Leiri käynnissä Lommelissa

29.10.2013

Ylhäältä vasemmalta: Tankki, Rasse, Luukas Saha, Matti, Aku Laakkonen, Henri Tuurala, Eetu ja Artur Tvauri
Keskeltä Jasmine Aho, Laura Jauhiainen, Jenny Mäki, Anniina Jokinen, Taina Saha ja Teija Meling
Edessä: Emmi, Emilia Tuomikoski, Heidi, Marianne Kosonen ja ihan alhaalla Allu. Kuvat on ottanut Risto Saha
Ylhäältä vasemmalta: Tankki, Rasse, Luukas Saha, Matti, Aku Laakkonen, Henri Tuurala, Eetu ja Artur Tvauri Keskeltä Jasmine Aho, Laura Jauhiainen, Jenny Mäki, Anniina Jokinen, Taina Saha ja Teija Meling Edessä: Emmi, Emilia Tuomikoski, Heidi, Marianne Kosonen ja ihan alhaalla Allu. Kuvat on ottanut Risto Saha
Jengi takaa
Jengi takaa
Treenejä odottelemassa
Treenejä odottelemassa
Alkurivistöä
Alkurivistöä

Flanders Cupin jälkeinen leiri on käynnissä maanantaista keskiviikkoon. Suomalaisia leirillä on 16, joista kirkkonummelaisia Heidi, Rasse, Eetu, Masa, Allu ja Emmi. Kaikkiaan leirille osallistuu parisataa judokaa C-junnusta MM-mitalistiin.

Treenejä on kaksi päivässä ja ne sisältävät yleensä alkulämmittelyn, hieman tekniikkaa ja paljon randoria. Maanataina nähtiin special quest star, olymiamitalisti Alexander Yatskevich, joka piti tekniikkaklinikkaa.

Kaikki kirkkonummelaiset ovat pystyneet treenaamaan, vaikka leirin kuluessa ollaan saatu kaikenlaista kolhua ja lihaskipua. Pahiten tuhoutuneita ovat Allu, jonka varvas jäi tatamin väliin sekä Heidi, joka vasta aloittelee treenaamista polvioperaation jäljiltä. Kumpaakaan ei vammat kuitenkaan estä randoria ottamasta, kipu tulee vasta jälkeenpäin. Liekeissä on ollut varsinkin Rasse, joka on pyörittänyt vastustajiaan jopa hämärän rajamaille. Seuraavassa treenissä vastaan tulee haaste n:o1 eli Dirk Van Tichelt: saapas nähdä onko hänestäkään vastukseksi liekeissä taistelevalle Rasselle. Myös Emilialla on ollut tanssikortti aivan täynnä sarjavoiton takia. Viime EM-kisojen semifinaalin uusintaottelua on otettu joka treeneissä kiosissa taakse jätetyn Fleur Den Dekkerin kanssa. Matti taasen on kunnostautunut ottamalla randoria vastustajien kanssa, joiden painoluokkaväli on -55 - + 100. Eetu puolestaan on saanut hyvää randoria kokoistensa ja tasoistensa ottelijoiden kanssa ja on omien sanojesa mukaan paitsi tuhoutunut, myös tuhonnut vastustajiaan. Myös uusia liikkeitä on kokeiltu onnistuneesti.

Paluu Suomeen joukkueella on keskiviikon kuluessa. Risto Sahan leiri- ja kisakuvia löytyy PAJUDO:n sivuilta.