Syksy lähestyy - ilmoittaudu nyt judon peruskurssille!!!

25.7.2013

Syyskuussa käynnistyy taas seuran toiminta ja harjoitukset täysipainoisesti. Ilmoittautumiset peruskursseille ovat myös alkaneet! Mikäli laji kiinnostaa, ilmoittaudu ihmeessä mukaan ja tule mukaan tatamille. Kursseja löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.

Ilmoittautumiset kaudelle 2013-2014

Kurssille otetaan mukaan noin 8-10 naperoa vanhempineen (vanhemman tms. mukanaolo harjoituksissa on siis pakollinen) ja lisäksi muutama varasijalle.

Kurssille otetaan mukaan noin 20-25 muksua ja lisäksi muutama varasijalle.

Kurssille otetaan mukaan 18-20 junnua ja lisäksi muutama varasijalle.

Kurssille otetaan mukaan nuoria ja aikuisia liukuvasti läpi kauden tilojen sallimissa rajoissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kirkkonummen kunnan (Kansalaisopiston) kotisivujen kautta. Lisätietoja saa myös ohjaajilta, Vilma Saariselta tai Iiris Beekelaarilta.

 

Tarkempia tietoja eri ryhmistä ja niiden harjoitusajoista löytyy Ryhmät-sivulta. Jäsen- ja liittymismaksuista löytyy lisätietoja tästä linkistä.

 

Kurssien (pl. sovellettu judo) ilmoittautumiset ja tiedustelut pyydetään toimittamaan Niina Nikulaiselle ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen niina.nikulainen(at)gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava osallistujan koko nimi, syntymäaika, kotiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Alaikäisen osalta pyydämme ilmoittamaan myös vanhempien tiedot. Osallistujat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Myös vuosia kestäneiltä "lomilta" tatameille palaavat judokat voivat tiedustella harjoituksiin osallistumisesta ja seuran jäsenyydestä lisätietoja Niinalta.

 

Tervetuloa judoilemaan!!!