Samurai cup pidetty - kiitos kaikille talkoolaisille!

5.9.2015Kirkkonummen oma Samurai cup kisattiin 5.9.2015 keskustan pommisuojassa. Peräti 156 kisaajaa otti kolmessa ikäluokassa mittaa toisistaan. Kisat kestivät säädyllisen ajan eli kuutisen tuntia ilman isompia kommelluksia. Todella iso kiitos koko KIRJU:n talkooporukalle ketään erikseen nimeämättä. Ja kiitos myös Nummelan porukoille avustanne! Ai niin. Tulihan sitä menestystäkin. KIRJU:n seitsemän kisaajaa saivat seitsemän mitalia ja seura oli tällä kertaa mitalitilaston kakkonen.

Päivän KIRJU:lainen oli ehdottomasti Frida Laxén. Frida voitti sarjan U15 -48 kg kukistaen mm. Enisa Balathkanovan ja Susanna Sundbergin. Fridan itseluottamus kasvoi ainakin kilometrin.

Muita kultamitalisteja olivat Emila Kanerva kahdessa ikäluokassa ja Alexandra Barton. Eetu Laaksonen ja Aino Asklöf voittivat hopeaa ja Juuso Hannula pronssia. Vili Vehmas otti uudessa painoluokassan yhden voiton. Eetulla ja Alexandralla kisat toimivat viimeistelyharjoituksena kahden viikon päästä oteltaviin nuorten EM-kisoihin ja molemmat ottelivat normaalia ylemmässä painoluokassa. Muillakin kausi alkoi mukavissa merkeissä ja tästä on hyvä ponnistaa uuteen kauteen hyvin treenatun kesän jälkeen.