Aloita judo hyvässä seurassa

25.8.2011

Kirkkonummen judoseura järjestää peruskurssit junnuille sekä nuorille ja aikuisille. Kurssit alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Katso tarkempia tietoja painamalla tämän uutisen otsikkoa.

 

Junnujudon peruskurssi (su 16.30 - 17.45):

Junnujudon peruskurssi järjestetään syksyllä 2011 omalla dojollamme 8-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Kurssin ohjaajana toimii Stefan Sivaro (1. kyu) ja Hannu Ruuth (4. dan). Apuohjaajina toimii seuran omia junioreita ja muut ohjaajat. Mukaan otetaan 18 ensiksi ilmoittautunutta.

Kurssi tähtää keltaiseen vyöhön ja on suunniteltu kestämään toukokuuhun 2012. Kurssin jälkeen lapset voivat jatkaa judon harjoittelua seuramme jatkoryhmissä.

Harjoitukset alkavat sunnuntaina 11.9.2011 klo 16.30 -17.45 ja jatkuvat muutamaa poikkeusta (loma-ajat yms.) lukuunottamatta sunnuntaisin samaan aikaan. Parina ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja pitkähihainen collegepusero yms. Pari ensimmäistä kertaa voi myös kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa että vakuutus ei ole voimassa ennen kuin maksu on tullut seuran tilille!

Kurssille otetaan mukaan 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta 8-12 vuotiasta ja lisäksi muutama varasijalle. Kurssilaisilta odotetaan ryhmässä toimimisen taitoja ja kykyä vastaanottaa ohjausta. Ilmoittautumiset (nimi, syntymäaika, vanhemman sähköposti ja puhelinnumero) ja tiedustelut pyydetään ensisijaisesti sähköpostilla stefan.sivaro(at)gmail.com tai puhelimitse 040 532 3155. Tervetuloa!

Aikuisten (ja nuorten) peruskurssi (aikuisten ja nuorten judon yhteydessä)

 

Syksyllä 2011 järjestetään aikuisten ja nuorten peruskurssi aikuisten ja nuorten judossa liukuvalla aikataululla; liittymismaksu on 155 euroa ja se sisältää noin 3 kuukauden opetuksen, keltaisen vyön, judopassin ja graduointimaksun. Kurssin jälkeen harjoittelu onnistuu jäsenmaksua vastaan samaisissa aikuisten judoharjoituksissa.

Lisätietoja aikuisten ja nuorten peruskursista ja ilmoittautumiset:
Niina Nikulainen (1. dan), p. 050 5472411, niina.nikulainen (at) gmail.com