Juuso voitti Kymijoki-shiain

23.11.2013

Nyt äkkiä uudempia kuvia kehiin! No tässä joka tapauksessa kaikki tämän päivän kisaajat.
Nyt äkkiä uudempia kuvia kehiin! No tässä joka tapauksessa kaikki tämän päivän kisaajat.
Kultamitalipotretti
Kultamitalipotretti
Juuson ouchigari puree
Juuson ouchigari puree
Finaalipaikkatuuletus
Finaalipaikkatuuletus
Veeti matsaa
Veeti matsaa
Ja Veeti edelleen
Ja Veeti edelleen

Juuso Hannula voitti upeasti Kymijoki-shian sarjassa CP42. Henrik Asklöf oli samassa sarjassa 7. Aino Asklöf sijoittui sarjassa DT40 viidenneksi ja Veeti Kanerva seitsemänneksi sarjassa DP38.

Juuson kultaan tarvittiin neljä voittoa. Henkan tilille tuli yksi voitto ja kaksi tappiota, Ainon tilille tuli yksi voitto ja kolme tappiota ja Veetille yksi voitto, kaksi tappiota.

Juuso otteli Kymijokishiaissa sarjassa B15-42. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli virolainen Nikita Mirosnitsenko, jonka Juuso voitti tiukan matsin päätyttyä ouzigari yukolla. Seuraavana haastajana oli Gashimov Subhan Venäjältä, jonka Juuso heitti hidaripuolen uzimatalla päästen sitomaan ja murskaamaan vastustajansa. Semifinaalliottelun alkupuolella Kantvikin Kostaja runnoi hidaripuolen ouzigarin josta pamahti ippon ja paikka finaaliin. Loppuottelu oli todella tasainen Ivan Medvedevia vastaan. Kumpikaan ei saanut tehtyä pisteitä, mutta Ivan sai ottelussa shidon passiivisuudessa ja Juusolle kultaa!

Veeti sijoittui seitsemänneksi Kymijoki-shiaissa, Kouvolassa 23.11.2013 sarjassa G13-38. Ensimmäisessä ottelussa Veeti sai vastaan Venäjän väkivahvan German Grylovin. Toisesta aloituksesta German sai tukevan niskakahvan. Siitä heittoyritys ja German jäi Veetin alle. Kaveri piti kuitenkin otteen kiinni ja  punnersi itsensä väkisin Veetin päälle - sidontavoitto venäläiselle. Toisessa ottelussa Adam Rönnevallia vastaan Veeti piti aloitteet itsellään. Veeti hallitsi ottelua, mutta alkupuolen yritykset olivat hieman hätäisiä. Ottelun puolivälissä Veeti alkoi saada rytmistä kiinni ja näyttävä seionage-ippon päätti ottelun. Kolmannessa ottelussa Alfred Hanssonia vastaan Veeti voitti otetaistelun, mutta liike unohtui. Selkeästi vahvempi Alfred heitti hitaan osotogarin ja pääsi siitä suoraan sidontaan. Sidonta piti ja Alfred jatkoi matkaansa aina pronssimitalille asti. Häviöistä huolimatta todella vakuuttava esitys Veetiltä. Veeti otteli rohkeasti ja ennakkoluulottomasti omalla tasollaan. Kisajännitys ja kansainväliset vastukset kasvattivat roimasti uskoa omaan tekemiseen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.