Iso joukkue lähdössä Junnucupiin - ohjeistusta lähtijöille

14.11.2013

Junnucup IV järjestetään Kirkkonummella sunnuntaina 17.11.2013. Ilmoittautumislistalla oli myös paljon Kirjun omia pikku judokoita. Ohessa on ohjeita osallistujille ja heidän vanhemmilleen. On hyvä myös huomata, ettei sunnuntaina ole harjoituksia vaan kaikki innolla kannustamaan kirjulaisia paikan päälle!!!

Kilpailukutsut (Junnu-Cup IV Kirkkonummella 17.11.2013):

Kilpailukutsusta näkyy muun muassa kilpailupaikan osoite ja tarkemmat aikataulut (kuten punnitusajat), joihin kannattaa käydä perehtymässä.

Seura huolehtii ilmoittautumisista ja osallistumismaksuista. Jokaisella kilpailijalla on oltava voimassa oleva Judoliiton vakuutus, eli tarkastakaa, että jäsen- ja liittymismaksunne kaudelle 2013 - 2014 on maksettu annetulla viitenumerolla. Kilpailijoiden on esitettävä kisapaikalla oma ID-kortti (Judo Free Card), joten se on tässä vaiheessa hyvä ottaa esille. :)

Netistä löytyy myös opas judokisoissa kävijöille, joka sisältää hyödyllistä tietoa aloitteleville kilpailijoille ja heidän vanhemmilleen. Mukaan siis puku, sandaalit, pikku pyyhe, passi (jos on), ID-kortti, juomapullo ja eväät sekä reipasta mieltä! :) Säännöt käydään läpi vielä paikan päällä, joten ei kannata jännittää. On hyvä muistaa myös se, että kaikilla on yleensä minimissään kaksi ottelua! Ensimmäisen jälkeen kannattaa siten vielä odotella seuraavaa ottelua...

Mikäli ei vielä tällä kertaa uskaltaudu ottelemaan, kannattaa kuitenkin käydä paikan päällä seuraamassa kilpailuja ja kannustamassa seurakavereita!

Lisätietoja saa Niinalta.

Tervetuloa mukaan kisatatameille!!! Tsemppiä kaikille!