Tampereella kisattiin

29.1.2011

D-team: Elkku, Juuso ja Henkka sekä Ice-power
D-team: Elkku, Juuso ja Henkka sekä Ice-power
Juuso paliilla
Juuso paliilla

Tampereella kisattiin 29.1 Ice-power cup judokisa. Kuusi KIRJU:laista oli kamppailemassa mitaleista, joita tuli lopulta kolme kappaletta.

Sarjassa DP34 oli peräti kolme Kirjulaista, Henkka, Juuso ja Elias. Kaikille tuli vähintään yksi voitto ja mitaleille eteni Juuso, joka pronssiottelussa voitti Eliaksen. Hienoa, että meillä on paljon samankokoisia ja -ikäisiä judokoita toisiaan kirittämässä.

Sarjassa CT40 Emilia Kanerva eteni kahdella hienolla voitolla loppuotteluun, jossa vanha kilpasisko Sini Oinonen sai heitettyä Empun loppuvaiheessa hidari-haraigoshilla.

Sarjassa BP73 Matti kävi hakemassa syksyllä vähiin jäänyttä ottelukokemusta. Kisat menivät kaksijakoisesti. Yksi nopea voitto ja kaksi hävittyä ottelua, jotka menivät samalla kaavalla: ensin Matti paukutti "taulun täydeltä" pisteitä ja sitten hän kopsahti vastustajan ainoaan yritykseen. Mutta tästäkin selvitään.

Sarjassa BP66 Eetu kävi niin ikään strattaamassa kisakautensa selätetyn ylikunnon jälkeen. Paluu onnistuikin hienosti ja loppuotteluun selvittiin helposti. Loppuottelu Espoon Kolkkasta vastaan lähti käyntiin Eetun hallinnassa, kunnes hänelle annettiin ulosajo. Tilanteen nähneet ja videolta tarkastaneet henkilöt (joukossa myös kaksi kv-tuomaria) ihmettelivät kovasti tuomiota. Mitalin menetys oli kuitenkin Eetulle sivuseikka, tärkeintä oli että ottelukunto on palautunut.

Kisatulokisa täältä.