeen kuristukseen Laukaan Tommi Vehviläiselle. 

Muita kisaajia Kirjusta ei ollut, vaikka Eetu tuomarina paikalla olikin. Samurai jätettiin hänen kalenteristaan pois sitkeän flunssan takia. Täsätä huolimatta kokonaiskisassa tuli kakkostila samoilla pisteillä voittajan kanssa (tasapisteissä viimeinen osakilpailu ratkaisee). Myös Alexandra jätti kisat väliin sormivamman takia.

Tuloksia täältä.

Seuraavaksi "edustusjoukkuemme" kisailee parin viikon päästä Belgiassa.