Toukokuussa yhtä keltaisten vöiden ja natsojen juhlaa!

26.5.2013

Mr. Roger Moore - väsynyt, mutta onnellinen. Voittajan on helppo hymyillä! :)
Mr. Roger Moore - väsynyt, mutta onnellinen. Voittajan on helppo hymyillä! :)

Muksujudon ja junnujudon peruskursseilla suoritettiin keltaisia vöitä kahdessa erässä. Muissa muksujen ja junnujen ryhmissä suoritettiin myös liuta natsoja. Myös yhdellä aikuisjudokalla vyövaihtui pitkästä aikaa eli noin 30 vuoden tauon jälkeen...

Lauantaina 11.5.2013 muksujudokat saivat keltaisen vyönsä hyvin onnistunein suorituksin. Vyön saivat Emmat, Ida, Jens, Oliver, Ronny ja Roope. Myös junnujen peruskurssilaisilla oli keltaisen vyön koe sunnuntaina 26.5.2013. Keltaisen vyönsä saivat Arttu, Frida, Hannes, Iisakki, Jesse, Josefin, Juusot, Pyry, Viktor ja Viljami.

Lisäksi muksujudon peruskurssilla (1. vuosi) suoritettiin toinen natsa valkoiseen vyöhön ja sen saivat Aleksi, Amanda, Antonit, Anto, Axel, Jimmy, Lauri, Martin, Uljas, Vesa ja Volmari. Junnujudon jatkokurssilla puolestaan seuraavat sankarit saivat keltaiseen vyöhönsä kolmannen natsansa: Axel, Edvin, Eetos, Eino, Fanny, Jasmin, Jenny, Joona, Kasper, Rohit, Simo ja William. Myös Vili sai oranssiin vyöhönsä yhden lisänatsan jo hieman aiemmin.

Roope Ohert osallistui myös aikuisten sarjassa vihreän vyön kokeeseen myös sunnuntaina 26.5.2013, josta hän suoriutui hyvin noin kolmenkymmenen vuoden tauosta huolimatta.

Graduoinnit otti vastaan 11.5.2013 Hannu-sensei ja 26.5.2013 Leif ja Niina.

Onnittelut kaikille hyvin ansaituista vöistä ja natsoista! Opettajilla oli "syytä hymyyn" Cheekiä lainataksemme...

Oikein mukavaa kesää kaikille ja syksyllä nähdään taas tatamilla judon merkeissä! :)